Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:34 | maj 21, 2010

Stammis

Jag och min bästa vän Jessica sitter och myser tillsammans i mina gamla hoods, Kungsängen. Vi har gått ner på mitt gamla stamhak och sitter och väntar på vår mat.

Liv ligger i sin vagn och somnar när som helst 🙂

Puss och kram.


7 kommentarer7 kommentarer om “Stammis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en mysig kväll med Jessica, Hannah! Själv har jag dragit på mig en förkylning, så nu är det sängläge för mig. 🙁

  Kraaaam

  Svara
 • Krya på dig bästa Melinda! Önskar att jag kunde ge dig de goda teet för halsen som jag fick av dig 🙂

  Puss och kram

  /H

  Svara
 • Åh, tack gulliga du. 🙂 Vad bra att du tyckte teet var gott. Puss & kram tillbaks!

  Svara
 • Hoppas du får en underbar kväll med din vän.Stor kram.

  Svara
 • Härligt o roligt att vara på sitt gamla stamhak. 🙂
  Hoppas ni haft en bra kväll!

  Svara
 • Hej! så mysigt med en god vän och bara sitta och tjata! älskar verkligen de tjejkvällar vi brukar har, alla skratt,ibland tårar mm. Här skiner solen idag och jag är inne och städar…har legat en stund i solen och försökt få lite första solbränna för i år, flyger till sol och värme nu i veckan, ska bli så skönt med avkoppling,sol och bad! Varför är man så knäpp och måste röja och städa innan man ska fara iväg på semester??känner ni igen er?

  Önskar er en härlig pingst!

  kramar

  Svara
 • Ja city jag känner igen mig.Städa och fixa och bädda rent i sängar.Min man tycker jag är lite knäpp ha,ha.Det är ju ingen hemma ändå.Men det finns väl inget skönare när man varit ute och rest och kommer hem till ett välstadat hem?Hoppas ni får en riktigt skön semester,det är du värd.Kram M.

  Svara