Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:19 | maj 16, 2010

Bröllopsklänningar och pizza

God kväll. Hoppas att din helg har varit bra. Efter en långhelg då man bara varit hemma och inte behövt gå upp tidigt och köra till skolan mm så längtar  jag inte till måndag. Gör du? Vi har haft en riktig hemmahelg. Igår ordnade vi barnvakt till barnen. Linnéa kom hem till oss men vi orkade inte gå någonstans utan valde att bara njuta av det underbara vädret, grilla och sitta på terassen kvällen lång. Linnéa sov kvar och passade barnen en stund på dagen istället då jag och Peter gick på bio. Tyckte Robin Hood var helt okej, men trodde faktiskt att den skulle vara bättre. Gillar äventyrsfilmer.

Imorse innan vi for på bio så var det fotbollsträning för Mio som stod på schemat. Peter åkte dit med honom och vi andra passade på att sova en timme till 🙂

Liv och Linnéa myste.

Liv och Linnéa myste.

Mio med kompisen Pelle på träningen.

Mio med kompisen Pelle på träningen.

När vi kom tillbaka från bion så promenerade vi ner till fotbollsplanen och tittade på Lancelot när han hade match. Tyvärr förlorade de. 

Där nere träffade vi Tristan. Han följde med oss hem och killarna busade som tokar.

Där nere träffade vi Tristan. Han följde med oss hem och killarna busade som tokar.

Willima cyklade och vi andra gick. Han är nyklippt och fruktansvärt missnöjd. Jag gick in och handlade när han satt hos frisören. Vi hade tillsammans sagt hur han ville bli klippt men när jag gått så lyssnade tanten inte utan klippte det jättekort. William hade sagt flera gånger att hon inte fick göra det men hon struntade i det. Usch, vad ledsen han var och jag blev arg på hennes nonchalans. Tycker dock han blev supersnygg och han vänjer sig nog om ett par dagar, om inte så växer det ju ut rätt fort.

William cyklade och vi andra gick. Han är nyklippt och fruktansvärt missnöjd. Jag gick in och handlade när han satt hos frisören. Vi hade tillsammans sagt hur han ville bli klippt men när jag gått så lyssnade tanten inte utan klippte det jättekort. William hade sagt flera gånger att hon inte fick göra det men hon struntade i det. Usch, vad ledsen han var och jag blev arg på hennes nonchalans. Tycker dock han blev supersnygg och han vänjer sig nog om ett par dagar. Om inte så växer det ju ut rätt fort.

Jag tryckte ner min bak i Livans lila stol och så satt vi där tills Peter bände loss mig.

Jag tryckte ner min bak i Livans lilla stol och så satt vi där tills Peter bände loss mig.

Pga brist på matfantasi så blev det pizza till middag. Jag åt en Tacopizza som var så stark att det brann i munnen.

Pga brist på matfantasi så blev det pizza till middag. Jag åt en Tacopizza som var så stark att det brann i munnen.

Idag i Aftonbladet Söndag var bröllopsmodet som jag fotade här om veckan. Ser du mig nere i högra hörnet?

Idag i Aftonbladet Söndag var bröllopsmodet som jag fotade härom veckan. Ser du mig nere i högra hörnet?

Liv vill inte sova så jag ska gå ner och göra lite mer välling så blir hon nog lugn.

Sov gott min vän.

All kärlek.


12 kommentarer12 kommentarer om “Bröllopsklänningar och pizza”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Köpte Aftonbladet+bilaga i dag, gör det ibland på söndagar, så mysigt att bara sitta och bläddra i lugn och ro. Vilka fina bilder på dig, den första klänningen är nog min favorit, helt underbar! MVH Lina

  Svara
 • Vart har du köpt dina bruna(?) byxor? Är det leggings? Superfina! En fråga; har Tristan blonderat håret? Har för mig att han är mörkare… Kram på er

  Svara
 • Hej Hannah vad arg jag blir när jag hör att frisören varken lyssnade på dig eller på William för det skall hon göra. Om jag hade varit du så hade jag gått tillbaka o krävt pengarna tillbaka. För hon har verkligen gjort en kund missnöjd som hon kanske oxå mister.
  Nu ser jag det i mina ögon som utbildad frisör så gäller det o lyssna på hur kunden vill ha sitt hår. Jag själv hade aldrig satt min fot i den salongen mer.
  Här blir det tidig säng för skall upp kl 5 imorgon bitti o köra till Trelleborg kl 6 för sonen skall vara på operation strax efter kl 7. Förra veckan dottern o nu sonen som skall få ett nytt korsband pga sin crossolycka ifjor. Alla sporter är farliga snart har aldrig sett så många som hoppar på kryckor o gemomgår olycka operationer som under detta året.
  Ha en bra måndag o hoppas Liv somnar efter sin vällingflaska. Säg Peter att ha mer skydd när han åker skatebord så han inte skadar sig..

  Kram

  Svara
 • Jag håller med dig Pia-Lena. Gör man så som frisör har man inte rätt att få betalt. Vilken nonchalans! Hemskt. Stackars William. Ge honom en tröstkram från mig, Hannah.

  Svara
 • Gokväll! visst är det härligt med hemmahelger! Stackars William,men det växer snart ut igen, men fel gjort av frisören! Haridag varit ute och övningskört med älskade dottern. Verkligen duktig, men när det står övningskörning därbak på bilen så borde det vara förbjudet. Motorstopp är ganska vanligt emellanåt vid övningskörning och detta hände på en lugn gata, då tutat tantf…n bakom, vilket resulterar i att det blir stress för dottern, gud så korkade människor det finns ibland.

  Ha en go kväll!Hoppas ditt munsår läker mer och mer!

  kram

  Svara
 • det finns tyvärr många bilister som inte är riktigt kloka i huvudet! finns ingen som helst anledning till o börja tuta, framförallt när det står övningskörning, motorstopp kan ju vem som helst få, när som helst, själv fick jag det på uppkörningen….
  lycka till med fortsatt övningskörning! håller tummarna för dottern!! kommer ihåg luckoruset när man hade lappen i handen!
  kram

  Svara
 • förbjudet att tuta..

  Svara
 • nja, längtar inte riktigt till måndag, har alltid svårt att slappna av när man ska sova, när man varit ledig o ska upp tidigt, men det är bara att stiga upp 05:15 o börja dagen o göra det bästa av den…. trist, hann ej köpa tidning+bilaga idag, hade varit roligt o sett! fy va nonschalant av frisören o inte lyssna på dig o william! förstår hans besvikelse! håller med pia-lena, hade krävt pengarna tillbaka!
  hon måste ju lära sig o LYSSNA!
  hoppas liv somnar o sover gott inatt.
  pia-lena, håller tummarna för att din sons op går bra utan komplikationer.
  kram o god natt på er!

  Svara
 • tack så mkt matte. Jag är bara van o gå upp så här tidigt när jag skall flyga utomlands till värmen. Fortfarande höstväder med regn i skåne. Hannah jag hade gått tillbaka till frisören idag o sagt ni har fördärvart hela Williams helg han har gråtit o inte vågat sig ut bland kompisarna. Antingen betalar ni tillbaka vad klippningen kostar eller så får han välja hårvårdsprodukter så han kan style till håret.. Ett tips…Eller Williams så får du låna min stora vispskål på 7liter o ha som skyddshjälm på huvudet.*ler*
  Ha en bra dag allihopa här inne.
  Hannah vi har saknat tävling hela helgen för det har varit så dött t o m Magdalena sa värför kunde dom inte ha tävlingen lördag o söndag så jag hade något o göra….

  Svara
 • Ja väckarklocka är ju inte det roligaste som finns att vakna till. Som ”tur” är har Jonathans inre klocka börjat ligga lite före den som är ställd på nattduksbordet, så jag vaknar tidigt varenda dag numer. Då blir vardagarna inte så jobbiga faktiskt. Men det är klart, hade hellre sovit till nio…
  Kram

  Svara
 • Hej vacker!
  Vilken fin bild på Mio och Tristan 🙂 så söta dom är!
  vad tråkigt att William fick håret klippt för mycket, det har hänt mig flera gånger och är inte kul alls.
  Ha det så bra
  Kram Lommo

  Svara
 • God morgon Hannah!

  Jag tycker helt enkelt att du går tillbaka till frissan, talar om att det inte blev som det skulle och begär pengarna tillbaka. Det hade jag gjort helt klart!

  PS. Såg din kärlek och Mio live på fotbollsplanen igår 🙂

  Hälsn, Mirva

  Svara