Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:15 | april 25, 2010

Middag, sockerkaka och vänner

Hej min vän. Hoppas att din helg varit skön, att du mår bra och är vid gott mod.

Jag har haft en skön helg men känner att söndagsångesten börjar ta över min kropp. Vill helt enkelt inte att helgen ska ta slut. Igår var jag och Peter inne i stan och åt middag med vänner. Hade en riktigt rolig kväll och för första gången på länge så dansade jag stora delar av kvällen.

Vi åt middag på restaurangen Aubergine. Tara, Kevin, Mathias, Agneta, Max, jag och Peter (som står bakom kameran).

Vi åt middag på restaurangen Aubergine i goda vänners lag.

q214
Tara var min danspartner.

Tara var min danspartner.

Pojkarna har jag knappt sett röken av idag. William sov över hos en kompis och var kvar där hela dagen. De hade hängt med sina flickvänner 🙂 Mio och grannpojkarna har varit ute sedan de vaknade och har cyklat, spelat basket och byggt kojor. Det är så underbart när våren kommer och barnen är ute hela dagarna. Peter har hjälpt grannarna att bära bort plåten från deras pool och jag har suttit och slappat och ätit sockerkaka medan de kämpade.

Tänk att Liv fyller 1 år på onsdag. Stora tjejen.

Tänk att Liv fyller 1 år på onsdag. Stora tjejen.

Jonas och Peter släpade plåt...

Jonas och Peter släpade plåt...

Jag, Ann-Charlotte och det här gänget hjälptes åt med att äta upp...

...och jag, Ann-Charlotte och det här gänget hjälptes åt med att äta upp...

... fat efter fat med AC´s hembakade sockerkaka och kakor.

...fat efter fat med AC:s hembakade sockerkaka och kakor.

q86

Nu är det dags för de sedvanliga kvällsrutinerna. Barnen ska duscha, saga ska läsas och så måste jag ta igen alla kramar som jag inte kunnat ge idag 🙂

Må gott min vän.

All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “Middag, sockerkaka och vänner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att umgås i glada vänners lag!
  Ljuvlig solig dag här i Jönköping!

  Nu hoppas vi att bakslagen är över.

  Ha en go kväll!

  kramis

  Svara
 • Vi har också haft en underbar helg med massor med sol,grillning och mys.Idag har jag varit på inredningsparty.Så mycket fint.Zelcted by house.Gå gärna in på deras hemsida och kolla.Ja tänk att lilla Livan ska fylla 1 år.Tycker inte det är längesen hon föddes.Tiden springer verkligen iväg.Ha en fortsatt underbar Söndag kväll.Kram på dig vännen.

  Svara
 • Zelected by houze ska det vara,blev lite fel med stavningen.

  Svara
 • Vad roligt att höra att William också skaffat flickvän nu. 😀 Hur går det för Mio, har det tagit slut med hans tjej eller är de fortfarande ihop?
  Kul att du varit ute och dansat Hannah! Det är såååå härligt att dansa till bra musik!
  Helgen har gått alldeles för fort känner jag med. Skulle behöva en till dag ledigt efter en stressig vecka…men men, det är bara att bita ihop.
  Sov så gott kära du!

  Svara
 • Hej Hanna… Vilken urgullig tröja Liv har på sig=) Vart har du köpt den? Jag har haft en underbar helg. Tjejträff med spa på lördagseftermiddagen med god mat å dans! I går tog min man hand om allt här hemma å jag bara slappa, han bjöd på gott grillat! Detta hör inte till vanligheterna så det var riktigt skönt!!! Kram och hoppas du får en fin vecka!!!

  Svara