Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:24 | maj 11, 2010

Uppvaktad av två killar

Kära vän. Hur har din dag varit? Jag känner mig fortfarande dålig, penicilinen har inte gjort mig gott ännu. Har aldrig haft bihåleinflammation förut. Man blir så trött och känner sig helt tjockskallad. Dagen har varit lika seg som mitt huvud och jag har inte orkat göra så mycket. Körde skräp till återvinningen, fixade lite på terassen, tvättade och passade på Liv så hon inte skulle krypa över terasskanten och väntade på att pojkarna och Peter skulle komma hem.

Liv pussar och kramar sin docka.

Liv pussade och kramade sin docka...

..för att en sekund senare lufta upp den och kasta den så långt hon kunde.

..för att en sekund senare med galen blick lyfta upp den och kasta den så långt hon kunde.

När pojkarna kom hem från skolan så hade de plockat fina blommor till mig. Så kärleksfulla. Jag blev så uppvaktad.

Kan de vara tjuvplockade från grannens rabatt?

Kan de vara tjuvplockade från grannens rabatt?

Mio är snabb att äta upp den mat som Liv inte vill ha, i alla fall efterrätten.

Mio är snabb att äta upp den mat som Liv inte vill ha, i alla fall efterrätten.

William är så oerhört omtänksam och hjälpsam. En riktig klippa.
William är så oerhört omtänksam och hjälpsam. En riktig klippa.
Han puffade till soffkudden och sa att jag skulle vila där en stund, så satte han på tv:n och började leka med Liv.

Han puffade till soffkudden och sa att jag skulle vila där en stund. Så satte han på tv:n till mig och passade Liv.

Där låg jag likt en pascha...

Där låg jag likt en pascha...

...innan det var dags att laga middag.
…innan det var dags att laga middag.
Det blev grillad kyckling med Cous-Cous, grillad Halloumi och grönsaker. Gott!

Det blev grillad kyckling med Cous-Cous, grillad Halloumi och grönsaker. Gott!

Imorgon bitti ska jag köra massor av säckar och kartonger med kläder, skor och annat som vi sorterat ut till kyrkans Second hand. Nu när jag är ledig så kan jag inte låta bli att fixa. Det ska röjas så man tycker det är kul att vara hemma. Ska ge mig på ett trädgårdsland i veckan. Här ska det odlas morötter och sallad mm 🙂

Var rädd om dig. Du är underbar!

All kärlek.


10 kommentarer10 kommentarer om “Uppvaktad av två killar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah testa även med nässpray så kanske det släpper efter snabbare. Jag har haft många bihållsinflammation så jag vet hur det känns. Stod en nyårsafton med hög feber på min frisörsalong o gjorde alla kunderna fina i håret för dom skulle på fest. Sen var det o åka till Öron näsa halsakuten i Lund o kom hem en halv timme förre midnatt o det nya året.
  Krya på dig..O var nu varsam med solen imorgon.
  Kram

  Svara
 • Men så goa grabbar du har! Och Livia, så underbart söt! 🙂

  http://www.kaosetsgudinna.com

  Svara
 • härliga bilder! så sött av killarna o plocka med sig blommor….även om dom ev kommer från grannens rabatt haha….
  krya på dig! hoppas du känner dig piggare imorgon.kram

  Svara
 • Hej underbara Hannah! Tycker det låter som att det är fart i dig, trots bihåleinflammationen. Vilken tur att din äldsta son är en liten klippa och låter dig vila en stund. Så gulligt av honom.

  Tack för att DU finns och för att du alltid gör mig på så gott humör när jag besöker din blogg. Krya på dig kram!

  Svara
 • så fin familj du har Hannah. och lider med dig att du fått bihåleinflamation, så jobbigt. vill också säga att det är så roligt att läsa din blogg. såg på bilderna vilka snygga skor du har, vart har du köpt dom? kram kram

  Svara
 • Krya på dig gumman.Kraaam.

  Svara
 • Hej

  Jag vill också veta vart du köpt dom snygga skorna 🙂 Förövrigt så har jag bihåöeinflammation med just nu och har haft det ofta och det finns inte mycket man kan göra, nässkölj kan hjälpa till. Jag har cortisonnässpray, Nasonex, som är avsvällande för slemhinnorna som jag tar varje kväll. Krya på dig!
  Kram Anna E

  Svara
 • Hej vacker!
  Vilak fina barn du har, pojkarna kommer med blommor och Liv,hon är bara för härlig!
  Det tar några dagar innan det släpper, har haft bihåleinflammation 2 ggr och ja, det är väldigt jobbigt 🙁
  Vad har du köpt dom fina skorna, vill ha 😉

  Kram Lommo

  Svara
 • Hej Hannah!
  Äntligen har jag blivit medlem! 🙂
  Läst din blogg sedan tiden på mama, du var gravid och väntade på Liv. Sedan dess har jag själv varit gravid, gift mig och sitter nu med underbara dottern i knät.

  Svara
 • Hoppas du blir frisk snart!!
  Kram

  Svara