Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:27 | april 24, 2010

Tinnitus

Nu är vi hemma igen och det piper i mina öron. Kommer på mig själv att fortfarande skrika när jag pratar 🙂

Med inbjudan så kunde man få en hel timme på Grönan innan den öppnade för allmänheten. Kändisjippon kan vara riktigt bra ibland… om man kommer i tid. Vi var så klart sena och missade den timmen (för en gångs skull så berodde det inte på dålig planering utan pga att William skulle på fotbollsläger). När vi väl kom så var det tokmycket folk så det var minst tjugo minuters kö till alla attraktioner, men vi hann med ett par stycken innan det var dags att fara hem igen.

Jag och Mio bestämde oss för att åka Blåtåget som är ett spöktåg.

Jag och Mio bestämde oss för att åka Blåtåget som är ett spöktåg.

Av bilden att döma så var Mio livrädd. Ändå ville han åka den igen.

Av bilden att döma så var Mio livrädd. Ändå ville han åka den igen.

Liv gillade att vara på tivoli. Hon var fascinerad av allt ljud, alla karuseller och folk.

Liv gillade att vara på tivoli. Hon var fascinerad av allt ljud, alla karuseller och folk. Mio var gladast över sitt sockervadd.

Gick in i coola Josefin Crafoord som var där med sin yngsta son.

Gick in i coola Josefin Crafoord som var där med sin yngsta son.

g5 g6
Jag och Mio snurrade vår kopp så mycket att vi blev helt snurriga, i alla fall jag. Shit, vilken kärring jag börjar bli. Jag hoppade fallskärm för två år sedan men mår dåligt av tekopparna.

Jag och Mio snurrade vår kopp så mycket att vi blev helt snurriga, i alla fall jag. Shit, vilken kärring jag börjar bli. Jag hoppade fallskärm för två år sedan men mår dåligt av att åka en barnkarusell.

g8
Vi hämtade William från hans dagsläger och nu ska vi packa en övernattningsväska till honom för han ska sova över hos sin kompis Johan.

Vi har hämtat William från hans dagsläger, och nu ska vi packa en övernattningsväska till honom för han ska sova över hos sin kompis Johan.

All kärlek.


9 kommentarer9 kommentarer om “Tinnitus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • HV vann Guldet 😀 måste få det sagt!

  Svara
 • Att gå på Grönan var årets höjdpunkt när jag var liten. När jag flyttade till Glennland var upplevelsen av Balder (berg-och dalbanan) på Liseberg hisnande och härlig. Men sist jag var på Liseberg för tre år sedan, mådde jag smått illa i varje attraktion jag satte mig i. Måste ju ha med åldern att göra?! Det är inte lätt att åldras 😉
  Härligt att se Mios glädje. Hälsa Peter att han är jättefin på bilden!
  Ha en bra lördagkväll mysiga Hannah!

  Svara
 • Gokväll! vilken mysig dag ni verkar haft! Gulligt med lilla Livan på tivoli också.
  Här i Jönköping är det glädjetårar och vrål, hela stan tutar och gungar! vårat Hv 71 tog hem guldet ikväll på hovet. Inatt när de anländer blir det fest i stan….Ni kämpade bra Djurgården!

  Önskar er en mysig kväll!

  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah! Åååå va kul med karuseller….jag blir verkligen som ett barn när jag är på ett nöjesfält….ME LIKE:-) Ni verkar ha haft en supermysig dag i det fina vädret!!! Ha en fortsatt supernice helg med din fina familj!
  Puss och kram hela dan:-)

  Hej City! Ville bara gratulera till guldet…..det var ni verkligen värda!!! Jag såg matchen och hejade verkligen på HV. Så j-vla gött att de slog ut Djurgården:-)
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Tack Lisa 75!
  Trevlig kväll!

  kram

  Svara
 • Vilken härlig dag och vilka fina bilder! Peter, kul att se dig på bild 🙂 jätte fin. Tänkte ta min lilla familj inom snar framtid till skansen, också mysigt sådana här fina dagar. Nu är det popcorn och körslaget men bläddrar emellan och ser på dig 🙂

  Svara
 • Åh, jag vill också åka till Grönan. Det blir nog inte den här sommaren dock… ;)! När jag var yngre sommarjobbade jag där. Man fick åka hur mycket man ville gratis efter jobbet vilket jag tog fasta på. Jädrar vad det åktes bergodalbana :)! KRAM

  Svara
 • Hej fina Hannah !
  Vilka fina bilder ni är en sån fin familj, jag vill också ha en sån ! Din blogg är bäst !kramis

  Svara
 • Hejsan Hanna;=)
  Måste bara kolla om detta funkar…
  Härliga bilder från Grönan,här i Norr
  är det inte riktigt lika nice…Men solen skiner iaf,men vi har ca;2 dm med snö kvar ännu jag tycker att det bara blåser kallt…
  Men det är väl för att man vill ha värme NU,när vintern varit låång å kall å rekord mycket med snö…
  Ha en fortsatt bra Söndag,mvh;Maria…

  Svara