Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:41 | maj 28, 2010

Framme

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Det är ju fredag 🙂

Här i Båstad är det grått och regnigt. Trist, för vi hade tänkt invadera Marianne och Urbans pool. Göra bomen, ligga och sola  (i alla fall jag) och slappa. Nu regnar det och barnen är inte allt för sugna på att vara ute. Dagen får spenderas på SkoSven och Lågprisladan istället. Kika på skor och köpa storpack med tops och annat för tio kronor. Älskar det 🙂

Resan ner gick bra, men ack så seg. Det är skönt att barnen är vana vid bilresor så det bekommer dem inte att sitta still i sex, sju timmar. Inte en massa gnäll och tjaffs. Liv ledsnade när vi hade en halvtimme kvar men efter lite välling så somnade hon som en stock.

Peter är nere i Malmö och jobbar idag och Marianne är också iväg på jobb, så det är stackars Urban som får stå ut med oss idag. Vi ska ner på byn och äta lunch så snart Liv vaknar, sedan bär det av till Boarp och ”Ladan”.

vaknade imorse och möttes av denna syn när jag gick ut ur lillstugan. vackert!
Vaknade imorse och möttes av denna syn när jag gick ut från lillstugan. Vackert!
hannah-0071 
Det gick att vara ute en stund på förmiddagen då det var uppehåll. Dessvärre packade jag inte ner regnkläder för jag hade ju beställt sol. Det blev att sitta inne och rita när regnet började ösa ner.
hannah-0021
Livan sekunden innan hon somnade.
hannah-0081
Här ligger mina klänningar i ett fodral och väntar på att bli  betygsatta av dig. Får vänta på att peter kommer tillbaka så han kan agera fotograf.

Ska nog ta och passa på och duscha och göra mig klar nu när Liv sover. Vi ska hämta upp Tim och Amanda på skolan efter lunch. De har flyttat hit till Sverige från Schweiz och bor här hos farmor Marianne tills deras lägenhet blir klar. Deras mamma  Pernilla (Peters syster) kommer hit på söndag så det blir fullt hus. Vi åker ner till danmark då så Marianne och Urban inte behöver fly ut i skogen 🙂

Puss och kram.
Ps. Skriver på Mariannes dator som jag inte är van vid. Vet inte vad jag har gjort men bilderna oc texten hamnar helt fel!

1 kommentarerEn kommentar om “Framme”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Välkommen till Skåne Hannah.Tyvärr är inte vädret det allra bästa.Trodde du kom med det fina vädret.Sko sven där brukar jag också kolla in när jag är i närheten av Båstad.Längtar tills du lägger upp lite bilder på klänningarna.Spännande.Ni får ha en fin Fredag trots dåligt väder.Nu ska jag gå och köpa Klick.Kram till världens bästa Hannah.

    Svara