Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:05 | maj 5, 2010

Bröllopsnoja och New York

Hej Du fina vän. Jag har drabbats av en akut lust att åka till H&M och shoppa för pengar jag inte har. Såg så mycket fint när jag var där och nu är det det enda jag tänker på. Lite sjuk kanske. Tror jag ska ta fram mina postorderkataloger och utöva min ”kryssa för vad jag vill ha men inte skickar efter-terapi” eller skickar efter och sedan skickar tillbaka 🙂

Pojkarna ser jag knappt röken av när jag hämtat dem från skolan. Det är bara kompisar och utesport som gäller. Jag som trodde att de ville vara med sin gamla mamma innan jag far imorgon. Nej, jag förstår dem faktiskt, det är nog bara jag som vill kramas. Är bara borta till på fredagkväll så de märker nog knappt att jag åkt innan jag är hemma igen. Får hålla tillgodo med Liv för hon klänger då på mig hela tiden.

Färgade min utväxt idag inne i stan hos BOBBY. Lade även en toning som dämpade det guldiga en aning. Ulrika, såg din fråga angående mitt hår. Vet inte vad det är för färg eller färgnr de använder men det är inte blekning utan färg. Jag gör hela botten och ca en gång i halvåret gör jag botten plus några folieslingor (blekning) ovanpå. men som sgat det göra jag sällan med tanke på hur mycket blekning sliter på håret. Ring gärna och fråga Bobby eller Nadja (som också brukar färga mig), de finns på Honky Dolls på Linnégatan i Stockholm. Lycka till!

Färgade min utväxt idag inne i stan hos BOBBY. Lade även en toning som dämpade det guldiga en aning. Ulrika, såg din fråga angående mitt hår. Vet inte vad det är för färg eller färgnr de använder men det är inte blekning utan färg. Jag gör hela botten och ca en gång i halvåret gör jag botten plus några folieslingor (blekning) ovanpå. Men som sagt, det gör jag sällan med tanke på hur mycket blekning sliter på håret. Ring gärna och fråga Bobby eller Nadja (som också brukar färga mig), de finns på Honky Dolls på Linnégatan i Stockholm. Lycka till!

Oj, det blev lite väl nära.

Oj, det blev lite väl nära.

Livan kröp runt på golvet och försökte gömma sig bakom soffan.

Livan kröp runt på golvet och försökte gömma sig bakom soffan.

En lite toker.

En liten toker.

Peters kompis ska gifta sig om några veckor  nere i Skåne och jag är i stort behov efter en klänning. Det är dresscode smoking. Vet vad jag vill ha men vet inte var jag kan hitta den. Typiskt 🙂 Vi är även bjudna på ett bröllop i New York i juni. Tänk att få åka dit igen. Åh, det skulle jag mer än gärna göra, men biljetter till N.Y i juni månad är nog lika med bankrutt. Visst är det kul med bröllop? Se glädjen hos de som gifter sig och få gå på en vacker fest, sippa champagne och dansa.

Nu ska jag googla klänningar och sedan förbereda middagen.

Stor kram.


14 kommentarer14 kommentarer om “Bröllopsnoja och New York”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Ja bröllop är verkligen toppenkul, hoppas du hittar din klänning! Men å andra sidan du skulle kunna gå i vad som helst och ändå vara fin:-)
  Er lilla toker är ju bara för sööööt, hon har så härliga ansiktsuttryck och miner!!!
  Min lilla tjej håller på och somnar i soffan för tillfället, en liten ”powernap”.
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Aha! Bröllop i New York! Där gifte jag mig, i Svenska Kyrkan!..
  Ha en fin kväll!

  Svara
 • vad kul med bröllop!
  själv ska jag vara tärna på min barndomsväns bröllop i augusti! det ska bli så kul! vi ska precis börja planera möhippan. åh! 🙂

  hur var din möhippa? ge mig lite tips på vad man kan hitta på! stor kram!

  Svara
 • Hej underbara du.Ohh vad spännande med 2 bröllop.Lite långt till New York bara men det hade säkert varit en superupplevelse.Ser fram emot när du hittar din klänning.Du är ju vacker i allt.Goa lilla Livan en riktig linslus är vad hon är.Du får göra som Maria Montazami,ta av matpengarna när du vill ha ngt .Ha,ha.Lycka till i morgon på jobbet.Stor kram till dig värdefulla vän.

  Svara
 • Åhhhh, bröllop i New York…vad romantiskt. Jag bara drömmer om att få åka till New York. När nya SATC-filmen har premiär kommer jag i alla fall en liten bit på väg 😉 . Skön postorderterapi du kör med 😀 . Hannah, jag har ett väl beprövat knep när man har lite pengar och stort shoppingsug: gå inte in i klädaffärer överhuvudtaget!!! Jag är lite som du där nämligen. Ser jag ett snyggt plagg, så fastnar det på min näthinna och det tar en jäkla tid innan det försvinner. Välkommen till Glennland igen. Stooor kraaaam 🙂

  Svara
 • Jag fick min USA bokning hemskickat till mig idag 🙂 NY – San Fran. – bila ner till LA – Vegas / Grand Canyon . Allt detta i september! 🙂

  Svara
 • Åh, annabelle vilken fantastisk resa. Vad härligt att ha det att se framemot! Jag är lite grön av avund 🙂

  kram kram

  /H

  Svara
 • 😛

  Svara
 • Hej Hanna,

  Tusen tack för att du tog dig tid och gav lite goda hår tips! Ska försöka tajma in att fixa håret snart när jag är uppe i Sthlm så detta var perfekt! Än en gång tack! Ha en jättefin kväll!

  Varma hälsningar Ulrika

  Svara
 • Hej Hanna.
  Använder du färgade linser och isåfall vilken sort av de blå?
  Tack för din blogg och allt du delar med dig av!
  Kram!

  Svara
 • Hej Jeanettis. Nej, jag använder inte färgade linser.

  Stor kram

  /H

  Svara
 • Vad fin du blev i håret, Bobby är vekligen så duktig!
  Åh så söt hon är Liv , en riktig liten linslus 😉

  Svara
 • Min sambo kom hem med Hello Kitty läragå vagn till vår dotter idag, ska bli skönt då jag konstant går dubbelvikt med värk i ryggen på kvällen så nu kanske jag får vila lite 🙂 tänkte på det när jag såg en bild på Liv med vagnen i bakgrunden. Jätte fin du blev i hårt!
  STOR Kram//Ulrika

  Svara
 • Hannah, nu vet jag inte vad du har för budget men jag kom spontant att tänka på den härliga designern Betsey Johnson, jag fyndade min blivande brudklänning och ännu en kreation på rea i hennes webbutik för ett par år sedan.De kostar en slant även på rea men de är fantastiskt fina, färgfulla, härligt feminina och många passar säkert jättebra till klädkoden. Det är bara att googla hennes namn så hittar du den nog, om du vill ta dig en titt!

  Svara