Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:26 | april 27, 2010

Taggtråd och klossar

Hej igen 🙂 Nu har William kommit hem och leker med Liv. Själv har jag tagit en dusch och dricker just nu te med honung. Det regnar ute vilket gör att det doftar så gott. Har öppnat fönstret och andas in den friska luften. Behöver det efter en hel dag inomhus.

William försöker förgäves få Liv att vilja gå på sina fötter. Istället hänger hon som en säck potatis och bara skrattar.

William försöker förgäves få Liv att vilja gå på sina fötter. Istället hänger hon som en säck potatis och bara skrattar.

Lindrar min taggtrådshals.

Lindrar min taggtrådshals.

Snart kommer Marianne och då åker vi och hämtar Mio och sedan far vi till mamma i Kungsängen. Tänkte köpa en present till Liv också på vägen. Hon älskar att tömma ut sina leksaker för att sedan lägga tillbaka dem en i taget. Så jag ska försöka hitta en hink med klossar i olika former som man ska lägga i rätt hål. Peter blir kvar sent på sitt nya jobb så det blir nog bara vi och barnen som far till mamma på middag. Hoppas dock att han hinner komma en stund.

Lisvadi, jag har tagit reda på vart skylten finns att få tag i…

På nyhlindesign.se kan du beställa skylten.

På nyhlindesign.se kan du beställa den.

Var rädd om dig.

Hej på en stund.

All kärlek.


5 kommentarer



5 kommentarer om “Taggtråd och klossar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla gulliga dom är William och Liv 🙂 De skulle vara roligt om du skrev/fick kommentar om åldersskillnaden mellan barnen.. jag kommer nämligen själv (om allt går som de ska,inte gravid men vill bli..) ha samma ålsersskillnad mellan min son o mitt andra (önskade) barn. Jag har fått så många konstiga kommentarer ang att jag kommer ha 2 barn me 2 olika pappor, och sen att min son kommer vara 6.5-7år när han får ett syskon.
  Personligen uppskattar jag den ensamma tiden med min son så himla mycket…ser det som en gåva att man ens fått barn 🙂
  Tack för en fantastisk blogg 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! alltid lika kul med din blogg. det jag undrar är om den skylten inte finns kvar att köpa på nyhlindesign.se. var inne och tittade men hittade den inte. tycker också den är så fin 🙂 ha en bra dag! kram Frida

  Svara
 • Ha en underbar födelsedag/ kväll med Liv 😀

  Svara
 • USCH, inget kul med taggtråd…=( Hoppas du piggar på dig!
  Ha en ett härligt kalas! =)

  Svara
 • Gokväll! vilken syskonkärlekbild på lilla Liv och William! Så go han är som vill hjälpa sin syster att försöka gå…ska hon börja till sin 1 årsdag??Den dagen kommer då hon är redo..!
  Krya på dig!

  kram

  Svara