Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:47 | juni 2, 2010

Mamma och jag

Hej kära vän. Ligger i sängen med en vaken Liv bredvid mig. Hon vägrar somna för hon somnade dessvärre på vägen hem från stan. Typiskt. Men det är omöjligt att hålla en trött bebis vaken, särskilt i en bil när man själv kör!
Vi har tittat på ”Grey´s Anatomy” tillsammans. Nybadad och gosig i och för sig, men just nu skulle hon vara sötare sovandes 🙂
q5

Hon är för tillfället inte lika lugn som på bilden. Nu löper hon amok. Förhoppningsvis sista ansträngningen innan hon somnar.

Hon är för tillfället inte lika lugn som på bilden. Nu löper hon amok. Förhoppningsvis sista ansträngningen innan hon somnar.


Det var verkligen trevligt att vara med på ”Förkväll” igen. Tjejerna är så snälla och det är en avslappnad stämning och lättsamma intervjuer. Ville lyfta fram min älskade mamma så hon får dela med sig till Dig och många andra, och få ut sin bok. Jag vet att hon kan hjälpa många och hon är en klippa när det kommer till att ge de bästa råden och själslig vägledning.
här siter vi på hotellet där "förkväll" spelas in och väntar.Barnen var med och även mammas vän Birgitta. Hon hjälper till med kyrkans tv-inspelningar och följde med för att se hur det funkar.

Här sitter vi på hotellet där "Förkväll" spelas in och väntar. Barnen var med och även mammas vän Birgitta. Hon hjälper till med kyrkans tv-inspelningar och följde med för att se hur det funkar.


Fick frågor om mina kläder. Halsbandet är ett av mina favoriter och är köpt på Kapp Ahl fr mer en ett år sdan, tröjan från en väns märke FEMME och byxor från Odd Molly.

Fick frågor om mina kläder. Halsbandet är ett av mina favoriter och är köpt på Kapp Ahl för mer än ett år sdan, tröjan från en väns märke som heter FEMME (Spirit-butikerna i Skåne) och byxor från Odd Molly.


Vi passade på att äta sushi och umgås innan vi for hem.

Vi passade på att äta sushi och umgås innan vi for hem.


Liv vill proväta allt, t.o.m. sushi. Verkar inte som det blir hennes favoriträtt.

Liv vill proväta allt, t.o.m. sushi. Verkar dock inte som det blir hennes favoriträtt.


Du får inte missa vår nya blogg! Du hittar den och all info på första sidan, men också här till höger. Barnhemmet heter den! Är det inte underbart att vi tillsammans kan hjälpa, rädda liv och sträcka ut en hand till barn i nöd? Mig glädjer det oerhört, vilken förmån.
Tack för att Du är Du.
All kärlek.


9 kommentarer9 kommentarer om “Mamma och jag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  var kommer dina skor ifrån? de är jätte fina =)

  Svara
 • Hej yossi. Ja, de är mina favoritskor. Tyvärr, går de inte att köpa i Sverige vad jag vet. Köpte mina av en kompis. Jag hade turen att de var för stora för henne 🙂
  Kram kram
  /Hannah

  Svara
 • Oj, jag är visst inloggad som Peter!
  Det är inte han som ger skotips, utan jag, Hannah 🙂

  Svara
 • Hi hi hade varit roligt om Peter var så insatt i damskor annars 😉

  Svara
 • Hej! Har sett på flera bilder att Liv har ett jättefint armband, ser ut som läder med tenntråd? Undrar var man kan få tag i ett sånt? Skulle jättegärna vilja ha ett till min dotter som fyller 1 år om 2 veckor. Kram Madeleine

  Svara
 • Hej! Det var ett fint inslag igår. Jag var tyvärr inte hemma, men tittade på Tv4 Play igår kväll istället. Det kunde med fördel ha varit lite längre dock ;). Här hemma är det rastlöst, väntan på bäbisen är långtråkig och lång. Några tips på hur man får tiden att gå? Bakat och städat har jag gjort :)! KRAM

  Svara
 • hejhej, haha ser på aftonbladet att en sånn är trädgårds soffa ni har är ”farlig” har dom kommit fram till nu…vet ej om det bara är på det cafeet men dom påstår att det ska gömma sig farliga gubbar bakom

  Svara
 • Hej! Jag såg dig och din mamma på förkväll igår. Jag tycker din mamma är helt fantastisk. Hon verkar så klok och vis precis som du. Hon verkar vara en så fin person med stort och varmt hjärta. Jag hoppas ha tillräckligt med pengar snart så att jag kan köpa hennes biografi. Ha en fin torsdag. Kram Caroline

  Svara
 • Den där lilla jeansvästen Liv har på sig är ju helt bedårande 😀

  Svara