Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:30 | maj 11, 2010

Skräp

Hej min vän. Jag sitter i bilen och ska precis fara till återvinningen med tusen kartonger. Känner att jag vill kasta ner mig själv i någon av de gröna containarna när jag just ser vilken gris jag är.

Bilen är full av skräp. Bredvid mig ligger en tom godispåse, snytpapper, en kaffekopp med torkat kaffe sedan veckor tillbaka, tomma tetraförpakningar och säkert massor av annan skit som ligger och ruttnar under sätena.

Varför är det så svårt at hålla bilen ren och fin? Skyller på barnen 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “Skräp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • haha…ska också till återvinningen snart! har samma problem med bilen men kan tyvärr ej skylla på barnen… var igår till bilfirman o pratade inför att lämna in bilen på lagning, blev påkörd bakifrån av en lastbil förra veckan, så bilen måste lämnas in…. men när personalen tittade på bilen höll jag på o skämmas ihjäl hur skitig bilen är både in o utvändigt….ha en skön dag! kram

  Svara
 • Hej!

  vad tråkigt med bihåleinflammation 🙁
  läste oma tt du möblerat om därhemma, det är alltid kul att göra, känns som man fått lite nytt då!
  Det finns jättefinastora utomhuskrukor i mörk zink på lågprisvaruhuset JYSK , skulle passa fint ute hos dig.
  Kram & krya på dig.

  Svara
 • Ja vad är det med bilar och skräp?? Det har jag oxå alltid undrat, hihi…
  Ha en fin dag och krya på dig!
  Kram Sofia

  Svara