Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:41 | maj 2, 2010

Söndagkväll

God kväll min vän. Dagen har varit lugn och skön. Egentligen för lugn, har inte gjort ett jota. Solen värmde oss när den tittade fram bakom molnen så vi passade på att vara ute. Längtar till Liv börjar gå. Då blir det roligare för henne att vara ute. Hon tycker det blir trist efter ett tag att sitta i vagnen och terassen har hon krupit runt på i timmar. Kul när hon kan tulta runt i trädgården, med sin egna lilla spade och hjälpa mig att plantera. Ska ha ett salladsland i år. Tänk vad gott med fräsch sallad och färska kryddor varje dag.

Grannens hund Bruno tittade förbi. Tror han tycker om när Peter leker med honom och kastar pinnar.

Grannens hund Bruno tittade förbi. Tror han tycker om när Peter leker med honom och kastar pinnar.

q21
Gjorde kyckling med pesto och mozzarella i ugnen. Cous-cous, grönsaker och keso till blev väldigt gott. Bra att avrunda helgen med lite nyttig mat.

Gjorde kyckling med pesto och mozzarella i ugnen till middag. Åt cous-cous, grönsaker och keso till, vilket blev väldigt gott. Bra att avrunda helgen med nyttig mat.

Liv äter fortfarande dåligt men hon tyckte om att plocka med makaroner och korvbitar.

Liv äter fortfarande dåligt men hon tyckte om att plocka med makaroner och korvbitar.

Liv ligger nybadad och sover bredvid mig i soffan. Ska titta klart på ”Humorgalan” sedan ska jag ta ett bad och lägga mig och sova. Sova, vilket vackert ord 🙂

Imorgon bitti far jag in till stan och ska fota bröllopsmode hela dagen. Livan hänger såklart med.

Sov gott.

All kärlek.


12 kommentarer12 kommentarer om “Söndagkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gokväll sigtuna! skönt med en lugn helg! har också varit så trött och vilat mycket. Suttit i solen idag, vårsolen är så stark! Det såg verkligen gott ut på tallriken.
  Kul med bröllopsjobb imorgon!

  Sov så gott!

  kram

  Svara
 • Det låter som en härlig dag! Har också haft en oerhört lugn dag, jättehärligt. Nu ska jag arbeta min sista vecka innan jag går på semester och därefter föräldraledighet. Sista söndagsångesten på 8 månader, fantastiskt :)! KRAM

  Svara
 • Hej!
  Vad mysigt med en nybadad Liv bredvid sig, luktar så gott 🙂 Mysigt att sitta ute i solen och äta! Hoppas foto jobbet går bra i morgon, ta massor av bilder som vi kan få se! Kram till dig och familjen. Kram//Ulrika

  Svara
 • Hehe va mysigt med en liten hund som kommer på besök 🙂 det är en labrador va? Kommer han på egen hand eller med husse/matte?

  Svara
 • Åh ett bad lät helt underbart!Är gravid på 3 dagar övertid och skulle verkligen njuta av att ligga i ett varmtbad, dessvärre har vård badrum drabbats utav en rejäl fuktskada så har inte haft varken dusch eller badkar på 7 veckor!! (Har fått duscha i grannhuset)Längtar så tills vårt badrum är klart!!

  Svara
 • Härligt att inte göra någonting bara slappa.Fina bilder på Liv.Hon ser så lång ut.Riktigt charmtroll är hon.Vad kul att du ska fota bröllopsmode,spännande.Lycka till.Måste också få säga att det är så kul med Lizette här på bloggen.Kram på dig värdefulla Hannah.

  Svara
 • Åh spännande! Ska spana in modet sen. Ska gifta mig nästa sommar och då är det passande med lite inspiration! Jag fick beslutsångest när min vän skulle gifta sig…så mycket fint det fanns. Tur att jag inte ska gifta mig än tänkte jag då 😉 kram

  Svara
 • Stort grattis till lilltjejen.Kram Marita.

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har en liten tjej som heter Isabella, hon är född dagen efter Liv,jag har fått för mig att Isabella är liten, och du säger att Liv är lång,skulle vara kul att höra hur lång hon är, så man har nåt att jämföra med, alla barn är ju så klart olika. Isabella är 74 lång och väger 8 kg! Liv är söt som socker, hon ser mkt större ut än min lilla tjej.Tack för en´kanon blogg, läser varje dag 🙂

  Svara
 • Visst är det skönt när sommaren kommer krypandes och man kan sitt ute och äta/leka..! Skulle aldrig sagt det för nu snöar..haglar rättare sagt här 🙁 Andra gånge idag?! Men det smälter som tur e bort på en gång..
  Har en lillebror ( Melwin ) som är 2 år nu och han äter också dåligt lite till och från nu..Men man kan ju inte göra så mycket, de är så tjuriga när de väl har bestämt sig..^^ Kraam och hoppas ni får i Livan lite mera sen då 🙂

  Svara
 • ”Sova” är nästan ett lika vacker ord som ”kärlek” måste jag säga. 😉
  Lycka till med bröllopsfotograferingen, Hannah!

  Kram hela dan! 🙂

  Svara
 • Håller med Melinda! 😀 😀
  Och lycka till med fotograferingen! Vad kul med bröllopstema, älskar bröllop! 🙂

  Svara