Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:16 | april 22, 2010

Toklugnt

Hej igen 🙂 Helt plötsligt fick jag det hur lugnt som helst. Stressen är som bortblåst. Jag är helt klar, Liv sover som en stock och Anna och fotografen Martin har fortfarande inte kommit. Skönt.

Kram.


12 kommentarer12 kommentarer om “Toklugnt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltid lika vacker 🙂 ser fram emot reportaget !

  kram lommo

  Svara
 • Hej lommo&avantgirl!
  hoppas allt är väl med er,
  jag håller på att bli ännu galnare(är det möjligt?)på den här renoveringen-upptäckte tidernas fuktskada från badrummet idag när vi skulle lägga golvet-STÖÖRIGT även om det är ett i-lands problem.
  Hoppas på en fridfull helg,eller…

  Svara
 • Usch, va tråkigt för er 🙁 hoppas det löser sig snart…. kram!

  Svara
 • Låter skönt att få en lugn stund innan allt drar igång.
  Själv är jag lite krasslig så jag är hemma idag så här är det också
  väldigt lugnt.
  Lycka till idag!!
  Kram!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Njut den lilla stund du har nu 🙂 själv tar jag hand om en liten 8 månaders flicka och en sjuk storebror 🙁 fullt upp! Ser fram emot att se reportaget! Kram till dig i rusket

  Svara
 • Njut av tystnaden Hannah,det är du värd.Ser jättemycket framåt att se reportaget.Lycka till idag.Kram fina du.

  Svara
 • Hej Hannah! så fin du är.. läser din blogg flera gånger om dagen. Man blir väldigt inspirerad av dig. Hur lyckas du ha få håret så fint och alltid så snyggt sminkad. Avis 🙂 ha en underbar dag! kram frida

  Svara
 • Skönt att du blivit klar i tid och kan gå ner lite i varv innan fotografen kommer, inte så lätt att planera med barn i huset, de har ju en förmåga att ändra på ett uppgjort schema. Skall bli spännande att läsa reportaget, var kan man läsa det?
  Jag vet precis vad du menar med att Liv ”kryper runt inne i pyamasen”, hon har ju (som vanligt) supersöta kläder, det är mysigt med bebisar som har lite stora pyamasar tycker jag. Själv skall jag få njuta av egen tid med mitt barnbarn i helgen, Mateo är 2 år men hans mamma och pappa vill så gärna ha honom själva på sin lediga (egna) tid, de är särbo. Jag förstår att Livs farmor saknar henne som bara den, hon bor ju en bit bort, även om det verkar som att ni försöker träffas så mycket som möjligt.
  Hoppas ni får en bra dag, hälsningar från en farmor i Halmstad

  Svara
 • Men va skönt! Visst blir man lite ”paff” när man liksom är k l a r…”måste glömt nåt” skulle jag tänka.
  Ha en härlig eftermiddag!

  Svara
 • …och ja just det du är förpillande vacker Hannah!

  Svara
 • Hej Hannah! Vad skönt att du fick en lugn och stressfri stund för dig själv innan fotograferingen satt igång. Vet du, när jag ser bilden på dig tänker jag på Agnetha Fältskog i ABBA av någon anledning. Men du är vackrare.

  Mycket kärlek och kram

  Svara
 • Hej Hannah. Hade du gärna kunnat lägga upp fler bilder på din frisyr du hade när du gifte dig, jag har själv bal i Boden den 5 juni och skulle gärna velat ha håret så. Tack.

  Svara