Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:05 | juni 5, 2010

Sommarlov

Hej vacker. Hoppas att du mår bra. Jag har varit uppe en stund och fått i mig lite mat. Mår prutt och ligger i sängen igen och ska titta på den nya ”Sherlock Holmes”-filmen. Har du sett den? Liv snarkar som en liten gris bredvid mig och Peter håller på att göra Marängswiss åt oss som vi kan glufsa i oss till filmen. Skönt med glass mot halsonten, bra också så jag kan äta med gott samvete 🙂

Till kvällsmat åt Liv jordgubbar som hon älskar. Riktiga Belgien Blue-gubbar, stora som äpplen.

Till kvällsmat åt Liv jordgubbar som hon älskar. Riktiga Belgien Blue-gubbar, stora som äpplen.


Gårdagen var jättefin. Solen sken och alla barnen sken ikapp för att sommarlovet äntligen hade börjat.
Mina två älskade pojkar på väg till skolavslutningen.

Mina två älskade pojkar på väg till skolavslutningen.


Trodde först att en av mammorna skojade när hon frågade vad jag hade för hemöigt recept för min tårta var så god. Du kan inte anan vad glad jag blev och William blev stolt. För dig kan jag avslöja att det bara var Önos jordgubbssylt och Ekströms vaniljkräm som låg bakom smaken :-)

Trodde först att en av mammorna skojade när hon frågade vad jag hade för hemligt recept för min tårta var så god. Du kan inte ana vad glad jag blev och William blev stolt. För dig kan jag avslöja att det bara var Önos jordgubbssylt och Ekströms vaniljkräm som låg bakom smaken 🙂


Fick en tår i ögat när Mio och hans klass sjöng "Älska mig för den jag är". William sjöng också så fint och jag var stolt som aldrig förr.

Fick en tår i ögat när Mio och hans klass sjöng "Älska mig för den jag är". William sjöng också så fint och jag var stolt som aldrig förr.


Mios pappa, Mio, William och deras kompisar Pelle och Ridwan.

Mios pappa, Mio, William och deras kompisar Pelle och Ridwan.


Jag var så uppe i mitt tårtbakande att jag glömde köpa present till Mios fröknar. Tur att jag har en underbar man och plastpappa i Peter som fixade en fin bukett med liljekonvaljer och rosor på ett kick.

Jag var så uppe i mitt tårtbakande att jag glömde köpa present till Mios fröknar Carro och Monica. Tur att jag har en underbar man och plastpappa i Peter som fixade en fin bukett med liljekonvaljer och rosor på ett kick.


Efter avslutningen så åkte vi ner ett gäng till Våfflan vid vattnet och åt och pratade.

Efter avslutningen så åkte vi ner ett gäng till Våfflan vid vattnet och åt och pratade.


Varför blir man inte förvånad att det är just Mio som lyckas fastna i en blomlåda?

Varför blir man inte förvånad att det är just Mio som lyckas fastna i en blomlåda?


Senare på kvällen blev det grillning hemma. Syster, hennes barn, Daniel och hans flickvän Katarina stannade länge.

Senare på kvällen blev det grillning hemma. Syster, hennes barn, Daniel och hans flickvän Katarina stannade länge. Vi hade det riktigt mysigt.


MiniMoi!

Mini Moi!


Livan testar mosters glasögon.

Livan testar mosters glasögon.


Lancelot, Sigtunas största tjejtjusare. En riktig sötnos.

Lancelot, Sigtunas största tjejtjusare. En riktig sötnos.


Jag är så glad trots halsont för jag har blivit ett år yngre. Hur går det till, tänker kanske du? Jo, man är snurrig och tror att man är ett år äldre än man egentligen är. Jag har nämligen varit helt säker på att jag ska fylla 33 i sommar. Har i och för sig tyckt att tiden gått så fort för det har inte känts så länge sedan jag fyllde 30. Efter att jag pratade med syster om att hon fyller 35 i år så fick jag inte ihop det för hon är tre år äldre än mig. Kom då fram till att jag bara är 31 och ska fylla 32. Älskar att vara förvirrad ibland för det gjorde mig helt plötsligt yngre 🙂
Apropå ingenting så låg jag och tänkte på att det vore tortyr att bli tvingad att ha ett Rickard Wolf-maraton, tvingas att se alla hans filmer. Hua, vilken hemsk tanke 🙂
Tack för att du finns!
All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “Sommarlov”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • oj så härligt ni hade det igår!! underbara bilder….haha…..mio i blomlådan….härligt!
  roligt för barnen med SOMMARLOV! såg imorse på tv4, nisse landgren o meja sjöng ”den blomstertid…..” kom en tår i ögat så vackert det var! krya på dig hannah o njut av marängswiss o glass!
  kram o god natt

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har letat efter epostadresser till dig och Peter här på sajten men hittar dem inte. Jag har länge tänkt skriva till er då jag behöver bolla lite funderingar. Hur mejlar jag er?
  Krya på dig!
  Anna

  Svara
 • Ja nu har barnen sommarlov här nere i skåne blir det först denna veckan som barnen slutar.
  Hoppas att det blir fint väder i sommar så barnen kan bada mycket o vara ute i solen.
  Hannah jag har funderat på en sak eftersom du o barnen oxå på så mycket med halsen det är inget i ert hus som gör er sjuka för det kan ju så vara. Har ni tänkt på det?
  Än har jag inte handlat jordgubbar tycker dom är för dyra ännu men till midsommar skall jag göra det.
  Krya på dig o sköt om dig…
  kram

  Svara
 • Åh, vad härligt med sommarlov 🙂 Mina dotter tar studenten först nu på fredag och mina små killar slutar inte förrän den 15de 🙁 sent va? Kanske jämnar det ut sig i höst. När börjar dina killar igen? Mina börjar 20de resp 23dje. Ja ja, så är livet allt kan inte vara rättvist. Men härligt låter det i alla fall! Tycker också synd om er som är sjuka så ofta. Har följt din blogg sen lite innan Liv föddes och tror att vi i min familj på sex personer varit sjuka max två gånger men men sånt är ju också olika. Jobbigt för er att få feber och halsont mm så ofta 🙁 Hoppas ni får ha en härlig och frist sommar. Kram

  Svara
 • Vad skönt att det inte var någon jätteförkylning du åkt på och att du är lite bättre nu. 🙂 Tack för alla söta bilder du bjuder på, och GRATTIS till att tårtan blev så god. Det finns alltså hopp för dig som matlagningsmamma! 😉 😉
  Kram till dig i solskenet!!

  Svara