Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:16 | april 27, 2010

Lovearm

Hej min vän. Det är en vacker dag men jag har legat i sängen hela förmiddagen. Har blivit vidrigt förkyld med värkande hals, huvud och en röd täppt näsa. Blä!

Liv har varit världens snällaste, lekt lugnt bredvid mig och låtit mig vila. Nu sover hon i min famn. Min arm är helt bortdomnad, men jag kan inte lägga ner henne för hon är så go.

Peters mamma kommer vid 15, sedan ska vi äta middag hos min mamma och fira Liv som fyller 1 år imorgon, så nu får febern lämna mig.

Imorgon bär det iväg till Göteborg och då måste jag vara frisk.

Hoppas att du mår bra.

Vi hörs om en stund igen, när jag kan sitta vid datorn och använda båda mina händer 😉

Stor kram.


6 kommentarer6 kommentarer om “Lovearm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch stackare inte kul att vara förkyld, tro mig jag vet, ligger själv hemma förkyld med feber. Krya på dig och ha en bra dag!
  Kram Jessica

  Svara
 • Hej fina du & tack för svaret! Det verkar som det är något som ”går” nu för mina flickor och jag ahr samma symptom som du och så for man ligger ner så kommer torrhostan 🙁

  Krya på dig
  kram lommo

  Svara
 • Krya på dig underbara Hannah.Vilken gullig bild på lilla Liv.Ni får ha en fantastisk dag med nära och kära idag.Du gör mig så glad Hannah.

  Svara
 • Vilken bra rubrik du hittat på till det här inlägget: ”Lovearm”.
  Förstår att det är svårt att lägga ner en sån liten gosunge. Sänder kraft och styrka och hoppas att dina förkylningsbaciller försvinner snabbare än blixten!

  Kramelikram 🙂

  Svara
 • Goa, söta, underbara lilla Liv:-) Visst är det helt underbart när de somnar i ens famn……det kan man aldrig få för mycket av!!!! Krya på dig Hannah, trist att du blivit sjuk igen:-(
  Ha en mysig middag hos mamma!!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Åh hon är så lik min lille när hon sover. Låg o tittade länge på min minsting när han sov igår. Tiden går så fort!!!

  Svara