Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:52 | maj 5, 2010

Mysdag

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Gårdagens vila gjorde susen för William och Liv för idag är de pigga igen.

Just nu är jag i stan. Liv är med mig men också Linnea. Linnea hjälpte mig mycket med pojkarna när de var mindre och vi bodde i Kungsängen. Hon ska ta hand om Liv imorgon och på fredag då Peter jobbar. Jag åker till Göteborg imorgon bitti, samma vidriga tid som alltid. De är de två sista dagarna med inspelningar för sommaren, sedan fortsätter vi förhoppningsvis till hösten igen.

Må gott 🙂

All kärlek.


6 kommentarer6 kommentarer om “Mysdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Naw, vilken fin bild på Livan 🙂

  Svara
 • Så härligt när man har människor omkring sig som kan rycka in och hjälpa när det krisar =) Dom ser ut att gilla varann så dom får nog en fin dag i hop =) Vad skönt för dig att det är dom två sista dagarna!!! Sen får du vara hemma med familjen! Kram och lycka till

  Svara
 • Två strålande glada tjejer med bus i blicken. De verkar verkligen trivas tillsammans.

  Ha två bra dagar i Göteborg! Ska själv till Göteborg med vår 14 åriga son och kompis. Han fick en fotbollsmatch i allsvenskan i födelsedagspresent samt att ta med en kompis och så mammsen som skyddsängel….Match mellan AIK och IFK Göteborg…hmm..lite orolig för galna supportrar, men hoppas det är lugnt!

  Vet inte vilket lag jag ska heja på…hahaha
  Jaja, det blir nog kul..!

  kram

  Svara
 • Jättefin bild på tjejerna.Syns verkligen att dom gillar varandra.Du får ha en riktigt bra dag Hannah.Stor kram.

  Svara
 • Hej Hanna,

  Snälla glöm itne svara på min hårfråga jag skrev igår, tisdag, så är du super!!!!!! Ska snart fixa mitt hår och dina tips är dyrbara!!!

  Varma hälsningar,
  Ulrika

  Svara
 • Vilket toppen jobb hon har och få vara med ditt lilla charmtroll 😉 vilken tur att det finns dom som kan hjälpa en när man inte kan dela sig.
  STOR kram

  Svara