Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:14 | maj 28, 2010

Vilken ska jag ha på mig?

Hej vacker. Nu behöver jag din hjälp. Här har jag fyra förslag på klänningar. Vilken tycker du att jag ska ha på mig imorgon på bröllopet? Dresscoden är smoking, vilket innebär att man kan ha både kort och lång klänning. Färgerna gör sig tyvärr inte lika bra på bild, men du ser i alla fall på ett ungefär.

Klänning från MALINA.

Klänning från MALINA.


Med en rosettdetalj på ena axeln.

Med en rosettdetalj på ena axeln. Blekrosa/svart.


Blommigt från H&M.

Blommigt från H&M i silkigt tyg.


Antingen blå mocka skor eller svarta satinskor till.

Antingen blå mocka skor eller svarta satinskor till.


En lånklänning från MALINA.

En lånklänning från MALINA.


Tunn shiffong.

Tunn chiffong. Dock lite skrynklig, men det fixar jag till.


Blekrosa klänning från DAGMAR.

Blekrosa klänning från DAGMAR.


Hjälp mig, snälla. Jag gillar alla och kan inte bestämma mig 🙂
Du är bäst.
Varma kramar.


74 kommentarer74 kommentarer om “Vilken ska jag ha på mig?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den första, tycker jag! 🙂

  Svara
 • Den första i svart/rosa tycker jag,du är väldigt fin i den.

  Svara
 • Wow vilka fina klänningar….jag förstår att du har svårt att välja:-) Men jag röstar ändå helt klart på klänning nr 1!! Lyxig, supersnygg, stilig, tuff….ja den har allt!! Hoppas mitt lilla tycke hjälpte dig ngt på traven:-) Lycka till i valet, skall bli spännande o se vilken du väljer! Ha en supermysig kväll även om regnet för närvarande öser ner här i Skåne:-(
  Puss o kram hela Dan:)

  Svara
 • Åh DAGMAR! Den var riktigt fin och passar dig liiite bättre än de andra (tycker jag även fast du självklart är fin i de också) Vilken tycker Peter då? KRAM och ha det så trevligt imorgon

  Svara
 • den första! förstår att du tycker om alla, men den första absolut! ha en skön helg i skåne!
  kram

  Svara
 • jag tycker du ska välja den lila!!

  Svara
 • Hej! Jag tycker den första (Rosa/Svart från Malina)!Den är outstanding. De andra är naturligtvis också fina, men på ett bröllop hade jag definitivt valt nr 1. Hoppas att ni får en trevlig dag i morgon. MVH Lina

  Svara
 • Hej Hannah!
  Kikar in med jämna mellanrum och är fortfarande överlycklig över att jag fick prata med dig två gånger för ngn vecka sedan…! 😉
  Ang klänningarna: Helt klart den blommiga från H&M! Sitter skitsnyggt (förlåt för ordvalet) och du är lagom tuff/somrig/snygg/modern och finklädd! Vill du helst ha långklänning är du väldigt fin i den lila från Malina också. Men mitt val hade solklart blivit nummer 2, den blommiga från H&M. Klockren på dig! Hoppas ni får det trevligt på bröllopet i morr´n!
  Skriv gärna vilken du väljer sen!
  Kram/ Emmeli

  Svara
 • Jag skulle också sätta 1an som bäst!

  Svara
 • Hej..Du är väldigt fin i den ljusa/vita klänningen men tycker helt klart du ska ta den lila klänningen, jätte fin i den=)

  Svara
 • Hej Hannah! Inte konstigt att du har svårt att välja – alla de fyra klänningarna är ju supersnygga! Dock tycker jag nr 1! 🙂
  Kramar och tack för en jättebra blogg!

  Svara
 • Asså, den blommiga från H&M är ju döläcker!!!! Den ska du absolut ha.. men eftersom det är smoking och du kanske vill vara lite extra snygg, så passar ju den från Malina bra. Alla passar på ett sådant bröllop.. Men jag tycker verkligen du är skitsnygg i den från h&m! Ha det nu suuuupertrevligt på bröllopet!

  Svara
 • Detta var ju inte helt enkelt Hannah.Du är sååå vacker i vilken som.Men jag röstar på Malina långklänning.Hoppas det kan vara till någon hjälp.Stor kram och lycka till.

  Svara
 • Hej Hannah! Åh vilka fina klänningar. Jag tycker nr 1 är finast, men du ska såklart ta den du känner dig finast och mest bekväm i. Då får man ju som allra roligast!! Hoppas ni får en riktigt trevlig dag. Kram!

  Svara
 • Jag röstar nog på den första, men du är fin oavsett vilken du tar!

  Svara
 • Hej Hannah! Jag tycker också att den första är bäst om det är dresscode smoking. Den var riktigt riktigt snygg. Ha så kul i morgon på bröllopet.

  Svara
 • Hej Hannah! Vad härligt att få gå på bröllop – alltid en ära och att ansvar att bidra till att göra den stora dagen speciell för Brudparet! Vad gäller min åsikt om dina klänningar håller jag inte med de flesta här om att nr 1 är bäst, den är för mönstrad och rörig och tar bort fokus från ditt vackra ansikte (men kanske att bilden inte gör den rättvis, svårt att veta). H&M-klänningen är söt men känns lite cocktail och Dagmar klänningen är så blek i färgen att du försvinner. Du har räknat ut att jag tycker att du ska ta den långa, lila va´? ;D En härlig färg som klär dig och med rätt övrig outfit (uppsatt hår, örhängen, skor, sjal och väska) är den klockren! Och med tanke på de kalla vindarna kan det vara skönt med lite tyg runt benen…Du är självklart fin i alla men finast blir du i den lila! ;D

  Svara
 • Helt klart den lila:-)) Du vart fin i alla men tycker den långa lila. Hoppas ni får det trevligt med lite sol.

  Svara
 • Den blekrosa Dagmarklänningen är också helt suverän.Enkel och mycket vacker.

  Svara
 • Den långa lila passar dig väldigt bra! Helrätt i vår/sommar också! 😉
  Kul på bröllop. Kram

  Svara
 • Hej hej!
  Absolut nr.2 från H&M eller nr.4 från DAGMAR.Jag älskar båda två,de är sååå fina! Om jag måste välja en av de så blir det nog ändå den underbart söta från H&M. 🙂
  Hoppas ni får det trevligt!
  Kramar från Linda

  Svara
 • Halloj,
  Du är ju skit snygg i alla=) men till bröllopet tycker jag klänning nr.1
  Varma kramar Camilla

  Svara
 • Wow, vad många som tyckt till här. Personligen är ju jag svag för det enkla, så mitt val är nummer fyra. Den kombinerad med stora vackra örhängen och armband i silver skulle vara fint. Den första är för plottrig, den andra för ”naken” och den tredje för lång och vid, den döljer för mycket av din figur.
  That’s my opinion! 🙂
  Lycka till med valet. Kraaaaaam.

  Svara
 • Hej vännen!
  Jag tycker den första! Min man gillar nr 2 bäst. Välkommen till Skåne;) Hoppas ni får ett supertrevligt bröllop! Vi har bröllopsfri helg, har redan varit på två i maj:) Älskar bröllop! Kramar

  Svara
 • Oh my god, helt klart Dagmar-klänningen!
  den satt så otroligt smickrande på dig på alla sätt 🙂

  Svara
 • den lila lång klänningen! underbar!

  Svara
 • Du är så fin i alla visserligen nen nr 4 tycker jag blir bäst till bröllopet:)

  Svara
 • Alla klänningarna var super snygga och du passa jätte bra i alla klänningar. Men om jag måste välja så säger jag,så tycker jag att du ska ta en första eller den andra

  Svara
 • Tycker nr 2 om det är lite varmare, supersnygg!!!
  Annars den långa lila den är ju verkligen elegant!!!!Lycka till att välja!

  Svara
 • Den LILA!
  Fantastiskt vacker

  Svara
 • Den från DAGMAR tycker jag <3

  Svara
 • Hej! Den lila absolut! KRAM

  Svara
 • DAGMAR-klänninge, helt klart! Den är sobert elegant och med rätt accessoarer blir det super! Less is more! 😉

  Svara
 • Absolut den första mycket elegant och super snygg en erfekt bröllops klänning lagom lång och inte allt för bar över axlarna. jag kanske är lite gammalmodig men på bröllop ska man inte bara för kort eller för bart, eller vitt eller rött! Alla kläningar är super fina DAGMAR jätte söt, H&M också men bröllop är ETTAN perfekt till! Ha så kul och du kommer bli finn vilken du en väljer. Min lilla Claris har 40,5 i feber i dag (och igår) och på söndag morgon ska vi flyga till Kreta… jag har smått panik bara hon kryar på sig nu! trevlig helg alla på bloggfamiljen…Kramizzz

  Svara
 • Om jag hade varit som dig i fall din dotter har feber imorgon oxå lika hög så hade jag sökt läkarvård för det är inte bra för henne o flyga med hög feber. Dessutom så smittar det lätt ombord på planet så andra kan bli sjuka. Hoppas ni har försäkring om hon inte skulle bli frisk för avbeställning gäller vid sjukdom ett visst antal timmar innan avresa.

  Svara
 • håller tummarna för att claris piggar på sig! har hon fortfarande feber imorgon bitti, kontakta sjukvårdsrådgivningen o förklara att ni ska resa bort, hoppas verkligen att allt ordnar sig o att ni får en härlig semester o kan NJUTA av sol, värme, SEMESTER.
  kram

  Svara
 • Jag tycker den lila för den passar bäst till smoking för dom andra är för korta o passar inte till smoking. Jag är väl gammaldags men har sett många där gästerna har långklänning där mannen har smoking.
  Ha det så trevligt på Legoland o försök inhandla regnkläder o ta med dit om det blir regn. O tänk på att det är dyrt i danmark o på turistställen är det dyrare..

  Svara
 • helt klart den LILA…så grymt snygg..å så håret i lockar…romantiskt men elegant…

  Svara
 • Hej jag tycker nr 1 passade dig bäst, ellegant och väldigt snygg på dig. Ha det trevligt på bröllopet.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du ska absolut ha på dig den lila klänningen! Så fin, så diskret, så elegant, så mycket fest, så passande, så perfekt!!!!
  Givetvis ska du känna efter vilken som känns rätt när det väl gäller…men som sagt den lila långklänningen e så fin på dig! De andra korta känns mer ”party”/”utekväll”…;)
  Stor kram
  Carina

  Svara
 • Hej!
  Den från H&M eller den lila långa tycker jag 😉 Kram och ha det sååå roligt!

  Svara
 • UTAN TVEKAN DEN SISTA!!! NR 4! DU KOMMER KÄNNA DIG PERFEKT SNYGG FÖR BRÖLLOP + ATT DET VA DEN FINASTE KLÄNNINGEN!

  Svara
 • Jag tycker den ifrån H&M var riktigt snygg.
  Men till smoking kanske den första passar bäst.
  Så jag tycker 1:an.
  Massor av kramar till dig Hannah.
  Du är bäst.

  Svara
 • Är det varmt och sol så tycker jag absolut nr 2 men annars är det den lila…lika snygga bägge två men du klär i det somriga.
  Hoppas ni får riktigt mysigt på bröllopet.
  Kram

  Svara
 • Tycker att du ska ta den långa lila. Den passade du väldigt bra i. Passar också bäst till klädkoden.

  Svara
 • 1an eller 2an tycker jag 🙂 Hmm… svårt. Men kanske att 1an passar bäst på ett bröllop.

  Svara
 • Vilka underbart tjusiga klänningar. Röstar på den blommiga från H&M eller den lila långklänningen, men alla var riktigt snygga. Hoppas bröllopet blir härligt! 🙂

  Svara
 • Den blommiga från H/M eller den från Dagmar, kan inte bestämma vilken av dom jag tycker bäst=O) Bra hjälp va??!!!=O) Hoppas det blir fint väder så bröllopet blir så där jätteperfekt=O) Fast å andra sidan spelar ju egentligen inte vädret ngn roll det är ju dagen och bröllopet i sig som man ska njuta mest av!!! Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har Du bestämt Dig för vilken klänning Du ska ha?
  Är också Nyfiken på Vilken Peter gillar bäst!?
  Jag tror att Jag tycker NR 1- Den känns elegant och lite annorlunda, tycker den passar bäst till ”smoking”.
  Håller med någon som tyckte att mönstret var lite rörigt och tycker den ser mer vit än rosa ut, men den ger ett stiligt intryck, vacker modell och vacker lyster på tyget, lagom längd/klädd och fint med detaljen rosett på axlen, med rätt smycken och kanske en liten jacka, schal, bolero, kavaj till – om Du har och det blir kallt att ta över!
  Dagmar gillar jag tyvärr inte…
  Den lila är snygg men kräver mer smycken och accesoarer.
  HM-länningen är en underbar sommarklänning, men tycker den kräver något till så att den inte blis såå bar utan ser mer klädd ut.
  1. 2. 4.3. Tror Jag det blev…

  Svara
 • Jag röstar för den första, satt väldigt snygg på dig och passar bra till ett bröllop.
  kram kram och ha så kul imorgon!

  Svara
 • Du är ju snygg i allt, men jag tycker att den lila är snyggast. Är ju inte precis nåt sommarväder heller just nu, så därför känns den lila passande, tycker jag. Ha så trevligt på bröllopet! Kram

  Svara
 • Jag röstar nr 4, men H&M klänningen var också superfin. Förstår att det är ett svårt val. Lycka till och ha så trevligt på bröllopet!

  Svara
 • Det beror på vad för typ av bröllop du ska gå på. ska man följa vett & etikett så är nog tyvärr kläning 2 och 4 för korta samt är klänning 4 är vit vilket man inte får ha på bröllop. Tycker du ska den lila.Men du är super snygg i alla.

  Svara
 • Helt klart nr 1
  2 och 4 är jättefina men passar inte på bröllop tycker jag

  Svara
 • Jag tycker klänning nummer 2 med utsläppt hår och svarta skor! Den ser så somrig och fin ut 🙂

  Svara
 • Ååååååh, den lila klänningen. Fasiken vad fin den klänningen. Det kan vara något av det vackraste jag sett någonsin. Och du Hannah, är så otroligt fantastiskt vacker..

  Svara
 • Alla va sååååå snygga men jag tycker h&m klänningen va bäst. Ha det så kul idag. Kram

  Svara
 • Den första från MALINA. Utan tvekan! Den tillsammans med en man i smoking blir en oslagbar kombination. :-). Som nummer 2 kommer den blekrosa klänningen från DAGMAR.

  Svara
 • Oj så många kommentarer, men jag ger mig in i djungeln, jag röstar för den lila från Malina (som för övrigt betyder hallon på serbiska). Ha en trevlig dag i Skåne, soliga hälsningar från Halmstad.

  Svara
 • Tycker den från H&M om det är fint väder annars den lila 🙂
  Hoppas att ni får en bra dag!
  Kramar

  Svara
 • Fina klänningar allihop, men jag håller på långklänningen från Malina.
  Ha det så trevligt på bröllopet!

  Svara
 • Jag röstar på långklänningen från Malina.Jättefin!!

  Svara
 • Hej fina du! Nummer 2 om det är fint väder, annars tycker jag nummer 3 eller 4 🙂 Långklänningen är riktigt fin. Kram!

  Svara
 • Den långa lila eller den korta blekrosa. Någon av de två sista!! Så fin!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Absolut den vackra lila klänningen! 🙂
  Kram Sofia

  Svara
 • Hej Hannah
  Alla är så fina, men jag tycker långklänningen den här gången.
  Ha det så jättemysigt på bröllopet och hoppas det blir fint väder.
  Kram Rosa

  Svara
 • Hej fina Hannah! Jag tycker helt klart att du ska ha den lila långklänningen från MALINA, den är såå fin och du passar jättebra i den! Den är både somrig och lagom utmärkande för att gå på bröllop i. Kramar från Kristianstad i Skåne 🙂

  Svara
 • Eftersom dresscode är smoking gör sig inte tvåan och fyran.
  Du var jättefin i allihopa men jag tycker du va allra snyggast i trean. Ettan var också snygg!

  Svara
 • Definitivt den lila långa klänningen!! Supervackert=)

  Svara
 • Antingen H&M klänningen eller långklänningen från MALINA ! Fast du passar ju allt så det spelar inte så stor roll ändå..:DKraaam

  Svara
 • Godmorgon Hannah! Allting måste ju kännas så mycket lättare för dig nu, då vi alla är så eniga om vilken klänning du ska ta. 😀
  Skämt åsido, jag hoppas du får jättetrevligt på bröllopet och jag önskar dig en fin dag.
  Kram och puss!

  Svara
 • Den första tycke ja va finast..=)

  Svara
 • H&M klänningen sitter som en smäck, riktigt fint! Det var den som kändes wow vid första titten, sen beror det lite på väder tycker jag. För den känns ju väldigt somrig. Nr 1 känns som en stark andra kandidat! 🙂 Ha så skoj!

  Svara
 • Om din man bär en mörk kostym så är ju första klänningen eller den lila klockren, väldigt matchande tillsammans 🙂 Ha en underbar dag på bröllopet.

  Svara