Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:07 | maj 27, 2010

Mot Båstad

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Imorgon är det fredag 😉

Nu har vi äntligen satt oss i bilen och ska börja vår resa mot Båstad. Morgonen gick åt till att packa och besöka tandläkaren.

Jag funderar på att dra ut alla mina tänder och skaffa lösgaddar. Ha ett glas vid sängen där jag lägger min gom över natten. Slippa borra, sprutor, skrapa och allt annat av ondska 🙂

Avskyr att gå till tandläkaren. Gick därifrån med dreglet rinnandes pga bedövningen och sår i tandköttet efter skrap(tortyr)redskapen. Fast med en skön känsla av rena tänder.

Fick högsta betyg för hur bra jag sköter mina tänder, så lite glad blev jag.

Hann inte mannekänga, så imorgon får du hjälpa mig med klänningen till bröllopet. Har med mig allihopa.

All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “Mot Båstad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej söta Hannah.Välkommen till Skåneland.Kram.

  Svara
 • Snygga solglasögon.

  Svara
 • Ha ha ja ingen gillar att gå till tandläkaren. men endå så är jag tandsköterska ha ha,känns endå bra när man har lyckats hjälpa någon. Du hade fått en extra tandborste och en liten present från lådan om du varit vid mig ;). Ha det bra i bilen. själv ska jag packa upp från min resa. kram maja

  Svara
 • Här är det många besök hos tandläkaren 🙁 sen jag svimmade när jag var magsjuk så har det blivit en hel del besök och fler lär det bli. Tur att försäkringen täcker för annars vet jag inte vart det hade slutat 😮

  Välkommen till Skåne! 🙂

  Många varma kramar till dig!

  Svara
 • Tänkte på tanten som la sina löständer i ett glas och killen i sailent libruri drack upp vattnet efter att hon ätit mackan 🙂 tror inte att Peter tycker det är så fräsht om du skulle glömma att du ätit innan sängdags. Så behåll dina fina vita tänder 🙂 Kram och tack för senast.

  Svara