Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:04 | maj 8, 2010

Friidrott, feber och frosseri.

God kväll vacker. Jag kom inte på vad jag skulle laga till middag, så det blev det här…

... en sann Graafryds middag.

... en sann Graafryds middag.

Problemet är att nu kan ingen av oss somna pga allt socker 🙂

Nej då, jag lagade faktiskt en god köttfärssås med spaghetti. Vi åt dock så mycket mat att ingen orkade något av alla dessa efterrätter. Inte då i alla fall, men nu däremot när barnen sover så sitter jag och Peter och trycker i oss allt.

Usch, vad jag har gråtit. Tittade på filmen ”Marley och jag” på tv och på slutet grät jag floder. Gråter lätt när jag se på film. Vissa filmer har fått mig att grina så tårarna sprutar och snoret rinner. Gråter t.o.m. till tecknade filmer. Är du som jag?

Idag (det fortsätter även imorgon) så har alla skolor i Sigtuna en kamp om vilken skola som är bäst. I friidrott. Sigtunakampen heter det. Pojkarna har kämpat tappert trots pissväder. Mio frös jättemycket, ändå så hade han tre tjocktröjor och dunväst. När vi kom hem så förstod jag varför. Han är sist ut i familjen att åka på min förkylning. Han fick feber stackarn, så imrgon blir det vila för honom. William och hans kompisar får kämpa utan lilla Mio.

William var snabb som en vässla på 60 meter.

William var snabb som en vässla på 60 meter.

Liv tittade på alla grenar och höll på St Pers skolan och brorsorna.

Liv tittade på alla grenar och höll på S:t Pers skolan och brorsorna.

William och kompisen Oskar.

William och kompisen Oskar.

Mio vilade innan han skulle springa. Barnen som går i förskolan får tävla mot de som går i ettan. Lite orättvist men bra att de också får vara med.

Mio vilade innan han skulle springa. Barnen som går i förskolan får tävla mot de som går i ettan. Lite orättvist men bra att de också får vara med.

Mio förstod inte att han skulle springa på sin egna bana, utan korsade allas banor och sprang dubbelt så långt än alla andra. Han visst nog inte riktigt var han skulle stanna. På den här bilden håller han sig än så länge på sin bana.

Mio förstod inte att han skulle springa på sin egna bana, utan korsade allas banor och sprang dubbelt så långt som alla andra. Han visst nog inte riktigt var han skulle stanna. På den här bilden håller han sig än så länge på sin bana.

I en hög på soffan låg alla tre. Liv älskar att busa med Mio, men har var inte riktigt upplagd för bus, bara gos.

I en hög på soffan låg alla tre. Liv älskar att busa med Mio, men har var inte riktigt upplagd för bus, bara gos.

Nu ska jag ta vara på de sista vakna timmarna (eller snarare timmen) och prata med min man.

Imorgon ska du få alla bilder från mina sista dagar för säsongen nere i Göteborg. Saknar alla redan 🙁

Var rädd om dig.

All kärlek.


24 kommentarer24 kommentarer om “Friidrott, feber och frosseri.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha det så mysigt med Peter 🙂
  Jag gråter också lätt på filmer och vissa program som Extreme Home Makeover. Nu ska jag lägga mig är helt slut efter dagar med min sjuka son 🙁 hoppas Mio piggar på sig.
  KRAM

  Svara
 • gokväll! är också proppmätt efter tacos!Stackars Mio, det går mycket förkylningar nu. Själv har mitt halsont kommit tillbaka, men ingen förkylning…hmm, kan tyda på bakterier! ska vänta några dagar och se om det ger med sig igen!flyger snart till sol och värme och då tänker jag inte vara sjuk….om vi nu kommer iväg pga askmoln igen!

  Sov så gott!

  kram

  Svara
 • Hej ditt lilla socker troll 😉 .
  Sist jag grät till en TECKNAD film var när jag var nio år och såg Disney’s ”Micke & Molle” på bio 😀 . Jag gråter lättast till romantiska filmer. Har precis sett en av mina ”gråtfavoriter” ikväll. ”Ömhetsbevis” med Jack Nicholson & Shirley MacLaine.
  Hoppas Mio kryar på sig. Godnattkram!

  Svara
 • visst gråter man till filmer! ibland t o m till ”må bra-filmer” som jag kallar dom för. härliga mio, hoppas han kryar på sig snart! kram o godnatt

  Svara
 • Hahaha jag känner igen mig så väl! Lyckliga eller sorgsna slut, det spelar ingen roll jag gråter vilket som! Fin blogg du har förresten, jag halka in på ett bananskal för några veckor sedan och nu händer det att jag kikar in lite då och då. //emeliehennerfors.blogg.se

  Svara
 • Mysig dag… men jag måste fråga??? Lät så märkligt?
  Mio går väl inte i förskola..??.det är ju en helt annan verksamhet än skolan…märkligt att skolan tävlar mot förskolebarn?? Du kanske menar att han går i förskoleklass ? Hoppas han kryar på sig snart,de verkar va förkylningar som går just nu bland barnen….
  Må väl tack för en jättehärlig blogg 🙂

  Svara
 • Jag har oxå gråtit floder hela dagen idag men inte pga jag har sett någon film utan idag fick jag besked o min älskade dotter o hennes sambo att dom skulle ha blivit föräldrar o jag mormor i början på nästa år. Men pga sjukvården som har nekat min dotter hjälp så istället ligger hon nu o väntar på operation eftersom hennes graviditet har satt sig på fel ställe. Vi har alla ett stort hål i våran hjärtan. Så idag skall jag köra ner o sitta o stötta henne på sjukhuset. Får säkert ta med en stor näsduk för tårarna rinner än idag.

  Svara
 • Tänker på er Marita! vet hur det är! Blir glad att du tittade in här igen!
  Bakom molnen skiner solen!

  kramar

  Svara
 • Hej city. Tack så mkt…Men du menade mig men skrev fel namn men jag förstod vad du menade…

  Jag skall faktiskt till Jönköping den 29 maj på kurs över dagen. O sen hem till skåne igen..

  Svara
 • Sänder en styrkekram till dig Pia-Lena!

  Svara
 • Det skulle varit igår men så är det när man är nere så fungerar inte hjärnan.

  Svara
 • Tänker på dig Pia-Lena.Kanske ingen tröst men det är sådant som kan hända.Nästa gång kommer det säkert att gå bättre.Stor kram till dig och din dotter.

  Svara
 • Tack marita. Men det värsta är att sjukvården har varit så nonchalanta mot henne o sagt att det är inget farligt hon har försökt o få vård i tre veckor. När man får det som har fått det är det risk för ens liv. För oss alla är det värsta att vi har ju inte visst om att hon är gravid. Min dotter är så jätte barnkär o älskar barn precis som jag gör..
  Jag tycker bara så synd om dom för ifjor hade dom ett jätte ibrott i sitt nya hus o hon har precis kommit över det o så nu detta ovanpå. Men vi skall stötta dom så mycket det går. Jag skall köra in o vara hos henne i eftermiddag på sjukhuset så hennes sambo får vila lite..

  Svara
 • Jag såg oxo Marley and me igår och grinade. Bestämde där och då för att inte skaffa hund, skulle inte klara av den sorgen.

  Pia-Lena : Fy så hemskt. Lider med dig och din dotter! Tänker på er.

  Svara
 • Tack så mkt,

  Svara
 • Hej
  Tänker på er Pia-Lena!
  STOR kram//Ulrika

  Svara
 • pia-lena,man blir upprörd när man läser hur dom behandlat din dotter!råkade ut för en liknande händelse för många år sen…….
  tänker på er!!!
  många stora varma kramar!!!!

  Svara
 • Till Pia-Lena, Tycker så synd om er, det är så tråkigt när det blir så. Skönt för din dotter att hon har dig, som finns vid hennes sida.
  Varma styrkekramar även från mig/ Lina

  Svara
 • Marley och jag är så bra!! Och sorglig =( Jag är också hopplös bölar som en gris till filmer!!! Kram

  Svara
 • Jag är också jätteblödig. Jag grät som ett barn (fast jag var vuxen) när jag såg en Nalle Puh film och Nasse var alldeles ensam och hade tappat bort sina vänner =)
  Angående filmen du såg, var den bra?

  Kram från Vasastan

  Svara
 • Pia-Lena! Många styrkekramar till dig och din dotter….tänker på er!!! Man blir så ledsen när man läser hur sjukvården har behandlat din dotter:-(
  Var rädda om varandra!!!
  Kram Lisa.

  Svara
 • Tack så mkt för allt stöd för det har värmt mitt hjärta. Det var med tungt hjärta jag kramade om min dotter innan hon rullades in på op men allt har gått bra. Hoppas på att det går bättre nästa gång o hon vågar igen.

  Vad Liv är söt i sin vagn o mössan matchar fällen hon sitter i.

  Tack Hannah för du mailade mig att du saknade mig här inne men jag håller på att arbeta upp en grupp o bli gruppledare inom hemförsäljning men läser bloggen varje dag ändå om jag inte skriver här inne.
  Ha en bra vecka allihopa.

  Svara
 • Tänker på er Pia-lena. Vet precis hur det känns.hade samma op för ett par år sen. Hälsa dottern att på det igen. Jag blev gravid två månader efter op.
  Många styrkekramar till dig/ er!

  Svara
 • Tack så mkt. Det skall jag säga till henne men just nu är hon nog rädd för dom sa att sådant kan hända igen. Hon måste först komma över det.
  Hoppas allt är bra med er oxå…

  Kram

  Svara