Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | maj 11, 2010

Sol och sovstund

Åh, jag vaknade precis. Liv har sovit i en timme och då passade jag på att lägga mig i soffan på terassen, i den härliga solen. Somnade till och vaknade röd som en kräfta 🙂

Så underbart att kunna vara ute och få göra fint på altanen. Helst vill jag googla krukor och gröna växter och få allt klart i denna sekund, men vill inte missa detta underbara väder så det får vänta.

Liv har hittat mina ljuslyktor och kommer nog stå där ett bra tag och pilla. Bäst att jag tar fram hennes solhatt. Glöm inte solskyddsfaktor om du är ute. Solen är jättestark.

Puss och kram.


13 kommentarer13 kommentarer om “Sol och sovstund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow, vad fint det blev, och Liv är ju bara för go 😀
  Och du fick lite färg av solen med ser jag 😉

  Kram Lommo

  Svara
 • Finns fina, stora krukor på JYSK , billiga också 🙂

  Svara
 • Vad härligt med en vilostund i solen 🙂 vad stor fina Liv ser ut när hon står där! det går för fort när dom är små. Jag var till 4H med min lilla dotter för första gången idag, grisar och tuppar var en favorit och härligt var det i solen 🙂 STOR kram till er

  Svara
 • SOL i love it

  Svara
 • Härligt att sova ute en stund, men vad solen är stark! Här i Jönköping ha rvi också sett solen idag till och från! Så fin soffa och altan ni har, härligt!

  Lilla goa nyfikna Liv!

  kramis

  Svara
 • Hannah om du äter antibiotika för bihållsinflammationen så skall du inte vistas i solen för du kan få brännskador i ansiktet det är jätte farligt…Va rädd om dig..

  Svara
 • Pia-Lena, tack för din omtanke. Jag vet att man absolut inte ska sola när man äter antibiotika, men jag trodde inte att solen var så stark och jag trodde inte heller att jag skulle somna. Usch, jättedumt! Hoppas Magdalena mår bättre, och du också såklart.

  Kram

  /H

  Svara
 • Tack för din omtanke om Magdalena ja hon mår bättre o smärtan är borta men sorgen bakefter kommer ju nu.Det var som hon sa igår på sjukhuset helt plötsligt att allt om barn o likaså kände jag igår när jag höll ett party. En gäst sa jag skall bli farmor o den andra jag skall bli mormor o då kände jag i mitt bröst jag skulle oxå ha blivit mormor. Men huvudsaken det inte hände henne något så får man försöka igen o ta nya tag.
  Hon läste vad du hade skrivit o det blev hon glad för.
  Synd Hannah det är så långt till Sigtuna för annars så hade din altan varit perfekt för ett party i sommar. Ser härligt ut…

  Svara
 • pia-lena, va skönt o höra att magdalena mår bättre o är smärtfri! håller tummarna för att det går bra nästa gång,att magdalena o sambon får det dom önskar.. mormor kommer du att bli. tänker på er! varma kramar!!

  Svara
 • Hej fina.Underbart med vårsolen.Men som sagt den bränner.Så stora fina bilderna är.Lilla Liv nyfiken på alla lyktor ha,ha.Ha en fortsatt bra dag.Kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken fantastisk soffgrupp du har på altanen! Vi funderar också på att köpa en liknande men vi är lite skeptiska till att behöva ta in alla dynor och kuddar hela tiden. Eller behöver man kanske inte göra det? Tål dom regn? Hur gör ni? Kram Åsa

  Svara
 • Gud vilken skön soffa det såg ut att vara! Jag undrar också hur ni gör med dynor och kuddar – tar ni in dom eller är dom ute i regn och frostnätter (för det kan väl vara frost fof)?

  Svara
 • Hej! Senaste och bästa tipset till fika i New York hittar du på vår sida Smultronmoja, där vi skriver om Guldkorn i världen.

  Hör gärna av er med kommentarer. Och tipsa gärna era vänner om sajten! Tack och KRAM!

  http://smultronmoja.se/2010/05/kaffepaus-i-soho/

  Svara