Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:30 | maj 3, 2010

Restlager och en teletubbie från hell

Kära vän. Började fixa med detta inlägget och bilderna vid 20-tiden. Tänkte inte alls på att klockan var så mycket. Pojkarna var ute och spelade fotboll i trädgården och Peter krattade löv. Det var och är så ljust ute att man lätt tappar kollen på tiden. Jag fick helt enkelt ta ett break och se till att pojkarna duschade och kom i säng. Liv somnar just i denna sekund i Peter famn. Så nu är jag tillbaka 🙂

Vill just nu trycka ner Livs snuttefilt i halsen på mig själv för jag sitter, går och vad jag än gör så sjunger jag på den vidriga reklamjingeln ”Upplev mer, upplev mer, upplev mer, med bredbandsbolaget….”! Jag kan inte sluta… håller på att bli tokig.

Min dag har varit riktigt rolig, men jag har frusit mycket. Visst, solen har varit framme men jag har haft ärmlösa bröllopsklänningar på mig. Liv har varit ett litet lamm som bara sovit och ätit majskrokar under min plåtning. Åh, jag fick ha så vackra klänningar på mig. Reportaget kommer nog ut snart. Ska påminna dig då om du vill se.

Liv kröp runt bland klädställningar i sminkstudion.

Liv kröp runt bland klädställningar i sminkstudion.

Vi fotade hela bröllopsreportaget ute på Tyresö, vid Tyresöslott. Otroligt vackra omgivningar. Så här traskade jag runt med papiljotter och vagn innan vi var klara att börja fota.

Vi fotade hela bröllopsreportaget ute på Tyresö, vid Tyresö Slott. Otroligt vackra omgivningar. Så här traskade jag runt med papiljotter och vagn innan vi var klara att börja fota.

vi hittade ett utrymme vid toaletterna där vi fixade det sista. Anna är super duktig med hår och make.

Vi hittade ett utrymme vid toaletterna där vi fixade det sista. Anna är super duktig med hår och make.

Fina stylist Ehva fixar och trixar med min klänning.

Fina stylist Ehva fixar och trixar med min klänning.

Liv tittade med stora ögon på alla tiaror, kronor och prinsessklänningar. Nej, hon struntade faktiskt fullkomligt i det. Här var det bara majskrokar som gällde.

Liv tittade med stora ögon på alla tiaror, kronor och prinsessklänningar. Nej, hon struntade faktiskt fullkomligt i det. Här var det bara majskrokar som gällde.

Henna praoade hos Ehva och var till stor hjälp med allt.

Henna praoade hos Ehva och var till stor hjälp med allt.

Väl hemma så var det dags för fotbollsträning för William. Han är verkligen duktig och älskar att träna. Han och Peter slutar aldrig

Väl hemma så var det dags för fotbollsträning för William. Han är verkligen duktig och älskar att träna. Han och Peter slutar aldrig tjafsa om vilket lag som är bäst och båda försöker vinna mig till sin sida. Själv är jag neutral och håller jag på Brynäs, eller är det hockey?

Mio passade på att leka med Fanny och hennes hund Cocco innan middagen.

Mio passade på att leka med Fanny och hennes hund Cocco innan middagen.

Man kan tro att jag köpt upp ett restlager gammal kyckling för nu har vi ätit det i flera dagar. Idag blev det kyckling och rotfrukter i ugnen.

Man kan tro att jag köpt upp ett restlager gammal kyckling för nu har vi ätit det i flera dagar. Idag blev det kyckling och rotfrukter i ugnen.

Peter tog en match i trädgården med gänget.

Peter tog en match i trädgården med gänget.

Apropå vad Liv fått i födelsedagspresent som jag fått frågan om, så är det en hel del. Hon har inte så mycket kompisar ännu, men det blev mer än nog i alla fall. Farfar köpte söta kläder, farmor gav Liv hennes första docka och en jätterolig bil (bra genusinställning :-)) som jag och pojkarna far runt på över vardagsrumsgolvet. Kanske inte riktigt tänkt för mig, för den knakar konstigt när min stjärt väller ner på den 🙂 Mormor och morfar gav också söta kläder. Av oss fick hon kläder, lådan med klossar som jag letade efter, den gamla hederliga Fisher Price telefonen med ögon som de flesta av oss känner igen från barndomen. Hon fick även en lite mindre lyckad present av Peter…

Vet inte om det är jag eller Livan som är mest rädd för den här stora, gröna saken med en snopp på huvudet.

Vet inte om det är jag eller Livan som är mest rädd för den här stora, gröna saken med en snopp på huvudet.

Önskar dig en skön kväll och en underbar ny dag.

All kärlek.


12 kommentarer12 kommentarer om “Restlager och en teletubbie från hell”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • haha, jag har heller aldrig fattat det här med teletubbies =)

  Spännande med bröllopsreportaget, ska bli kul att se!
  Kram på dig!

  Svara
 • Haha, ja den reklamlåten sätter sig verkligen.. Gick och sjöng den konstant häromdagen..
  Ni verkar ha det så himla härligt i er familj!
  Jag hoppas att det snart fixas en bloggträff snart igen så man får chansen att träffa dig! 🙂

  Svara
 • Mmmmm, vad god mat du har lagat! 🙂 Ska bli kul att få se bröllopsreportaget så småningom. Idag känner jag mig som dvärgen Trötter, fast utan snopp. Var tvungen att kolla på Maria Montazami hon är ju så skön, men nu är det äntligen ”time for bed”

  Sov så gott Hannah!

  Svara
 • Ja, vad är det med barn o Teletubbies, när det visas på TV så sitter barnen som små änglar och kollar. Man kanske skulle gå runt som en liten Teletubbie här hemma o prata deras konstiga språk så kanske barnen skulle lyssna på en lite mer än vad de gör nu 🙂

  Svara
 • Guuuuddd så söt hon är på majskrok bilden =) ler ser så nöjd ut…. Ser framemot repotaget påminn gärna här på bloggen så jag inte missar det! Kyckling är min favvo också man kan göra så mycket smaskens med det! Ser ju jätte gott ut med rotfrukterna, lägg gärna upp receptet eller skriv hur du gjorde vore så kul med lite nya ideer i bland får man ju mattorka =( Kram

  Svara
 • Gokväll! så spännande med bröllopsreportage! Hon är ju för duktig lilla Liv som är med dig på jobbet. Härligt för killarna att springa av sig med fotbollsmatch mot Peter….Peter såg till att vinna såg jag…utan att killarna bröt ihop!

  sov så gott!

  kramis

  Svara
 • Hej finaste.Det ska bli så kul att se bröllopsreportaget.Det märks på Liv att hon får följa med er överallt,verkar alltid lika glad och nöjd.Underbart att se alla killarna spela fotboll i trädgården.Han är en riktig klippa din Peter.Du är bäst.Kram.

  Svara
 • Men söta lilla Liv, hon är ju för go´ pojkarna oxå såklart 🙂 fina ”ungar” / Kram

  Svara
 • Jag får hellre besök av en sinnessjuk teletubbie med en snorre på huvudet än av Serpula Lacrymans som troligtvis har flyttat in i vårt hus…och jag som såg fram emot vårt nya kök!!!!!

  Hoppas på en fin vecka i alla fall

  Svara
 • Det där lät inte alls kul, men vad är Serpula Lacrymans för något? En mögelsvamp eller? :S

  Svara
 • Du är en duktig Mama 😀

  Svara
 • Hahaha precis när jag sitter och läser ditt inlägg så sitter jag och sjunger på den där reklam jingeln…gissa om jag blev paff!!
  Irri!!
  Krya på sig kramar till Liv och William

  KRAAAM

  Svara