Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:07 | maj 9, 2010

Bästa gänget

Kära vän. William har nu kommit iväg för att fortsätta kämpa om sin skolas ära. Det dåliga vädret gjorde honom ingenting idag heller. Själv vill jag inte ens gå utanför dörren 🙂

Som du redan vet så spelade vi in det sista programmen för säsongen av ”Miljonlotteriets Lyckohjulet” nere i Göteborg. Närmare bestämt vårt 102:a innan sommarlovet började. Vi har jobbat så mycket och intensivt tillsammans allihopa att det känns tråkigt att inte ses på flera månader 🙁

Som tur är så kan jag i alla fall följa Lizette och hennes vardag eftersom hon börjat skriva här hos oss på Bloggfamiljen. Hon är grymt duktig på det hon gör så vill du ha tips och råd när det kommer till smink och styling så vet du var du ska vända dig nu.

Den här gången blev det många snygga fodral från Tiger som Lizette tagit fram.

Den här gången hade Lizette tagit fram många snygga fodral från Tiger.

Här är hans och jag med tre av den dagens tävlande.

Här är Hans och jag med tre av den dagens tävlande.

Vårt bröllopstema fortsatte några program, och högsta vinsten var en Goldwing-motorcykel. Jag hade gärna haft en sådan, hela familjen skulle få plats på detta rullande hus. Dessvärre så har jag inget MC-kort så det är kört.

Vårt bröllopstema fortsatte några program, och högsta vinsten var en Goldwing-motorcykel. Jag hade gärna haft en sådan, hela familjen skulle få plats på detta rullande hus. Dessvärre så har jag inget MC-kort så det är kört.

Hans kör sin sedvanliga bluesteel-pose.

Hans kör sin sedvanliga Blue steel-pose. Jag har en sjukt snygg kritstrecksrandig Tiger-Klänning.

En somrig klänning och kofta från Samsoe & Samsoe.

En somrig klänning och kofta från Samsoe & Samsoe.

Blir du sugen? Inte jag!

Blir du sugen? Inte jag!

En skir klänning från Traffic People och lite lockat hår. Med lite färg på kroppen kan det vara fint att ha i sommar.

En skir klänning från Traffic People och lockat hår. Med lite färg på kroppen kan detta vara fint att ha i sommar.

Steady-Nicklas och jag. Han springer runt med kameran medan de andra står still med sina.

"Steady-Nicklas" och jag. Han springer runt med kameran medan de andra står still med sina.

Ännu en snygg klänning från Tiger.

Ännu en snygg klänning från Tiger.

Klänning från Designers Remix Collection och mockabälte från Malene Birger. Vill ha!

Klänning från Designers Remix Collection och mockabälte från Malene Birger. Vill ha!

Blommigt från Tiger. S

Blommigt från Tiger. Kommer sakna alla dessa snygga kläder. Tänk att jag haft 102 olika outfits. Det mesta har varit fint och fallit mig i smaken. Synd bara att jag inte kunde få behålla allt 🙂

Lizette satte upp mitt hår på ett sett som jag önskar att jag kunde göra själv. Det gick på ett kick för henne att "slarva" ihop det här. Fint tycker jag.

Lizette satte upp mitt hår på ett sätt som jag önskar att jag kunde göra själv. Det gick på ett kick för henne att "slarva" ihop det här. Fint tycker jag.

Här är vi. Hela gänget bakom Lyckohjulet. Dessa är i min värld de bästa man kan jobba med! Tack för den här säsongen.

Här är vi. Hela gänget bakom Lyckohjulet. De här vännerna är i min värld de bästa man kan jobba med! Tack för den här säsongen.

Nu ska jag laga lunch till Mio. Han är feberfri idag och känns mycket piggare, men behöver ändå ta det lugnt. Så det blir nog att vi tar täcken och kuddar till soffan, äter lunchen där och tittar på en film. Mysigt!

Hoppas att du får en skön söndag och är vid gott mod.

All kärlek.

PS. Pia-Lena, mina tankar går till dig och din dotter. Förstår att det måste kännas tungt. Hoppas att hon nu får den hjälp hon behöver. Hon har ju som tur är en mamma med oerhört mycket kärlek så jag tror att ni kommer klara er igenom detta tillsammans och allt kommer samverka till det bästa. Massor av styrkekramar till er.


10 kommentarer10 kommentarer om “Bästa gänget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah.
  Du är så otroligt vacker, jag undrar bara om du har tränat bort gravid- kilorna efter Liv? Du är så smal och fin! Kram, A! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah 🙂 jag såg också den filmen igår och grät en hel del jag med, älskar den, den var väldigt bra enligt mig. Kram en annan Hanna 😉

  Svara
 • Så fin du är! Jag efterlyser videoblogg 🙂

  Svara
 • Hej!
  Du är så fin och passar jättebra i uppsatt hår, Lizette är verkligen bra på makeup & hår!
  Visst är det skönt med att mysa i soffan under en filt och se en film 🙂
  Krya på lilla Mio och kul William gillar fotboll, min tjej har också börjat spela fotboll och igår vann dom ed 11 -4 😀

  Kram Lommo

  Svara
 • Så härligt gäng, förstår att du saknar dem!Du är så vacker på alla bilderna Hannah!

  Efterlyser också videobloggen än en gång! Så mysigt med en liten livehälsning från dig!

  kram

  Svara
 • Vackra fina Hannah 🙂
  Hoppas du inte blir sjuk, läste Peters blogg.
  KRAMAR

  Svara
 • Ville bara säga hej 🙂
  ha en fin vecka!!
  Kramis

  Svara
 • Jag hoppas också att du inte blir sjuk igen, finaste Hannah!
  Stor ”krya på dig-kram” och massor av kärlek.

  Svara
 • Hihi, jag blir sugen på varmkorv, jag är helt galen i det 😀
  Vilka fantastiska kläder du fått bära i programmet, det där mockabältet är verkligen superfint. Jag har en liknande modell i svart satin (tror jag), det kommer från Sisters (men jag ser mest tjock ut i det tyvärr, haha!)
  Mycket trevligt med sminkblogg här hos Bloggfamiljen, sminkjunkie som jag är..! 😉

  Svara
 • Hej Hannah! Alla säger till mig att jag är så lik dig haha 🙂 Men kul att höra då du är den vackraste kvinnan i världen enligt mig!

  Kram!

  Svara