Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:01 | april 26, 2010

Lugnet

Hej fina. Snart får jag dra täcket över huvudet och sova, inte långt kvar av måndagen. Nej då, jag har faktiskt blivit på bättre humör. Känner mig dock lite krasslig, ont i halsen och huvudet så det är kanske därför humöret inte har varit på topp.

Mitt första möte blev inställt så jag och Liv satte oss på Muffin Bakery och fikade, eller snarare åt frukost för att få tiden att gå. Efter avklarad frukost och möten så for jag och lämnade hyrbilen. Nu återstår det bara att hämta vår egna bil från verkstaden, men det får bli imorgon 🙂

Liv med den galna frisyren. Hon har fått fina små lockar i nacken. De kommer nog från hennes farmor, som hon för övrigt börjar bli mer och mer lik.

Liv ser smått galen ut med sitt mössruffs. Hon har däremot fått fina små lockar i nacken. De kommer nog från hennes farmor, som hon för övrigt börjar bli mer och mer lik. En sekund efter bilden togs hade jag broccolipuré i hela ansiktet för jag glömde skruva åt locket på hennes mat.

Jag åt en god smörgås med kalkon, avocado och ruccola.

Jag åt en god smörgås med kalkon, avocado och ruccola.

Frukosten och en kasse förkylningsmedel från Apoteket gjorde susen för mitt humör.

Frukosten och en kasse förkylningsmedel från Apoteket gjorde susen för mitt humör.

Imorgon kommer Peters mamma hit. Hon ska hjälpa till med Liv när jag far till Göteborg på onsdag. Jag har ont i hjärtat för att jag inte är hemma på Livs födelsedag. Jag har aldrig missat mina barns födelsedagar! Visst, nu vet ju inte Liv vad det är för dag men jag som mamma vet det och det gör ont 🙁

Vi ska fira henne imorgon istället och låtsas att det är den 28:e, hon var i och för sig beräknad den 27:e så i år kör vi på det 🙂 Allt gott!

Mio är ute i vår skog med kompisar och bygger koja, William är på fotbollsträning och Liv sover, så det är hur lugnt som helst här hemma. Det är så konstigt nu när Peter har börjat jobba igen. Förut så var vi alltid hemma tillsammans. Han verkar trivas med sitt nya jobb, vilket glädjer mig. Han har varit en fantastisk hemma-pappa en lång tid nu, så nu är det dags för honom att börja använda sina ”grå” igen. Jag har bara två vändor till i Göteborg sedan blir det sommaruppehåll ända till augusti innan vi kör igång igen. 

Samma byggfirma som byggde vårt hus månne?

Samma byggfirma som byggde vårt hus månne?

Hej på en stund.

All kärlek.


9 kommentarer9 kommentarer om “Lugnet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, lilla söta Liv blir 1 år 🙂 förstår att det gör ont i hjärtat på dig att inte vara där på hennes dag, du får pussa på henne extra mycket imorgon!
  Går hon nu förresten..?
  Kram Lommo

  P.S. Vad kan man köpa det fina flätade silverarmbandet som du hade på dig i fredags.

  Svara
 • Hej fina! längtar också till täcket och sängen. Killar i halsen och småsvettas/fryser hmmmm, något på gång! Hoppas jag vaknar upp pigg imorgon.Nu är sonen på fotbollsträning och dottern är med sin käraste, såå mysigt att se sin dotter såå kär, så söta!!
  Tänk att Liv är 1 år nu, så go och vilka ljuvliga smilegropar!
  Förstår att det känns att vara borta på hennes födelsedag, men hon vet ju inte. Härligt att Peter trivs med jobbet!

  Krya på dig!

  kramis

  Svara
 • Hej ,finaste Hannah.Förstår att det känns att inte vara hemma på Livs första födelsedag.Men hon förstår ju inte.Det går lika bra att fira i morgon.Kul att Livs Farmor kommer upp från Båstad till er.Liv blir mer och mer lik sin Farmor det har jag tyckt länge.Skönt för dig att vara ledig hela sommaren och bara njuta.Det gäller minsann att passa på det kommer ju inte i repris.Ha en fortsatt fin kväll.Kram Marita.

  Svara
 • Hanna du ska inte ha dåligt samvete du är så fin å go mot Livan alla andra dagar det är viktigare! Förstår att det känns men som du själv säger hon vet ju inte vilken dag =)Vad ljuvligt att du får vara hemma i sommar då kan du ju fira henne varje dag *ler* Ha det gott i Götene och krya på dig!!!

  Svara
 • Hej Hannah! Trist att du missar übersöta Livs födelsedag! Hon är verkligen urgullig! Du med förresten! 🙂 Vad är det Peter jobbar med?? Hoppas att du kryar på dig snart! Kram!

  Svara
 • Stor krya på dig kram till dig Hannah! Hoppas du känner dig bättre imorgon. Jag känner också att något är på gång i min kropp. Vårförkylningarna verkar ha satt igång. Här i Götet blommar körsbärsträden för fullt och de rosa blommarna är så otroligt vackra.
  Kul att du snart är på väg hit. Ni får ha ett mysigt ettårsfirande i förskott imorgon. Du får stoppa lite ”Liv-gos” i en ask och ta med till Göteborg! 😉

  Svara
 • Kojan ser ju fantastisk ut =) Eller, ja… Dom har ju tänkt på ventilation i alla fall.

  Hoppas ni får en skön pre-födelsedag med lilla Liv imorgon.
  Kram
  Anna

  Ps. Kolla gärna in på min blogg och stöd min insamling till Mustaschkampen!

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Vilken stor tjej ni har! 1 år, kul med lite firande! Liv kommer vara så glad att bli firad på SIN dag fast det är dagen innan. Vi kan inte alltid finnas för allt och alla, du är en jätte bra mamma kom ihåg det!
  Kram och trevlig kväll/Ulrika

  Svara
 • Vi har bara haft 1 riktigt kalas för min tjej som är 3 år och det var första året. När hon fyllde 2 år låg hon på sjukhuset och var nyopererad, 3 årsdagen flyttade vi. Vi blåste upp några balonger i alla fall i röran och åt tårta innan det var dax att hämta nästa lass med kartonger. Jag har också haft dåligt samvete då hon inte har fått en riktig födelsedag som jag vill att hon ska få. Vi får hålla tummarna att vi är hemma på 4 års dan. Grattis Livan på 1 års dagen, hurra hurra hurra!!!

  Svara