Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:22 | maj 25, 2010

På väg

Hej min vän. Nu sitter vi i bilen på väg in till stan. Jag och Lizette snikade till oss skjuts av syster som också ska in till stan. Ska bli kul att gå på bio och det händer även roliga saker efter filmen 😉

Vi hörs senare ikväll.

Var rädd om dig.


11 kommentarer11 kommentarer om “På väg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha så kul nu Hannah, hoppas det blir lite party efteråt 😉

  Kramisar!

  Svara
 • -Hääärligt Hannah att läsa om att Du och Magdalena träffas… Inget är som Systrar! 😉

  Såå GLAD för Er skull…

  Svara
 • Ha en riktigt kul kväll! 🙂 På söndag ska jag se filmen så du får inte avslöja för mkt 😛

  Svara
 • Hej! Snälla hanna, ja har skrivit frågan förut, skulle vara jätte tacksam om du svarade 🙂 min kille fyller 30 i sommar och vi ska ha charter/gris fest 🙂 har läst era gamla inlägg om er fest och fått massa tips men ja skulle vilja veta vad ni åt? va ni hade för lekar? mera tips tack 🙂 om du inte vill skriva det på bloggen kan du maila mig om du vill, [email protected]
  Ha de så kul på bion.
  MVH Sarah

  Svara
 • Nu blir jag riktigt avundsjuk! Jag älskar SATC och ska gå och se filmen på fredag! Hoppas att ni får en trevlig kväll. KRAM

  Svara
 • Ha en underbar biokväll!!! Jag tror bion är helt underbart rolig….jag skall se den nästa vecka, längtar sååååååå!!! Jag är verkligen en Sex and the City-fan:-)
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Jag var i stan i lördags o shoppade men stötte inte på dig där. Jag skulle oxå vilja gå o se filmen men dottra skall gå med sin sambo får se om hon vill se den två ggr.
  Ha en bra onsdag..

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag måste säga att du klär fantastiskt i de färger/kläder du har på dig 😀 Blekrosa + kontrasten svart var kanonfint! Ditt hår & sminkningen är också riktigt fint! Har du gjort allt själv? Hur fixade du till håret? =)

  Ha en härlig kväll! Hoppas nu att filmen är bra, om den är det så planerar jag att se den.

  Kramar från Sara L

  Svara
 • Åhhh jag vill också se den filmen!!! Hoppas ni haft en trevlig kväll och att det piggade upp dig lite =) Tack Hannah för att du svarade så snabbt vad det var för märke på Livs söta dress. Jag hittade den jippi min lilla Claris är så söt i den, den är underbar!!! Tack igen! Kram till dig!

  Svara
 • hoppas du har det superkul i glatt sällskap,
  o att filmen är bra! ska se den nästa vecka!
  kram o god natt

  Svara
 • Du är alltid lika vacker 🙂

  Svara