Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:59 | maj 19, 2010

Samtal och Guldbarn

Hej min vän. Hoppas att din dag har varit fin, att du mår bra och känner dig vid gott mod. Visst blir man gladare av solen och värmen? Jag har varit iväg hela dagen, men jag har inte gjort särskilt mycket för det. Minns du när jag var på Gröna Lund för några veckor sedan? Då träffade jag i alla fall en fotograf som heter Marie Therese. Hon tog bland de första modellbilderna på mig när jag var runt 15 år. Jag skulle vara hårmodell och hon skulle fota. Det var då jag blev blond. Frisören tyckte att det skulle vara snyggt att göra massor av slingor i regnbågens alla färger i mitt hår, vilket resulterade i att det blev en salig röra och en kräkfärgad kaluffs. Det enda sättet att få bort det var att bleka ner hela håret. Jag och Marie Therese bestämde att vi skulle äta lunch någon dag, vilket blev av idag.

Liv var såklart med. Hon somnade i min famn. Hon blir så trött av värmen och svettas jättemycket. Tussen.

Liv var såklart med. Hon somnade i min famn. Hon blir så trött av värmen och svettas jättemycket. Tussen.

Vi åt på 32 Rum och Kök. Så härlig utsikt.

Vi åt på 32 Rum och Kök. Så härlig utsikt.

Vi satt i flera timmar och pratade och åt en god lunch. Hon ska ta bilder på hela familjen. Kul att ha proffsbilder på barnen och kanske göra en tavla av det.

Vi satt i flera timmar och pratade och åt en god lunch. Hon ska ta bilder på hela familjen. Kul att ha proffsbilder på barnen och kanske göra en tavla av det.

Hade även utvecklingssamtal med Williams fröken. Det gick bra och han gör framsteg i de ämnen som han tidigare inte tyckte var så roliga. Han och jag ska öva på att skriva berättelser. Det är nog den hemläxan jag kan hjälpa till bäst med. Jag älskade att fantisera och skriva berättelser, och inte för att skryta, men jag vann Guldpennan när jag gick i låg- och mellanstadiet 🙂

Liv städade golvet i klassrummet med sin filt och tuggade på suddigum.

Liv städade golvet i klassrummet med sin filt och tuggade på suddigum.

Bästa William!

Bästa William!

Nu börjar min favorit serie, Grey´s Anatomy. Den vill jag inte missa!

Var rädd om dig.

All kärlek.


19 kommentarer19 kommentarer om “Samtal och Guldbarn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah
  Ville bara säga hej 🙂
  Ha d bäst
  Kram på dig

  Svara
 • Åh så söt William är i sin nya frisyr!! Han ser så stor ut. Hälsa honom att det blev jättebra!
  Ha det så bra Hannah. Nästa vecka sticker vi till Euro Disney om allt går som det ska. längtar!
  Kram

  Svara
 • Hej underbara Hannah.Vilken ljuvlig utsikt från 32 rum o kök.Vi har tänkt att vi ska besöka Sigtuna i Sommar.Där ser ut till att vara helt fantastiskt vackert.Naturligtvis ska vi äta på 32 rum o kök.Hoppas vi ses.Jag lovar att komma fram och säga hej om vi möts.William är jättefin i sitt hår.Stor kram till dig Hannah.

  Svara
 • hälsa william att han är jättefin i sin nya frisyr! ser äldre ut. hoppas han kommit över den mesta besvikelsen efter besöket hos frisören. roligt att han gör framsteg i skolan.
  ha en skön torsdag! kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Gud så skoj med proffsbilder på familjen! Jag och syrran vill så gärna ha proffsbilder på oss med. Som vi kan rama in. En varsinn och en till mamma och pappa i julklapp. Sånt är alltid kul att ha.
  Förresten! Idag på jobbet så fick jag det bästa tipset någonsin på hur man blir av med munsår fort. Insulin! Helt sant! Jag trodde att de hade fått en knäpp när de berättade men jag såg det funka framför mina ögon. En arbetskamrat hade ett ondskefullt munsår som hon baddade med insulin ca 4 ggr under dagen. Det syntes nästan inte nu på kvällen! Vet inte hur det funkar.. men funkar gör det uppenbarligen. Däremot är det ju rätt så svårt att få tag i. Men om du känner nån med diabetes så kanske du får låna en skvätt insulin där. 🙂 Hoppas du mår bättre! Allt gott! Kramar

  Svara
 • Vad stolt man blir som förälder när man får veta att det går bra för ens barn! 🙂 O det där med skrivandet känner jag igen. Har alltid älskat att skriva.
  Rum 32 ser så härligt ut, måst googla på vart det ligger så att jag kan ta med mig det tipset om jag åker iväg uppåt ngn dag över sommaren. 🙂
  Stor kram

  Svara
 • Hm, menar ju 32 rum…

  Svara
 • Kul med proffessionella bilder, det vill jag också ta på min bäbis när den nu kommer… nu är väntan total. Tre veckor kvar. Hur fördriver man den sista tiden på bästa sätt egentligen? KRAM

  Svara
 • Jag förstår att William är besviken på frisören säkert en sådan som tycker alla skall vara korthårade o helst superkorta. Han är fin men var mycket finare i sitt längre hår o barn skall inte se för vuxna ut till sin ålder.
  Ifjor fick ju en klädkedja ta bort behåar som var till två åringar barn är barn o inte vuxna.
  Det ser jätte mysigt ut på 32 rum synd att det är så långt o köra bara för att äta en middag.

  Tjejer vi kanske kan tälta på Hannah o Peters tomt så går vi till Rum 32 o äter?

  Ha en skön dag..Nu är det dags för mig o köra taxi sonen skall till sjukgymasten första gången efter operationen..

  Svara
 • Jag och min fästman hade faktiskt tänkt att besöka detta ställe nästa helg, och då hoppas vi på fint väder så man kan sitta ute!
  Kram fina du!

  Svara
 • hej!!
  Länge sedan jag skrev!
  Tänkte höra med dig som är blond igen. jag färgade från blont till mörkt som du har på gravidvideofilmen. Börjar efter ett tag som brunett längta tillbaka till blont. Hur gick du till väga för att bli blond igen för bästa resultat och för att inte skada håret för mycket??!!
  kram maja ha en skön dag.

  Svara
 • För att du skall bli blond igen måste du ta det i olika steg börja att få göra en massa ljusa slingor o sen ytterliggare slingor så att du blir ljus. Ett tips gå till en frisör o få det gjort o gör det inte själv för då kan man misslyckas o det blir en annan färg istället. Är utbilad frisör sedan 36 år tillbaka så jag vet vad jag talar om. Lycka till med att bli ljus. Gjorde själv mig från blond till mörk o ville vara ljus igen på sommaren..

  Svara
 • tack snälla för du tog dig tid med lite hjälp!!!!Perfekt med en frisör bland bloggfamiljen.Japp absolut frisör, har mixtrat mycket själv när jag var yngre inte att rekomendera.
  kram maja

  Svara
 • Men Hannah, gud så fin William är i sin nya frisyr!!! Verkligen! 🙂 Trivs han i den än?

  Kram från Sara

  Svara
 • nämen fick nu in en bild!!! Jag började vänja mig med den där suddiga bilden jag hade tidigare. Jag med min yngsta lilla Svante när vi hade dop.
  Du som kollar en massa klänningar. på denna bild från dopet hade jag en super blå klänning som min mamma hade när hon var runt 30. Kul me återanvändning och kul att hon hade den kvar efter alla dessa år.

  Svara
 • Jag har också haft förmånen att bli fotad av Marie Therese och hon är verkligen fantastiskt duktig. Det kommer bli jättefina bilder på barnen. Ha en fantastisk dag i solen! 🙂

  Svara
 • Hej vacker!
  Va fina bilder 🙂 Jag tycker William är jättefin i sin nya frisyr!
  Va kul att ni ska ta familjefoton, det vill jag med göra.
  Kram , ha en bra dag.
  Lommo

  Svara
 • Håller med ovanstående inlägg! William är superfin i sin nya frisyr. Lik sin mamma! 🙂

  Svara
 • Tycker att William blev jättefin i håret. Ha en bra dag!

  Svara