Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:46 | maj 12, 2010

Siesta och cocos bollar

Hej fina vän. Hasar fortfarande runt i mjukisbyxor med håret på skaft. Precis vad man ska göra när man är ledig, eller hur 🙂

Ska sätta mig och läsa tidningen, dricka kaffe och trycka i mig två (i alla fall till en början) cocos bollar. Gott.

Tycker att Liv ska sova middag efter det för jag börjar känna mig lite trött och vill ta en siesta 🙂

Puss och kram.


19 kommentarer19 kommentarer om “Siesta och cocos bollar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Snälla skulle man inte kunna få se bilder från nedervåningen, kök o vardagsrum, du visar ju bilder därifrån ofta men man får ingen direkt uppfattning hur det hänger ihop eller hur helheten ser ut, tycker nämligen ni har de så himla snyggt så skulle vilja se, älskar era altan möbler! Kramis

  Svara
 • Hej Sarah. Idag ska jag lägga in en bild på köket/vardagsrummet till dig och svara på massor av frågor. Snart kommer även en inredningstidning ut då du ser mer från vårt hem. Jag hojtar till då 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • Jag kan inte hålla reda på hur många inredningstidningar jag mailat till Hannah och bett dom göra ett hemmahos reportage hos er.Jag är så spänd på att se vilken tidning det är.Kram.Marita.

  Svara
 • Hej snygging.Cocosbullar mmmm så gott.Sitter här nu och överväger om jag ska ta mig till affären.Det regnar och är full storm i Skåne,inget kul alls.Ha en fortsatt underbar dag.Kramiz.

  Svara
 • Dom cocosbollarna som Hannah köpt (lila paket) har endast 70 kalorier/st bra va 😉 ?

  Svara
 • Åh, vad kul att du ska vara med i en heminredningstidning. Det ska bli intressant att kolla in, när den kommer ut.
  Sitter på jobbet och regnet smattrar på rutan. Det är bara sex grader ute och ändå är det i mitten på MAJ!!! 🙁 Lääängtar efter sommarvärme.
  Såg en rolig reklamskylt idag när jag var på hälsokostsaffären.
  VÅGA VÄGRA VASSEN stod det och så handlade det om att man skulle komma i form. Då tänkte jag på dig, som skrev i något tidigare blogginlägg att du skulle tillbringa sommaren i vassen och skrattade för mig själv. 😀

  Puss & kram

  Svara
 • och min väninna säger att hon INTE vill stå i vassen i sommar därför tränar hon extra mycket nu 🙂

  Svara
 • Helt rätt! Hänga i vassen verkar mindre kul! 😉

  Svara
 • Hej Hannah tack för din omtänksamhet iom det jag gick igenom i söndags. Börjar kännas bättre nu och vi ger inte upp. Har läst alla kommentarerna som har skrivits här inne och det värmer. Ser god ut fikan, men här i Malmö kan vi inte sitta ute. Det har både åskat och regnar fortfarande så blir mysfika inne istället. Många kramar Magdalena ♥

  Svara
 • Hej!
  Nu är jag tillbaka!! Har ni saknat mig?
  Flytten till huset har gått bra och nu äntligen äntligen har vårt bredband kommit igång!

  Svara
 • Hej Hannah.
  Jag har löst dagens tävlingen o inte svarade du när jag ringde dit så jag lämnade ett meddelande på telefonsvararen till dig. Jag har suttit här o varit flittig som en myra.
  Jag finns på min mobil om du ringer mig för jag skall ut o köra en leverans i höstvädret som vi har i skåne idag..

  Svara
 • Du är för charmig Pia-Lena 😀

  Svara
 • ja, det håller jag med om 😉

  Svara
 • Håller med Melinda och Lommo.Du verkar till att vara en genomgo människa.Dina barn kan vara lyckliga som har en sådan fin,omtänksam och charmig Mamma.Kram Marita.

  Svara
 • Tack så mkt..Jag försöker göra mitt bästa när det både gäller mina barn o dom jag tycker om. På måndag är det dags att skjutsa sonen till Trelleborgssjukhuset för han skall få ett nytt korsband eftersom det gick sönder ifjor när han tränade cross. Idag visade jag mig mänsklig när jag var hos en tupperwarevärdinna o lev hennes varor för hon hade fått avliva sin hund. Jag har nog ett lika gott hjärta som min älskade pappa har o min dotter maggan78.

  Svara
 • Ja, vilket busväder vi har i Skåne idag! …men fikat, det har jag gjort 🙂 Ätit för mycket kladdkaka men en dag som denna får man vara inne och mysa.

  Svara
 • Lyx att vara ledig 🙂 År med det idag. Druckit massa kaffe och går fortfarande i mina mysisar med 😛 Men det är vardagslyx att kunna göra det.
  Men nu när klockan börjar närma sig halv 6 kan det ju vara dax för en dusch 😀

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag har en fråga, jag tycker ditt armband från buddatobudda är så fint.. (du hade kanske 2?..) iallafall undrar jag vad ditt hette.. kan de ha varit ”Nathalie”? eller ”chain big”? Jag tycker dom e rätt lika, och kan somvanligt inte bestämma mig..!
  Vore jätte snällt om du ville svara, ser att du svarat i kommentarsfältet innan. 😉

  Kramar

  Svara
 • hej hannah…
  ja har en fråga.. ell har refeklerat över en sak ang livs mat… får hon bara burkmat? å när ni sitter å äter får hon då bara en grösnsak å tugga på…
  för min lilla groda som e lika gammal som liv äter allt, hon får samma middag som vi får. burkmat ell rester från gårdagens middag om de blir över till lunch..
  ja bara undrar… ursäkta frågan men hon e så pass stor så dom ska äta allt nu..

  Svara