Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:27 | maj 10, 2010

Tävling till solen

Hej min vän. Det känns inte som en vanlig måndag för jag har ju sommarlov 🙂 Ska inte göra någonting vettigt alls den här veckan, bara njuta av ledigheten.

Snart börjar pojkarnas sommarlov också och då får jag mer sällskap på dagarna. Ingen av mina vänner är lediga och Peter jobbar så det blir lite småtrist att vara själv. Liv är i och för sig ett trevligt sällskap men hon har fullt upp med sitt. Greja med sitt kök och fara fram och tillbaka över golvet som en slamsugare, eller snarare dammsugare.

Imorse var det simskola på schemat innan jag körde pojkarna till skolan. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och äta frukost. Undra vad jag ska göra efter det? Ingenting!

Igår gjorde jag heller ingenting. Var med familjen, gick en lång promenad och somnade tidigt i en nybäddad och väldoftande säng. Har jag sagt att jag älskar doften av nytvättat, sköljmedel är min drog 🙂

e1
Här kommer stå och trycka i sommar... i vassen.

Här kommer jag stå och trycka i sommar... i vassen.

Liv åt ris som e sann kines. Hon älskar ris. Det är i stort sätt det enda hon äter.

Liv åt ris som en sann kines. Hon älskar ris. Det är i stort sätt det enda hon äter.

Tack för att du är min vän.

Tack för att du är min vän.

Du missar väl inte veckans tävlingar?! Varje dag får du ledtrådar som leder fram till olika mobilnummer. Först att lista varje dags mobilnummer och sedan ringa det vinner 5000 kr i resecheckar från Ving och ett mobilt bredband från Comviq. Du ringer och jag svarar. Som sagt, nya nummer varje dag, 5000 kr i resecheckar från Ving och bredband från Comviq, men på fredag blir det ännu större vinster. De sex ledtrådarna som leder till dagens mobilnummer kommer under dagen på förstasidan eller på Vings Facebook (tryck HÄR). Var inne precis och tittade på deras sida och de har släppt ledtråd nummer 2! Håll ögonen öppna och lycka till! Det gäller att vara snabb. Jag väntar vid telefonen 🙂

Önskar dig en fin början på veckan.

Puss och kram.


25 kommentarer25 kommentarer om “Tävling till solen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är ungefär som jag. Jag gör verkligen ingenting just nu och njuter av varje liten stund. Hoppas att ni får en skön vecka! Ibland är det otroligt skönt att få vila upp sig och bara vara! Solen får gärna titta fram dock 🙂 Kram
  /dinarasblogg

  Svara
 • Härligt att göra ingenting och bara få vara ledig.Jag gör inte heller så mycket just nu.Men snart ska jag börja arbetsträna,det ser jag verkligen fram emot.Skönt att komma igång igen även om det inte är så många timmar i veckan.Såg nu att det skulle bli 20 gr.varmt inom det snaraste,låter härligt.Man fattar inte att det snart är Sommarlov igen,helt ofattbart.Vad ska ni göra i Sommar?Det blir nog inte ngt. längre för vår del eftersom jag ska jobba.Första ledtråden är löst och nu väntar jag på nr. 2.Hoppas att vi hörs på telefon senare Hannah.Puss o Kram.

  Svara
 • hej Marita jag hade oxå ledtråd 1 den löste jag med en gång men sen var jag tvungen o köra till sjukhuset för att hämta hem min älskade dotter o när jag kom efter ha jobbat på kvällen så var tävlingen över.
  Jag kan erbjuda dig ett jobb som du även kan arbetsträna o tjäna lite pengar o det kostar inget o prova på o man får komma ut o träffa trevliga personer..

  Svara
 • Hej fina Pia-Lena.Tusen tack för erbjudandet ang. arbete.Men jag ska tillbaka till mitt gamla jobb på Förskolan så det löser sig ändå.Men som sagt tack för din enorma vänlighet.Hoppas din dotter är på bättringsvägen.Kram Marita.

  Svara
 • Lite synd att dom släpper nr 2 på Facebook, jag har inte tillgäng till det ifrån jobbet. 🙁
  Jag ser fram emot att ni släpper tvåan snart också.
  Kram!

  Svara
 • Vingresor – Den Stora Skattjakten – Ledtråd 2: Hur
  många resmål har Ving i Egypten? Rätt svar ger dig den andra siffran i vårt hemliga telefonnummer.

  Svara
 • Hej
  Jag har inga som är lediga på dagarna ibland kan det vara skönt men det blir lite trist i längden. Är hemma med min lilla dotter på snart 9 månader. Men dagarna går så snabbt och sen är klockan så pass att det är dax att hämta storebror i skolan. Härliga bilder på er 🙂 Hoppas du orkar blogga mycket denna vecka så jag får lite att göra 🙂
  Vi hörs på fredag 😉
  KRAM

  Svara
 • Kom förbi på en kaffe! Vad tyckte du om klänningen?
  Kram

  Svara
 • I helgen köpte jag underbara doftpåsar som doftar nytvättat och lavendel, som jag nu placerat ut i mina klädgarderober. Mmmmm, så fräscht. Njuuuuut av att inte behöva göra något alls nu, Hannah!
  Kram 🙂

  Svara
 • Vad härligt det låter med sommarlov, det har du verkligen förtjänat! Och åh vad kul med tävlingen, sånt där gillar jag! 🙂

  Ha en fin måndag!

  Svara
 • Alltså det hade inte varit dumt att få åka iväg och träffa sin ”gamle vän” solen… fast det verkar dock som att den tänker göra ett gästspel här nere nu!Tack för att ni äntligen har lite resetävlingar-mycket bra!!!

  Svara
 • Kul med en ny tävling=). Jag går ju också hemma med lille Oliver snart 15 månader…. Ibland känner man sig rätt så ensam när alla barnen är på dagis och i skolan och alla vuxna jobbar, men jag försöker ändå att njuta då jag börjar jobba i augusti och eftersom jag har 5 barn så är det troligtvis sista gången jag är hemma….
  Ha det skönt nu Hannah

  Kram Camilla

  Svara
 • Jag har just kommit hem från bb och gör heller ingenting! Fick en liten Svea på 3340gram och 50cm lång 🙂 Äntligen! 😀

  Svara
 • Grattis till flickan 🙂 vad roligt!

  Svara
 • Grattis till maj bebisen,gulligt namn oxå!

  Svara
 • Grattis till underverket.Kram.

  Svara
 • grattis till lilla Svea!!!
  Kram

  Svara
 • Grattis till lill-tjejen! 😀

  Svara
 • Välkommen till världen vackra lilla Svea 🙂 Och varma gratulationer till att du Jojjo blivit mamma!

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Vilken fin klänning du hade på Lyckohjulet i lördags 🙂 Mannen som aldrig ville kolla på det ville till och med kika lite hi hi.

  Alexandra, småland

  Svara
 • Jag är också ledig! Försöker fundera ut vad jag ska sysselsätta mig med fram tills bäbisen kommer… KRAM

  Svara
 • Guud vilka härliga bilder på Dig och Liv!:D
  Hoppas du kommer på nåt att göra tills de andra också tar ledigt! 🙂

  Kram

  Svara
 • Njut av ledigheten =) det är du förtjänt av! Ta en tripp till Västerås med Liv så ska jag visa dig ”gurkstaden”.

  Ha de bra, kram.

  Svara
 • skönt med bara vara dagar o inte göra något speciellt! håller med dig hannah, doften av nytvättat är som en drog! älskar o lägga mig bland renbäddade lakan som dessutom har hängt ute på tork (tar smällen ibland, pollenallergiker som man är).
  jojjo, grattis till underverket!!
  må så gott!kram

  Svara
 • Hannah, vet att du fått den här frågan säkert 100 gånger om inte fler..;) men vad är det för en kamera du använder…fantastiska bilder..=)
  Tack för en bra blogg! Kram / Johanna

  Svara