Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:41 | maj 21, 2010

Fredag och tjejkväll

Hej min vän. Underbart att det är fredag och dagen kan nog inte bli vackrare. Det är en riktig solig och varm sommardag. 

Jag ska precis köra Peter och pojkarna till pendeltåget. Peter ska göra stan med sina vänner och pojkarna ska till sina pappor. Jag och Liv ska hälsa på ute i Kungsängen och sedan bara njuta av värmen, grilla med en vän och vara här hemma.

Vi ska ha tjejkväll.

Vi ska ha tjejkväll.

Det blev Äppelkaka istället för muffins med mitt färdiga pulver. Jag är stolt över resultatet för det blev riktigt gott. Okej, det enda jag egentligen gjorde var bara att lägga på äppelbitar, kanel och socker, men ändå 🙂

Före...

Före...

...och efter. Men nu är det bara smulor kvar.

...och efter. Men nu är det bara smulor kvar.

Önskar dig en härlig fredag.

All kärlek.


9 kommentarer9 kommentarer om “Fredag och tjejkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Finaste tjejerna.Mysigt med tjejdag.Äpplekakan ser verkligen smarrig ut.Vi har också varmt o gott här i Skåne,så härligt.Man kan inte bli annat än glad eller hur?Stor kram och massor med kärlek till dig och lilla Livan.

  Svara
 • Åhhh va Liv är SÖT på fotot!!!!!!!! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Vad fina ni är och vad GOD den kakan såg ut! Nu måste jag bara testa den! 🙂 Blandade du kakmixen med vatten och hällde över i en form. Sedan äpple, socker och kanel ovanpå? Kram!

  Svara
 • Hej söt. Jepp,så lätt var det 🙂

  Kram kram/H

  Svara
 • Gokväll sigtuna! vad mysigt med en tjejkväll! Här har regnet öst ner och åskat lite, maj månad har inte riktigt varit en höjdare i år..men men,nu hoppas vi på sol och värme i sverige!Smaskig kaka, vad duktig du är Hannah!

  Ha en go kväll!

  kram

  Svara
 • Tips för att bli av med ”mustachen” använd solskydd med micropigment, funkar kanon!!!

  Svara
 • Ser gott ut det där. Men jag måste propagera lite för en underbar variant som jag hittade härom året… Äpplen gör sig bäst med lite havregryn nämligen. 😉

  http://www.dagensrecept.com/arkiv/200601/appelpaj-med-havregryn/

  Lätt! Och gudomligt! 🙂

  Puss på er alla!

  /O.

  Svara
 • Ser jättefin ut! Va gott 😛

  Svara
 • Hej Hanna! Jag ska på söndag åka till Kreta med min lilla tös och jag undrar vart du/ni köpt den ursöta byxdressen Liv har på sig? Gud vad söt hon är lilla Livan =) Skulle bli så glad om du svara snabbt så kanske jag hinner köpa en sån innan vi åker!!!

  Svara