Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:21 | maj 2, 2010

Sömnsjukan

Vackra vän. Hoppas att din helg har varit bra och att du är vid gott mod. Jag är tillbaks nu. Känns som om jag är tillbaka i livet igen. Har nog aldrig varit så trött som jag varit de senaste dagarna. Har bara sovit, sovit och åter sovit. Antingen så har jag fått någon form av tropisk sömnsjuka (kan det finnas tsetseflugor i Göteborg?) eller så har Peter lagt sömnmedel i min mat för att han ska få spela tv-spel i fred, fast jag tror mest på det alternativet att min kropp helt enkelt behövde få vila. Jag har trots allt inte tagit det särskilt lugnt när jag var sjuk.

Nu har jag ätit frukost i solen på terassen (sov länge även imorse). Så härligt. Vilket väder! Gårdagens väder gjorde ju inget att jag sov bort. Fy, vad blåsigt och kallt det var. Förmiddagen gick åt till att städa vår gata och så grillade vi korv med alla våra trevliga grannar. Det kommer att bo ett helt dagis här på gatan när alla hus är färdiga och familjerna kan flytta in. Kul för barnen.

Efter städning och innan jag somnade kl 17 så hann jag, Peter och Liv ner på byn för att äta en brunch på 32 Rum och Kök. Det var gott och mysigt för oss 🙂

Liv åt smörgås och var lika söt som alltid.

Liv åt en smörgås och var lika söt som alltid.

Jag åt och åt trots att jag höll på att somna.

Jag åt och åt trots att jag höll på att somna.

Efter att ha länsat dessertbuffén och åkt på en rejäl sockerchock så piggnade jag till lite.

Efter att ha länsat dessertbuffén och åkt på en rejäl sockerchock så piggnade jag till lite.

Önskar dig en fin dag.

Hej på en stund.

Puss och kram.


12 kommentarer12 kommentarer om “Sömnsjukan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mmmmmmm det ser gott ut 😀

  Svara
 • Oj! Känner inga som äter så mycket ute som ni gör! :=) Men gott ser det ut! Men ni gillar väl inte att laga mat någon av er va…?

  Ha det!

  Kram

  Svara
 • Skönt att höra att du fått sova ut ordentligt. 🙂 Jag har också sovit så otroligt gott inatt. Nu har jag precis kommit hem från en långpromenad i Slottsskogen och ska jag snart kolla på reprisen av Grey’s Anatomy.
  Ha det fint, Hannah,
  Puss & kram

  Svara
 • Det blev ett ”jag” extra i min kommentar ser jag.

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Skönt att du fått vila ut riktigt,behöver man ibland.Min helg har inte varit den allra bästa.Jag har ont i en tand,så i morgon bär det av till tandläkaren.Du är jättevacker i rosa Hannah.Ha en fortsatt skön Söndag.Kram.

  Svara
 • Hej fina Hannah! Och Liv är liak söt som vanligt 😉

  vad skönt det låtet, att du fått soova ut lite mer än vanligt..jag är väldigt trött jag med, har varit det hela vintern och frusit väldigt mycket, det visade sig att jag har fel på min sköldkörtel och jag har sk. ”hypotheros” har tydligen fått det efter min graviditet..så nu väntar en livslång medicinering 🙁

  Kram & tack för en fin blogg!

  Svara
 • Finaste Lommo. Fy vad ledsamt att höra att du blivit sjuk! Jag hade en liten rubbning men behövde inte medicin. Det är tydligen vanligt att få det när man fött barn. Jag tror och vet att du kommer klara av detta. Tänker på dig och sänder dig en extra stor kram och kärlek.

  /H

  Svara
 • Tack Hannah ,det värmer 😀

  Svara
 • Tänker på dig lommo.Stor kram från Marita.

  Svara
 • Den där dessertbuffén skulle jag lätt kunna sätta tänderna i :-p

  Svara
 • Så söt hon är, lilla Liv! Hur gammal?
  Och det där med sömnsjukan känns igen! 🙂

  http://kaosetsgudinna.myshowroom.se

  Svara
 • Du är så himmla fin du Hanna. Jag undrar vad du använder för hudvård, skulle gärna veta det. Du ser så ung och fin ut för din ålder. Jag ser ut som en skrynklig gammal käring fast jag är 31år. Kan du inte bjuda på en bild på ditt skåp av hudvårdsprodukter?
  Kram!

  Svara