Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:15 | maj 4, 2010

Fynd och fläsk

God kväll kära vän. Ja, då var dagen till ända igen. Trots att vi inte har gjort särskilt mycket alls så har dagen rusat förbi. Just nu när jag lagt mig tillrätta i sängen med datorn, barnen sover och ”Desperat Houswifes” snart börjar så kommer jag på att jag har båda maskinerna fulla av tvätt som måste hängas upp. Suck! Glädjs åt att jag i alla fall får njuta av doften från sköljmedlet 🙂

Liv och William har slappat och myst här hemma med mig. Jag ska väl inte påstå att jag gjort så mycket annat än att slappa jag med. Hämtade Mio från skolan strax efter 14 och så for vi till Arlandastad för att köpa gymnastikskor till honom. Han var i stort behov av ett par nya, snabba skor, och han fick själv välja vilka. Nu när våren har kommit så är det utesport som gäller så en länge önskad bandyklubba följde också med hem. Till min lycka så var alla klubbor på Stadium nedsatta till 200 kr. Jag gjorde själv ett fynd som jag längtar efter att få använda.

Idag gjorde jag fläskpannkaka men blev lite förvånad över hur den såg ut. Gjorde helt enligt receptet, men inte ens då blir det rätt. Den var väldigt god och det är ju huvudsaken men jag kan inte minnas att mammas såg ut så här...

Idag gjorde jag fläskpannkaka men blev lite förvånad över hur den såg ut. Gjorde helt enligt receptet, men inte ens då blir det rätt. Den var väldigt god och det är ju huvudsaken men jag kan inte minnas att den jag åt som barn såg ut så här...

Eller vad säger du?

Eller, vad säger du?

Mio provspelade med sin nya klubba och boll.

Mio provspelade med sin nya klubba och boll.

Helt plötsligt var hela bunten engagerade i spelet.

Helt plötsligt var hela bunten engagerade i spelet.

Mitt fynd från H&M för 299 kr.

Mitt fynd från H&M för 299 kr.

Jag bara älskar den. Enkel och lite 50-tal inspirerad (eller kanske 60-tal, ja, du vet vad jag menar)

Jag bara älskar den. Enkel och lite 50-tal blandat med sailor.

Oj, nu har det börjat. Tvätten får vänta.

Sov så gott.

All kärlek.


7 kommentarer7 kommentarer om “Fynd och fläsk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej snygging.Riktigt snygg klänning.Du klär jättebra i den.Din stil.Jag tycker fläskpannkakan ser fin ut,den ser läcker ut ialla fall.Ha en fortsatt underbar kväll.

  Svara
 • Huvudsaken är ju smaken! 😉
  Snygg klänning!

  Svara
 • Jättefin klänning!
  Jo jag vill minnas att fläskpannkakan såg ut som din gör 😉

  Svara
 • Hej! Väldigt fin klänning, älskar prickiga kläder och grattis Hannah, du klär i allt! ”Krya på er kramar” till sjuklingarna. MVH Lina

  Svara
 • Vad är det för fåtölj som syns i den ena bilden? ser ju hur härlig ut som helst!

  Svara
 • Hahahaha läser din blogg igen i kväll och blir påminnd om att jag har en full maskin som ska hängas *S* Super snygg klänning!!! Jag har aldrig lyckats med en tjockpannkaka någonsin den blir alltid degig för mig spelar ingen roll vilket recept eller vilken ugn jag är kass på det!!! Så jag vet inte hur den ska se ut!!! Ler nattinatt ska hänga min tvätt nu bara sen läsa lite amelia i sängen!!!!

  Svara
 • Wow vad fin du är i klänningen 😀

  Svara