Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:44 | maj 31, 2010

I love…

Sommarens hetaste plagg 🙂


13 kommentarer13 kommentarer om “I love…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah hur många sådana tröjor köpte du på Gekås idag? Var Peter med dig inne eller han satt i bilen o tittade på folk? Jag blir oxå sugen på att åka till Ullared igen o shoppa men tyvärr finns där inga kläder som till mig där. Men jag tror att det blir shopping hos min dotter istället för hon sa dom hade fått hem en döfräck väska i oranget idag..Är så nyfis på den.
  Fortsätt o shoppa för där finns mycket till barnen oxå. Ha en forsatt trevlig tripp till Liseberg hoppas på bra väder. Kram hela kvällen.

  Svara
 • Den kommer du bli riktigt snygg i Hannah.Kram.

  Svara
 • Ååååå….LOVELY!!!! Jag vill också till Ullared igen….:-)
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Det dyker upp bilder i min hjärna på en galen Hannah, som kör på folk med shoppingvagnen hög på adrenalin av alla fynd!!! 😀
  Stackars Peter, säger jag bara 😉
  Vilken rolig överraskning för Mio och William att gå på Liseberg. Förmodar att ni kommer att vara väldigt poppis hos de unga herrarna en lång tid framöver. Stor kraaaaam

  Svara
 • haha….. ser också framför mig en ivrig hannah som shoppar loss ordentligt med gps:n i hjärnan som styr mot alla fynd!! själv tillhör jag den % av befolkningen som aldrig varit till ullared, en vacker dag kanske….. killarna blev nog överlyckliga över liseberg!!
  kram på er!

  Svara
 • Jag har heller aldrig varit i Ullared.Inbillar mig att det bara är en massa pims men det är det kanske inte.

  Svara
 • Herrre min gud..Det där är skrämmande..:-D

  Svara
 • Såg att Ni var på Kronowalls slott på bröllop, antar då att Ni bodde i den lilla röda stugan strax bakom slottet? Där bodde vi förra året när vi var på en liten resa genom Österlen, såå mysig liten stuga. Spännande och höra vad du tyckte om Ullared, jag gillar det skarpt, var själv där i helgen faktiskt och sov över i stuga på campingen med tjejkompisarna (det vågar man nästan inte säga att man sovit över när man bor i Göteborg) men vi hade sjukt kul, kan verkligen rekommenderas.

  Svara
 • Jag vill ju också dit 🙂 hoppas du shoppade massa kul som topps,rengöringsmedel mm 😉 hoppas Liseberg blev en hit ska bli roligt att se foton. Kram till dig fina Hannah

  Svara
 • Nej shit vad rolig! En sån vill jag ha!!!

  Svara
 • Åh va häftig den är 😀 vill ha!!!

  Svara
 • Haha klockren 😉

  Svara
 • Hahahahaha! Kan inte sluta skratta! Den missade jag då jag var där! Kram

  Svara