Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:23 | maj 15, 2010

Pussmun

Liv har lärt sig göra ”pussmun”. Så varsågod, en Livan puss bara för dig 🙂


13 kommentarer13 kommentarer om “Pussmun”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men vad gullig hon är, ett riktigt charmtroll 🙂
  Hoppas ni får en mysig kväll! STOR kram//Ulrika

  Svara
 • Lilla söta goding! Här kommer slängpussar tillbaka!

  Ha en go kväll!

  kramis

  Svara
 • Haha, underbara unge! Puss tillbaka! 🙂

  Svara
 • Snacka om ”feel-good-foto”!!Hon är ju bara helt underbar!Precis som resten av familjen!Kram till er!

  Svara
 • Pössssssssss!

  Svara
 • Puss,puss lilla charmtroll.Du är en riktig gosetös.Stor kram till hela familjen.

  Svara
 • ha ha….. söta charmtroll! puss o kram tillbaka!

  Svara
 • Tack!^^ Vilken fin present på min födelsedag 😀 Jag har verkligen haft en underbar 14 års dag idag! Jag fick en 32 tums tv av pappa, systemkamera av mamma, en samsung touch av släkten och pengar och kläder av resten..! Helt fantastiskt väder också, vi har haft 25 grader och sol hela långa dagen..! Det har varit bästa dagen i mitt liv, få vara ute i solen och värmen med de man älskar mest och bara njuta av varandra sen gör ju det inte saken värre att jag äntligen fått en kamera frmaför allt! Men jag fattar nästan inte att allt är mitt än.. Ifjol fick jag även en laptop.. Älskar verkligen mina nära och kära på alla sätt och vis!! DE har gjort min dag med sin tillvaro idag! :)Hoppas ni hade lika underbar dag (om det går vill säga :P) som vi haft! Kram

  Svara
 • Sötnosen där….så himla gullig!!!! Massor av pussar tillbaks:-)

  Svara
 • Så himla söt 🙂 Tack för att du tog med min kommentar i frågestunden. Svar på din fråga: Jag har precis påbörjat professionell hjälp för ätstörningen. Men det är tungt så ofta nu..:( det har varit så här många år och det tar på en. Ha det bra, Kram Jenny

  Svara
 • Kämpa,stå på dig och var stark. Vill bara säga att jag tror på dig!! 🙂 Kram

  Svara
 • VIlket charmtroll 😀

  Svara
 • Åh så sött!!

  Svara