Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:36 | maj 20, 2010

Stoppa bussen!

Hej min vän. Jag struntade i städningen idag, eller rättade sagt så flyttade jag bara fram den aning 🙂

Har precis varit så arg så tårarna har sprutat på mig. Efter samtal med en trevlig man på SLs kundservice så är jag lugn igen. Blev väldigt väl bemött, som tur är, av kundtjänst, men det kanske berodde på att jag grät och bussen precis hade åkt iväg med mina barn?!

Efter att ha promenerat i timmar, stannat och ätit lunch på 32, fortsatt till skolan och hämtat upp pojkarna så gick vi och köpte glass och jordgubbar och skulle ta bussen hem. Det blev inte riktigt att vi alla tog bussen hem. När bussen kom så ville pojkarna vara stora och gå på fram och betala och jag skulle gå på bak med vagnen. När jag ska kliva på så ser jag att det är fullt och min vagn får inte plats. Jag ropar till pojkarna att kliva av men busschauffören bara stänger dörrarna framför näsan på mig och åker iväg med en rivstart! Jag kan tillägga att chauffören såg mig och garanterat hörde Mio. Med skräck i blicken tittar han ut genom bussfönstret och skriker ”mamma” och så åker de iväg. Där står jag. Barnen har aldrig åkt buss själva och vet inte ens vart de ska kliva av.

Mio kommer nog aldrig åka buss igen. Jag hittade dem på en busshållplats nära där vi bor ca 20 minuter senare och Mio hade gråtit, bett till Gud och trott att jag och Liv skulle dö, han var helt förstörd (vet inte riktigt varför han trodde att VI skulle dö, kanske pga min dåliga kondis när jag sprang efter :-)). William är stor och Lance var också med så det löste sig, men ändå otäckt. En tjej hade även hjälpt dem på bussen. Lance hade frågat vad chauffören hette och då hade han svarat att ”Det ska du ge fan i!”. Förstår du vad sjukt. Tänk om Mio varit själv och någon äckelgubbe tröstat honom och tagit honom! Usch, vad många tankar som for genom mitt huvud. Svettig med barnvagnen sprang jag längs med vägen.

Träffade på en vän, när jag jagade bussen, som har ännu mindre barn och liknande hade hänt henne, hon var dessutom höggravid då. Säkert samma chaufför. Buss 570, bara så du vet vilken du ska akta dig för 🙂

Dagens lååånga promenad har varit underbar. Det doftar så gott från alla vackra träd som står i blom. Solen har varit jättestark. Trots hög solskyddsfaktor är jag helt fläckig. Måste leta fram Grard-bilden på mig från min och Peters smekmånad. Så du får skratta lite. Ikväll kommer den!

Dagens lååånga promenad har varit underbar. Det doftar så gott från alla vackra träd som står i blom. Solen har varit jättestark och trots hög solskyddsfaktor är jag helt brunfläckig. Älskar fräknar, men jag ser mer ut som någon från ålderdomshemmet. Måste leta fram Gerard-bilden på mig från min och Peters smekmånad, så du får skratta lite. Ikväll kommer den!

Lance, William och Mio.

Lance, William och Mio.

Vi köpte jordgubbar på torget som vi nu har ätit upp med socker och mjölk.

Vi köpte jordgubbar på torget som vi nu har ätit upp med socker och mjölk.

Vi svalkade oss med isglass i väntan på bussen. Liv älskade det.

Vi svalkade oss med isglass i väntan på bussen (busstraumat). Liv älskade Calippo.

Nu däremot så är det dags för städning. Linnéa ska äntligen få passa Liv. Hon kommer snart hit med Tristan och Peter ska åka på amerikansk fotbollsträning med William och Lance.

Jo, förresten så ska jag ”baka” innan jag börjar städa. Då kan jag belöna mig själv med massor av muffins när jag städat klart.

det är färdig mix som bara ska blandas med vatten som gäller när jag ska baka. Det vet du :-)

Det är färdig mix som bara ska blandas med vatten som gäller när jag ska baka. Det vet du 🙂

Hej på en stund.

Varma kramar.


20 kommentarer20 kommentarer om “Stoppa bussen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Söta fina Hannah.Stackars dig.Jag förstår att du blev helt förstörd när bussen bara körde iväg,usch hemska tanke.Stackars killarna.Så gott det såg ut med jordgubbar,ska köpa i morgon tänkte jag.Bästa som finns,då känns det som Sommar eller hur?Hoppas ni får en underbar Torsdag kväll.Och du Hannah,i morgon är det FREDAG HÄRLIGT.Puss o kram.

  Svara
 • Men gud, vilken hemsk grej du varit med om, Hannah. Hoppas den där busschauffören förlorar sitt jobb, han är ju på helt fel plats. Svaret han gav Lance är ju sjukt. Åh lilla Mio, han drabbades ju av separationsångest, det var ju därför han trodde att du och Liv skulle dö.
  🙁 . Tur att det fick ett lyckligt slut i alla fall. Många kramar till dig finaste Hannah!

  Svara
 • Hua vad hemskt! Skulle SL ta tag i chauffören el? Det hoppas jag verkligen. Vilken galning!
  Tur att allt gick bra 🙂

  Svara
 • Man tror inte det är sant!!!!! Jag hoppas verkligen att den här chauffören får en riktig tillsägelse!! Och att Mio kommer över chocken och vågar åka igen.
  Ha en trevlig kväll med dina muffins… 😀

  Svara
 • Men fy!! Vilka idioter det finns!! Stackars Mio! Smart av Lance att fråga efter namnet men vilken idiot till chaufför att bete sig så där! Usch, blir så arg när jag hör sånt! Vet flera som varit med om liknande händelser! Hoppas Mio vågar åka buss igen 🙁

  Ha en trevlig kväll i sommarvärmen!
  Kramar

  Svara
 • Ursäkta uttrycket…..men vilken j-vla idiot till busschaufför!!!! Hur kunde han bara åka iväg, helt ofattbart!
  Jag kände verkligen med dig Hannah när jag läste inlägget. Det måste ju ha varit fruktansvärt för både dig och barnen:-(
  Hoppas att ni alla nu har kommit över händelsen och att Mio vågar åka buss igen.
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Åh fyyyy så hemskt 🙁 Helt sjukt. Han märkte ju helt klart att barnen kom på utan dig, han måste ju hört barnen, en normal människa hade stannat igen! Hoppas barnen mår bättre nu!
  Kram

  Svara
 • Det är inte din dag idag, tror jag!
  Jag undrar….varför ta bussen när det är så himla fin väder!
  Dessutom köpte du färdig muffinsmet med konserveringsmedel!!! Fy ! Inte alls bra för barnen.

  Svara
 • Om du läser inlägget så stor det att jag promenerat i timmar! Pojkarna har varit på utflykt med skolan och också promenerat i timmar. Vi orkade helt enkelt inte gå mer. Tror nog barnen kommer stoppa i sig ”farligare” saker i sitt liv än en muffin med konserveringsmedel. Inget att hetsa upp dig över, jag ser till att kompensera med ekologisk hälsomat 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • Men fy vad hemskt, det är ju mardrömmen för ala föräldrar! Tur att det gick bra ändå och vad smart av Lance att försöka få namnet! Hoppas SL gör ngt åt chauffören!

  Spelar killarna amerikansk fotboll? Skoj! Både min bror och mina två svågrar spelar.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Usch och fy vilken busschaufför, man vill ju inte tro att det är sant. Såklart att han märkte att barnen ropade, hoppas att han blir av med jobbet. Men vilken tur att allt slutade bra trots allt, man får glädjas åt det i stället! Hoppas att fikat smakade bra, själva så åt vi pannkakor och glass i dag för att fira sommaren. Kram Lina

  Svara
 • Stackars er, vilken hemsk upplevelse. Mina tårar kom när jag läste, kunde känna skräcken att se sina barn åka iväg själva på bussen…! Usch, hoppas busschauffören får sparken, han är definitivt på fel plats! Kram på er!

  Svara
 • vilken j-a idiot rent ut sagt!
  han verkar inte ha mer vett än en fiskbulle!
  stackars er…
  tur att det slutade lyckligt iallafall
  kram

  Svara
 • Var det verkligen ingen annan/vuxen på bussen som försökte få chauffören att stanna direkt när han började köra?

  Svara
 • Men herregud. Orka bry sig om någon åkte buss eller promenerade. Själv älskar jag att promenera, men när jag handlat tar jag bussen EN hållplats p.g.a jag har fibromyalgi och får skitont när jag bär.
  Fina Hannah! Tycker du är så himla skön som visar foton på dig själv när du har munsår. Jag får munsår på exakt samma ställe som du. (Nu har jag inte haft det på flera år, peppar peppar) och jag vill inte ens visa mig ute då 🙂
  Sen har jag en fråga, som kanske du eller någon annan kan svara på. Jag har oxå gjort en sån där Gevalia Hole bean film. Men jag hittar den inte nånstans! Någon som vet hur jag ska hitta den?

  Kramar från Vasastan

  Svara
 • Usch och fy så hemskt!! Jag hade lätt fått värsta paniken!! Vad sa de på bussbolaget? Tog de alla uppgifter så att de vet vem som körde bussen och kan smälla honom på fingrarna?

  Smidiga muffins! Har sett mixen i affären men aldrig provat. Blir de goda? 🙂

  Kram

  Svara
 • Får hoppas att Lulu var ironisk. Annars är det illa ställt. Oavsett anledning till att ni tar bussen skall det ej gå till på detta sätt att busschauffören åker iväg. Lite vett borde väl vara anställningskravet inom SL. Hoppas att du får en bra dag och helg.
  Kram Camilla

  Svara
 • Usch vad hemskt, vilken idiot till busschaufför! Hoppas verkligen att SL tar reda på vem han är, och att han får konsekvenser. Så där gör man inte! 🙁

  Svara
 • Usch.. tänk att det finns sånna över hela sverige …men tur att det fick ett bra slut,.
  Hoppas att SLK tar tag i det…Kram på er.

  Svara
 • SLK…k:et vet jag inte var det kom ifrån???..hahah

  Svara