Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:33 | maj 10, 2010

Montazami och snorgärs

God kväll vacker. Ha, ha vad jag skrattade när jag läste Peters blogg. Det var verkligen så 🙂 Jag skulle få hjälp med lite tips på krukor och annat som kan göra vår altan finare och ge ett varma intryck. Vill ha stora krukor med vajjande bambu och lyktor, vackra kuddar till utegruppen mm. Åh, Malin tog med så mycket fint och piffade till så jag skulle få en känsla. Fick alla tips på var jag kan köpa stora krukor och växter, var de står snyggast och bäst. Ja, riktiga inredningstips. Har längtat sedan förra sommaren och nu var det dags att få expertisråd.

Vi kom då fram till att man även kan göra om i vardagsrummet, som i stort sett är hela vår undervåning, förutom köket då. Vi möblerad om och inrednings-Malin kom med massor av bra tips. Jag hamnade i någon form av trans och bara gick runt och log. Peter fick en smärre chock när han kom hem och såg att alla möbler hade bytt plats… men bara för en stund. Tror att det kan bli jättebra med en stor matta, ny soffa mm. Tyvärr får jag nog drömma ett tag till 🙂

Har haft ont i huvudet och ansiktet hela helgen och undrat hur mycket snor (äckligt, men sant) det egentligen kan få plats i skallen mig. Eller plats finns det nog gott om där uppe. Har gått runt i dagar och låtit som en snorig skitunge som inte har vett att snyta sig. Men det har inte hjälpt hur mycket jag än snytit mig. I alla fall så visade sig att jag fått bihålsinflammation. Så nu äter jag en tio dagars penicillinkur och hoppas på att få bli bra.

Snorgärs.

Snorgärs.

Kul att så många var med i dagens tävling. Missa inte resten av veckans tävlingar. Hoppas att det är Du som är först att ringa mig imorgon.

Ja, imorgon ja. Vad ska jag göra då? Hmm, kanske åker jag och våldsgästar någon. Passa dig 🙂

Var rädd om dig.

Puss och kram.


8 kommentarer8 kommentarer om “Montazami och snorgärs”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • haha, skrattade också när jag läste peters blogg! det är roligt o möblera om o prova lite nytt, o nyttigt o drömma lite lagom.
  hoppas penicellinkuren hjälper! krya på dig!
  kram o god natt

  Svara
 • Du är så välkommen! Krya på dig
  KRAM

  Svara
 • Du är välkommen hit Hannah så skall jag lära dig hur man har fint i skafferiet o slippa o få mjölbaggar bland sin torrförvaring. O i kylskåpet hur man förvarar sin ost o pålägg. En bra produkt när man lagar sin mat i ugnen som spar både ström och slippa rengöra ugnen så mycket. För det jag sysslar med passar alla som vill spara på sina mammaledighet o vara hemma med sitt barn lite längre.
  Välkommen till skåne när ni skall hit i sommar.

  Svara
 • Åh trist med bihåleinflammation, krya på dig! Du är välkommen till solna, så kan Liv och Oliver leka=)

  Kram

  Svara
 • Gah,jag ville verkligen vinna-resa är min passion!Tur att jag fick tag i en sista minuten nu på lördag…hasta luego mi amiga!
  Besos

  Svara
 • …och krya på dig!

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Kul med lite inredningstips,blir säkert jättefint.Stackars dig som är förkyld.Inget rioligt att börja ett sommarlov med.Ja du Hannah nu bor jag ju i Skåne så det är kanske lite långt eller?Du är varmt välkommen.Lovar att jag ska laga en smarrig middag till dig som du sent ska glömma.Ha en underbar dag trots allt.Stor kram till dig fina Hannah.

  Svara
 • Hej Marita bjuder du alla på middag så kommer jag oxå eftersom jag bor närma dig i skåne o körde igenom samhället du bor idag…Ha en fortsatt bra tisdagskväll..

  Svara