Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:20 | juni 6, 2010

Vinn en espressomaskin från Lavazza!

limited-gron

Nu har du chansen att vinna en fantastiskt snygg espressomaskin från Lavazza värd hela 1 795 kr!

Är du trött på din gamla kaffekokare och drömmer om att ha en egen espressomaskin så har du nu chansen.

Allt du behöver göra är att svara på en fråga och motivera varför just du ska vinna maskinen.

Fråga: I hur många färger finns A Modo Mio Limited Edition?

Du skriver ditt svar i kommentarsfältet där du även måste förklara varför just du är en värdig vinnare.

Vi vill ha ditt svar senast söndagen den 13 juni.

Lycka till!

Om Lavazza och espressomaskinen:

Lavazza har producerat högkvalitativt kaffe sedan 1895 och är för många synonymt med Italien och espresso. I höstas lanserade Lavazza sin första espressomaskin för hemmabruk, A Modo Mio, en modern espressomaskin i italiensk design med ett slutet kapselsystem. A Modo Mio lanserades i modellerna Extra, i vitt och i svart, samt i Premium i silver. Nu följer Lavazza upp succén med A Modo Mio Limited Edition, samma högkvalitativa espressomaskiner.

Med Lavazzas nya espressomaskiner har man möjlighet att sätta färg på både köket och tillvaron, med en rykande god espresso. A Modo Mio Limited Edition är utrustade med mjölkskummare och man kan själv välja hur lång espresson ska vara. A Modo Mio Limited Edition lanseras under hösten 2010 och kommer att ingå i Lavazzas ordinarie sortiment. A Modo Mio Limited Edition finns i fyra sprakande färger; turkos, grön, rosa och orange.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


143 kommentarer143 kommentarer om “Vinn en espressomaskin från Lavazza!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den finns i 4 olika färger.
  Varför jag ska vinna . . . . . . . för att jag verkligen behöver en riktig kaffe maskin. Nej men allvarligt . . . . . jag har en vanlig kaffe bryggare men har önskat mig en espresso maskin länge. Men eftersom min man inte dricker kaffe så prioriteras inte en espresso maskin så högt. Men jag vill verkligen ha en och skulle jag vinna en så skulle jag bli så otroligt glad för då skulle jag även
  välja en i rosa till mannens förtret. Ha där fick han (mannen) för att jag aldrig fick den där kaffe maskinen.

  Svara
 • 4 färger.
  Jag vill vinna för att, det mysigaste jag vet är att få bjuda hem vänner på härligt kaffe-fika 🙂 Och också för att jag just varit hemma med två små vattkopps-tjejer på raken och därför inte kommer att ha råd med lika många kaffe-stunder ”på stan” den här semestern.
  Kram!

  Svara
 • Rätt svar: 4 färger
  Motivering: Min kille ÄLSKAR espresso men vi har tyvärr inte möjligheten att köpa en espresso maskin och därför så skulle det vara väldigt roligt att få överraska killen med espresso kaffe på morgonen.

  Svara
 • Den finns i 4 färger.
  Jag äger ingen kaffemaskin alls just nu och det beror på att jag inte har plats i mitt lilla kök, MEN om ett halvår flyttar jag till min alldeles nya lägenhet. Då vore det toppen att kunna ha denna fina espressomaskin som kan stå och skina i mitt fina kök.

  Svara
 • A Modo Mio Limited Edition finns i 4 olika färger. Och varför jag vill vinna…? Ja, för att jag påbörjar min sista termin på sjuksköterskeprogrammet i augusti 2010 och jag lovar att det innebär en hel del vakna nätter när jag ska läsa in det sista innan examen. Och det finns inget annat sätt att hålla sig vaken än att dricka lite koffein! 🙂 Därmed önskar jag mig naturligtvis den bästa sorten av kaffe… vilket innebär en A Modo Mio Limited Edition.
  KRAM!

  Svara
 • Den finns minsann i 4 sprakande färger!
  Därför att här vid 24 snåret sitter jag och pluggar på min magister examen i engelska vid Stockholms universitet, medan min lilla 2 års dotter och sambo sussar och klockan börjar ticka mot att gå upp och gå till heltidsjobbet precis som vanligt. Behöver en riktig kaffe- och färgkick för dessa kvällar är inte slut! En kopp kaffe från en turkos maskin i en situation som denna skulle vara lika med ett Stort Leende!

  Svara
 • Den finns i fyra läckra färger och får mig att tänka på sommar! Jag åker snart ner till Italien och där dricks det massor av kaffe och espresso och för att imponera på italienarna skulle det vara ett stort försprång för mig att kamma hem den fina espressomaskinen!!!!

  Svara
 • Den finns i fyra granna färger, alla påminner om godisbitar som glädjer en!
  Är långtidssjukskriven sedan 4 år tillbaka efter att ha gått in i väggen o sedemera haft sönder kroppen på alla sätt, har fått fibromyalgi och dessutom en svår tarmsjukdom, som gör det nästan omöjligt att ta sig utanför dörren dem flesta dagar. Är utskriven från Försäkringskassan vilket betyder en eeextremt knaper ekonomi, denna månad har jag fått ut 5701 kr med en hyra på 4238kr o ett behov av mediciner för 768kr blir det inte mkt pengar kvar till allt annat som el, räkningar och mat som ju trots allt kan vara bra att ha då o då eller kanske ibland… Så det jag tidigare brann för -latte med vännerna -för att få känna mig som en människa o inte en vandrande journal. För mig skulle Lavazzava´s espressomaskin betyda att jag fick känna mig lite lyxig och sippa på en kaffe på balkongen o drömma mig bort o tänka mig att jag satt på en uteservering o var som alla andra! Oh vilken glädje det skulle ge mig denna sommar, och all tid som kommer efter det! En vacker kopp latte och jag är i himlen!
  Tack för en underbar sida som jag följer varenda blogg minutiöst på, får dagarna att gå lite fortare att ”vara med” i era liv. Känns som om jag nästan lever då.
  Kram

  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna expressomaskinen till min kaffeälskande sambo. Vi firar 5 år som förlovade den 15e juli och eftersom jag har ett ganska nystartat företag så är ekonomin lite sisådär och jag har inte råd att köpa någon fin present till honom. Så det skulle vara super att ge honom en kaffemaskin. Speciellt då han pluggar nu och behöver mycket kaffe för att orka med allt pluggande. SÅ jag skulle bli superglad om jag kunde ge honom en present som han skulle älska.

  Svara
 • Fråga: I hur många färger finns A Modo Mio Limited Edition?
  Svar: 4
  Jag skulle mer än gärna vilja vinna denna underbara espressomaskin, då vår vanliga kaffebryggare har sett sina glans dagar.
  Vid dotterns 2-årskalas så slutade den mer eller mindre att fungera, så det fick, efter aktivit letande efter tepåsar, bli te till gästerna.
  Då vår stora tjocka släkt är riktiga kaffeälskare, så var det mindre roligt att framföra ”nyheten”. 😉
  Så nu håller jag tummarna att vi kan servera gästerna kaffe med det lilla extra, då sonen fyller år.
  Ett litet rim till min motivering:
  När kaffe med mjölk blivit en omöjlig grej,
  Då hoppas jag på lite tur till mej.
  På ett litet kick,
  Bara ett ögonblick.
  Mjölken skummas opp,
  Och blir till en härlig kopp.
  Så inget mera strul,
  Med denna nya pryl.
  Finns i härlig kulör,
  Något som passar min ineriör.
  Men först den 13 juni står det klart,
  Om jag har vunnit något underbart!
  Kram ♥
  Jessica

  Svara
 • Den finns i fyra färger.
  Jag vill vinna för att den just den dagen tävlingen slutar firar jag och min man 7-årig bröllopsdag=)
  Vilken perfekt bröllopsdagspresent det skulle bli!!
  Jag kommer hålla tummarna stenhårt och hoppas hoppas hoppas!!!

  Svara
 • Den finns i fyra färger men man kan även designa sin egen 🙂
  Jag vill vinna den till min vän Kirsi. Kirsi är världens finaste vän. Hon är mamma till två killar som hon älskar över allt annat dom bor hos henne varannan vecka och däremellan saknar hon dom gränslöst. Hon skulle älska en kaffemaskin men skulle aldrig känna att hon kan lägga så mycket pengar på en, hon prioriterar ALLTID sina killar. Därför vill jag skämma bort henne allt jag kan och hon älskar verkligen kaffe.
  Kram Anna E

  Svara
 • Det finns 4 färger.
  Jag skulle vilja vinna för att det skulle göra mig så himla glad och jag behöver lite positiva saker i mitt liv som gör mig glad just nu!!
  Kram!

  Svara
 • 4 färger finns den i .Jag behöver vinna för att våran kaffemaskin e på upphällning nu, tycker kaffet smakar bläää, jag vill ha gott kaffe på morgonen så jag orkar med hela dagen med 2 vildbattingar:-))

  Svara
 • 4 färger finns den i. Jag skulle vilja vinna för att jag kan inte dricka min makes kaffe. Han gör så himla äcklikt kaffe (förlåt älskling)så med den här kan han ju inte misslyckas, eller hur..
  Kram Jeanette

  Svara
 • Den finns i fyra färger.
  Jag skulle vilja vinna för att kunna ge den till min nyblivna man. Jag dricker inte kaffe och har alltid sagt nej när han har velat köpa en för jag tycker inte att det är värt pengarna. Det skulle verkligen bli en perfekt överraskning och present till honom för han har önskat sig en espressomaskin men fick en vanlig kaffebryggare 🙂
  Kram

  Svara
 • Svar: 4 färger
  I natt brann det i huset jag bor i, allt gick bra, men fick sitta ute några timmar. Om en dryg vecka har jag tenta, så nu är det bara läsa som gäller.. morgnar som denna behövs det verkligen en god kopp kaffe för att orka upp, jag äger tyvärr inte ens en kaffebryggare, så jag hade blivit otroligt glad om jag vann!
  Idag får jag försöka klara mig på bibliotekets blaskiga så kallade kaffe 😉
  Kram

  Svara
 • svar fyra färger.
  varför jag ska vinna: jag har genomgått en tuff höst/vår med behandlingar,är nu ”frisk”, ska njuta av sommaren nu med mina barn på landet hela sommaren. och då skulle det vara skönt att sitta i solen och njuta av en kopp kaffe.
  kram

  Svara
 • Den finns i 4 härliga färger..ROSA är min favorit!
  Jag är en värdig vinnare pga att jag är nyseparerad och utan kaffebryggare.Pluggar till undersköterska och utan morgonkaffet blir det inte mycket plugg 😉 jag är en riktig ”kaffekärring”.
  Kram//Linda

  Svara
 • Hej!
  Svaret är att det finns 4 färger 🙂
  Här hemma är vi riktiga kaffeälskare och om vi skulle vinna den så skulle den anvädas flitigt!

  Svara
 • Den finns i fyra färger! I fredags blev min -cuppsats färdig vilket innebär att jag nu är lärare! Jippi! Efter att under 3,5 års tid fått dricka ljummet kaffe ur en gammal ärvd kaffebryggare under alla tentapluggsperoider tycker jag att jag förtjänar att få dricka ”riktigt” kaffe. Jag gifter mig den 3 juli och skulle inte kunna få en bättre bröllopspresent. Dessutom är jag gravid och vår lilla prinessesa väntas i augusti. Då kommer livet att ändras radikalt och i början kommer det inte bli mycket sömn. Att då få unna sig en kopp RIKTIGT kaffe vore fantastiskt!

  Svara
 • Den finns i 4 färger 🙂
  Kaffe är nåt jag måste ha varje da’
  synd att min bryggare inte är nåt att ha.
  Låter konstigt och sjunger på sin sista vers,
  att klara mig utan mitt morgonkaffe blir en pers!
  Älskar gott kaffe, och vad skulle bättre passa,
  än en espressomaskin från Lavazza?

  Svara
 • 4 härliga färger. När jag var 16 år flyttade jag till min första lägenhet och köpte min alldeles egna GULA kaffebryggare. Nu är jag 31 år och brygger fortfarande i den. Det väsnas och bubblar, dags att byta?! Gärna mot en från Lavazza.
  vh
  Monika

  Svara
 • Den finns i 4 färgsprakande färger !!
  🙂
  Därför att jag borde vinna?
  Jo för att jag aldrig kostat på mig ens en vanlig simpel kaffebryggare då det bara är jag i den här familjen som dricker kaffe..sista månaden har det varit en massa kalasande här hemma och då fick jag ställa fram min vattenkokare med snabbkaffet i den lilla gulliga hjärtburken. Det känns lite ”tafatt”, hade ju varit klockrent att kunna bjuda på espressokaffe ur en turkos snygging 😉

  Svara
 • Den finns i fyra färger, turkos, rosa, orange och grön!
  Och hur lätt är det att motivera att just jag är rätt vinnare? Att jag om ett par månader är tvåbarns mor till två små, att jag under tiden pluggar och ska sköta hemmet? ( Att jag är en mamma helt enkelt)
  Jag älskar kaffe, och skulle bli överlycklig om just jag fick äran att vinna denna espressomaskin, så jag även får klämma in lite LYX i vardagen!

  Svara
 • Svar: 4 färger
  Jag vill verkligen vinna denna maskin eftersom jag hade önskat mej en kaffemaskin i födelsedaspresent nu i mitten av maj då jag fyllde år. Har 6 barn ett 7e på väg så jag har skjutit lite på det då ekonomin inte tillåtit det. Fick pengar till en maskin, och vad måste jag använda dom till nu? Jo en ny tvättmaskin som började brinna i fredagskväll 🙁
  Hade ju iof spanat en en billgare modell för att ha råd men det vore ju underbart om man kunde vinna en kaffemaskin nu istället för att behöva spara igen!

  Svara
 • Den finns i 4 färger. Jag skulle gärna vilja vinna för jag har aldrig lärt mig att dricka kaffe. Jag kan inte dricka det svart som alla andra, och det skulle va så gott att få dricka espresso för just nu har vi bara en gammal kaffekokare och det blir som vanligt bara svart med kanske en skvätt mjölk i, det känns inte så lyxigt 🙂 Nu hoppas jag på att jag får chansen att få lite vardagslyx varje dag med en kopp espresso från Lavazza
  Mvh Linda

  Svara
 • Den finns i 4 st härliga färger!!
  Jag är just nu mammaledig och en av favoritstunderna på dagen är på fm när min lilla ängel har somnat och jag får en stund för mig själv. Då tar jag alltid en kopp kaffe och kollar på inspelning av nån bra Tv-serie från kvällen innan.
  Så att få en ny snygg expresso maskin vore lite guldkant i vardagen för mig!!!
  Kram kram

  Svara
 • Den finns i 8 färger
  Det skulle vara en sådan underbar lyx att fixa en fräsch espresso på morgonen, sitta alldeles själv och lyssna på familjens sussande, snarkande, alldeles underbart. Det är en så fin färg den skulle matcha mitt kök 100%.

  Svara
 • Hejsan! Det finns 4 stycken olika färger på Lavazza espressomaskin. Blå, grön, orange och rosa. Jag har alltid vart förtjust i Café Latte och gjort det hemme med vanligt bryggkaffe. Men det blir inte lika gott som man köper på ett café. Och jag har tänkt köpa en espressomaskin men aldrig blivit av. Så det skulle vara hur trevligt som helst att få hem en Lavazza espressomaskin. Få lite lyxigare kaffe är alltid härligt.
  MVH Jessica

  Svara
 • Finns 4 färger! Turkos, grön, rosa och orange. Hade verkligen velat vinna denna espresso maskin, när vi får besök så kanske dom vill ha annat än perkulator kaffe varenda jäkla gång 😉 Lite hi tech vill jag också ha i mitt hem 🙂 Det är ju trots allt på 2000 talet vi lever! Hoppas jag vinner, kram.. / Marie

  Svara
 • 4 färger
  Är en trött studerande trebarnsmor som skulle behöva unna sig gott kaffe!
  /Vickan

  Svara
 • 4 FÄRGER!
  För 2 år sedan vi flyttade ihop
  vi fyra barn har så här blir det inget mer dop…
  Sambons saker såldes eller skänktes bort
  inom en ganska tid så kort
  Hans sista sak var ”bryggaren”
  vilken jag råkade göra sönder och blev den ”styggare” ;o)
  Så nu vill jag hamna på plus
  och kanske av min älskade fästman få en puss!
  //U

  Svara
 • 4 (fyra) läckra färger finns den i.
  JAG vill vinna för att en espressomaskin skulle göra mitt morgonhumör mycket bättre, jag är ingen morgonmänniska men med två morgonpigga barn är det ingen risk att det blir sovmorgon så jag måste ha en härlig kopp med stärkande kaffe varje morgon innan jag blir ”människa” och kan njuta av resten av dagen. Sen skulle den passa så fint i vårat 70-tals kök, men det är bara en bonus 🙂
  //Mariah

  Svara
 • Den finns i 4 färger.
  Min lilla Lykke, min stora lycka, är nio månader och har en bråkig öroninflammation. Nätterna i vår familj är nu långa då hon helst vill sitta i famnen i gångstolen och bli sjungen för istället för att sova i sin säng. Lite kaffe hade tankat mor med extra ork och satt piff på såväl den nattliga sångförmågan och hennes morgon-andedräkt:-)

  Svara
 • Den finns i 4 färger. Jag skulle bli överlycklig om jag vann. Till hösten börjar jag om att jobba och som förskollärare innebär det en del riktigt tidiga morgnar då jag öppnar på jobbet eller stressiga morgnar då det gäller att få alla tre barn på rätt ställe i rätt tid. Med en espressomaskin skulle jag alltid hinna få en morgonkopp vilket skulle innebära bättre humör på mig som mamma, vilket leder till mindre bråk och gnat. En situation som även barnen skulle vinna på alltså =)

  Svara
 • Hejsan!
  Den finns i 4 härliga färger;=)
  Jag bara älskar kaffe,skulle gärna pryda mitt nya kök med EN sådan härlig ”manick”…
  En härlig färg så att man bara blir såå där härligt Glad på morronen,innan man fått sitt goda morronkaffe…
  + att här i Norr,behövs det nåt härligt att pryda dagen med,för värmen å solen har riktigt försvunnit…//Ha en bra dag//

  Svara
 • 4 färger
  Jag är nyopererad och har hela högerarmen i gips.
  Bara skriva detta inlägg med vänster hand tar mig 10 min.
  Kan inte sätta på kaffe till mina vänner som kommer hit och hälsar på.
  Därför är jag värd en ny lyxig kaffemaskin som jag förhoppningsvis kan sköta med en hand!

  Svara
 • 4 färger!
  Är nu hemma och är mammaledig och saknar kaffemaskinen på jobbet ngt enormt så ingen skulle bli gladare än jag ifall maskinen blev min!

  Svara
 • Hej,
  blev så glad av denna tävling, kanske kan göra min sambo nöjd och glad.
  Svar: Den finns i fyra färger.
  Nyligen va vi uppe i Stockholm och hälsade på min sambos släkt. Jag hittade en nespressomaskin som jag ville ha, men min sambo tyckte den var ful och i fel färg.
  Idag äger vi inte ens en kaffekokare, så gäster får dricka ”pulverkaffe” och det är ju pinsamt egentligen. Jag köper vid sug ofta kaffe ute 🙂
  Innan vi åkte till Stockholm målade vi om vissa delar av köket, i lite limegrön färg, detaljer på köksbordet och väggar, samt gardiner går i denna färg.
  Skulle göra min sambo så glad, vilken överraskning, dels för en espressomaskin, dels för rätt färg samt att vi kan bjuda på kaffe 🙂
  Mvh Marie

  Svara
 • Svar: Den finns i 4 färger!!
  Motivering: Jag kan inte koka kaffe, till min sambos olycka. Denna verkar ju superlätt, för o inte tala om snygg!! Skulle liva upp vår tråkiga studentlägenhet och min sambos morgonhumör, tänk om jag skulle kunna överaska med en härlig kopp espresso på mornarna! 🙂

  Svara
 • Denna chokladpralin finns inte i 1, inte i 2, inte i 3 men i 4 härliga färger! Att avnjuta en alldeles underbar espresso tillsammans med ett chokladwienerbröd KAN vara det absolut mest ultimata fikat på denna jord! De olika färgerna gör mig glad och sprallig. Den här maskinen har allt – allt man kan önska sig hos en espressomaskin. Min högsta önskan är att det blir espressomaskinen och jag!

  Svara
 • Svar: Den finns i 4 härliga färger!
  Motivering: Flyttlasset till Norge och pojkvännen går på lördag. Ny lägenhet utan några möbler eller prylar över huvud taget. Men vad skulle det spela för roll om vi hade en sån här superbra espressomaskin? Espressoälskare som vi båda är! Den skulle dessutom bidra till betydligt piggare och gladare humör de morgnar då klockan ringer 03:30 och jobbet i incheckningsdisken kallar. 😀

  Svara
 • Den finns i 4 färgsprakande färger.
  Min motivering: Föräldraledig 3 barnsmor osm behöver lite lyx i tillvaron. Mina barn e 5 år, 2år o minstingen e 8 veckor så jag har o göra.. Men jag har ett underbart liv o ser fram emot sommaren o lata dagar i trädgården o skulle då gärna brygga mitt alldeles eget espresso kaffe. Vilken underbar sommar det kommer att bli ;-)… Att den e alldeles underbar att titta på e bara ett extra pluss.

  Svara
 • Svar: Den finns i fyra fantastiska sprakande färger..
  Min motivering: Förutom det faktum att jag älskar kaffe och aldrig skulle ha råd att köpa en liknande supermaskin skulle jag behöva en uppmuntrande händelse i mitt liv just nu. Det senaste halvåret har kantats av tråkiga händelser. Min älskade mormor blev dålig, arbetslöshet, slut på en relation och nu senast i helgen dog min älskade katt. Från att ha varit världens gosigaste och mest kärleksfulla katt, inte ens fyllda tre år, blev hon tvärt förlamad i båda bakbenen efter en blodpropp. På djurkliniken konstaterades, förutom blodproppen, att hon hade förstorat och förtjockat hjärta och skulle aldrig blivit riktigt gammal. Jag har förlorat en älskad familjemedlem och nu är det jag och hennes kattsyster kvar. Tillsammans, och med en kopp god espresso, tar vi ss igenom även detta.

  Svara
 • Den finns i 4 fina värjer.. Jag tänkte att jag skulle vinna efter som min v
  svärfar fick en hjärnblödning-09 men är helt uten men men har inte orken att jobba heltid ännu men han är snäll och kommer hit och hjälper mig med våra barn. Hämtar på dagis och nattar och passar. ibland är han helt slut då vill han sitta ner en stund med en kopp tänk om jag kunde bjuda på rikigt fint kaffe då..

  Svara
 • Svar: kaffemaskinen A Modo Mio Limited Edition finns i 4 olika härliga färger!
  Motivering: Jag & min särbo är riktiga kaffe älskare och vi har önskat oss en kaffe maskin! då vi båda är fattiga studenter så pengar går till mycket annat! en kaffemaskin ifrån A Modo Mio Limited Edition skulle vara perfekt för oss båda, då vi skulle utnyttja den till fullo!! Så mycket smaker och så mycket kaffe drycker man kan göra med en kaffe maskin! än vanlig kaffe bryggare är inte längre att tänka på! utan det nya modet är kaffemaskin!! och det skulle vara helt underbart att få utnyttja denna underbara kaffemaskin med kärlek!
  Puss & Kram kaffeälskarna!

  Svara
 • Hej!
  Maskinen finns fyra underbara färger, orange, rosa, turkos och grön. Skulle verkligen inte kunna motstå en fika om man fick ha denna apparat i sitt kök…jag älskar köksmaskiner!!!Hälsningar en vanlig småbarnsmamma som hoppas på tur! /Maria

  Svara
 • Rätt svar: 4 olika fräcka färger!
  Är mammaledig och har ofta andra mammor och barn på frukost här så det skulle passa mig som handen i handsken att vara en ”tur nisse” och vinna en kaffemaskin och bjuda på lite gott kaffe! Ulrika

  Svara
 • Maskinen finns i fyra färger!
  Jag älskar att dricka en god espresso. Mitt favoritställe är Italien där det i varje hörn finns en liten bar som serverar underbart kaffe. Tyvärr är jag så dålig på att göra kaffe själv, jag vet precis hur jag vill ha det men jag blir ALLTID besviken. Med en sådan här espressomaskin skulle jag kunna njuta varje dag. Det skulle bli rena rama himmelriket!

  Svara
 • Kaffemaskinen finns i fyra olika färger.
  Jag skulle gärna vilja vinna denna kaffemaskin, Jag skulle med glädje ge den till min man som i julas köpte en espressomaskin på blocket, vad hände, den funkade inte, nu står den hemma på köksbänken och fungerar inte, vi brygger fortfarande kaffet i den gamla bryggaren. Det skulle vara så kul att få ge honom en ny kaffemaskin.

  Svara
 • Espressomaskinen finns i fyra sprakande färger!
  Jag skulle med glädje vinna denna snygga bryggare som skulle passa perfekt på våran köksbänk! Vi älskar espresso!!!

  Svara
 • Åååhhh! Den finns i fyyyyra färger 🙂
  Jag behöver den dundermycket då jag tappade vår Nespresso i golvet förra veckan och orsakade både ett trasigt golv och en trasig espressomaskin :-/
  Kram kram

  Svara
 • Fyra underbara och härliga färger som lyser upp vilket kök som helst. 😀
  Helt ärligt så vill jag vinna den för att den är sååå snygg. Jag har aldrig ägt någon sådan maskin – dags att komma in i 2000 talet?? Och dags att byta ut min perculator!

  Svara
 • Heeej! Den finns i fyra färgsprakande färger!!!
  ”Med denna kaffemaskin vore det en ära,
  att få bjuda på fika till alla mina nära och kära”

  Svara
 • Den fina espressomaskinen finns i 4 ljuvliga färger och jag skulle vilja vinna den och ge till mina föräldrar som tack för att de hela tiden finns till hands när jag behöver dem. Så det vore toppen att få baka de en tårta till espresson:)

  Svara
 • Vilken som av dessa fyra färger maskinen finns i skulle passa perfekt på min köksbänk bredvid nybakad sockerkaka.

  Svara
 • Kaffemaskinen finns i 4 färgsprakande färger. Den rosa skulle passa perfekt i mitt vit/rosa kök. + att jag skulle sluta bums med mitt pulverkaffe och baaara använda denna underbart snygga maskin. Då skulle folk bli bjudna oftare på rabarberpaj med när jag kan lyxa till det med gott kaffe!!

  Svara
 • Den finns i fyra olika färger. Jag skulle ge denna fina kaffemaskin till min underbara sambo.

  Svara
 • Kaffemaskinen finns i fyra jätteläckra färger! Om jag vann en kaffemaskin skulle jag välja en turkos eftersom det är en av mina absoluta favoritfärger. Jag tycker att jag är värd att vinna maskinen eftersom jag kämpar och stretar som ensamstående mamma och sällan har råd att unna mig något extra. Att köpa något så lyxigt ryms inte i min budget. Kram på dig och din fina familj!

  Svara
 • Den finns i 4 fina färger.
  Skulle va en kul överraskning att vinna en sån maskin.
  Är arbetslös o ensam med 2 barn. Lyx blir inte så ofta o detta skulle göra mig jätte glad.

  Svara
 • Den finns i fyra färger!
  Som mamma till 4 söner behöver jag mycket kaffe dels för att hinna med allt som ska göras och för att hålla nerverna i styr när de far fram på skatebordar och diverse motor fordon!!

  Svara
 • Hej!
  Den finns i 4 fina färger! Jag kan inte dricka ”vanligt” bryggkaffe pga syran i det men en espresso eller latte passar min mage alldeles utmärkt! Men dessvärre gillar min man sitt bryggkaffe och vägrar en kaffemaskin så tänk att vinna en sådan så kan vi dricka vårt morgonkaffe tillsammans 🙂

  Svara
 • Hej!!
  Espressomaskinen finns i 4 härliga färger…( Turkos,rosa,grön & Orange)
  Jag skulle vilja vinna en kaffemaskin,för att den jag fick i julklapp inte längre funkar…Å för att jag saknar mitt kaffe på lördagsmornar å även alla andra mornar… Sen skulle jag vilja vinna den för att den är snygg å skulle göra sig riktigt bra i vårt Ek kök… Sen att få lite tur å vinna här i livet skadar ju aldrig…Ta hand om dig fina HAnnah….Kram Jennie

  Svara
 • Hej! Den finns i fyra fina färger! Vi firar vår 10-åriga bröllopsdag den 17 juni, så det hade varit en fin present till oss! 🙂

  Svara
 • Åååååh,
  Fyra färger finns den i, och i mina favorit färger grönt och turkos.
  Jag som älskar kaffe, precis flyttat hem igen på grund av ett uppbrott från en pojkvän och jag fick ge upp kaffemaskinen.. Så vem tackar inte nej till en kaffemaskin sen kommer den passa perfekt i mitt nya blivande kök, så länge kan mamma få sig en kopp på morgonen.

  Svara
 • Den finns i fyra underbara färger.
  Jag vet inte varför just jag ska vinna den!
  Det är lite svårt att överträffa alla andras kommentarer.Jag vill helt enkelt bara ha den så jag kan göra gott kaffe till min sambo o om det kommer någon som jag kan bjuda=)

  Svara
 • Hej Hanna 🙂
  Den finns i 4 olika färger!! Jag har precis flyttat hemifrån och saknar en kaffebryggare! Detta är ju en enorm kaffebryggare, nästan en möbel! Perfekt när jag ska bjuda hem min stora härliga släkt på besök i min lilla lägenhet, kan jag inte erbjuda dem sittplats får de iaf en kaffe på ståendefot 🙂
  Kram till dig! Tycker din blogg är härlig!

  Svara
 • Hej Bloggfamiljen!
  A Modo Mio Limited Edition finns i fyra färger. Det skulle vara häftigt att lyckas vinna en sådan till min man och mig, som bröllopsdags present till oss båda. Till min man som älskar maskiner och till mig som älskar gott kaffe.
  Önskar er alla en skön sommar. Ser fram emot att få följa er vidare.
  kram Camilla

  Svara
 • Finns i 4 olika färger…
  Jag ärvde en bryggkaffe apparat som är urkass den håller inte värme och är helt enkelt så dålig att jag precis kastat den. Att få vinna en sån här maskin vore underbart då jag pratiskt taget levt på ljummet kaffe i flera år..=)

  Svara
 • Finns i fyra färger.Vill verkligen vinna denna maskin då min kaffebryggare börjar bli dålig..:)

  Svara
 • Lavazza A modo mio finns i fyra färger, turkos,rosa,grön & Orange.
  Jag älskar kaffe och har en gammal kaffebryggare som snart gjort sitt. Vi har efter 25 år renoverat vårt kök och den skulle förgylla hela köket.

  Svara
 • Den finns i fyra fina fäger =) Det vore underbart att få vinna en sådan då jag tjatat länge på min sambo att vi borde skaffa en ordentlig kaffemaskin, men han tycker att det duger bra med pulverkaffe som vi kört med 1,5år sedan vår vanliga kaffebryggare gått sönder…men jag säger att det är skillnad på kaffe och kaffe…håller ni inte med mig???=)

  Svara
 • Hej! Den finns i fyra färger. Jag skulle ge den i present till mina bästa vänner som har haft 2 inbrott i sittt hus i Sigtuna. Dom är värda en ny kaffe maskin efter detta! // Kram Maria

  Svara
 • 4 färger. Jag skulle jättegärna vilja vinna en turkos eftersom det är min favoritfärg. Har inte råd att köpa en. För 3 veckor sedan födde jag min dotter och skulle vilja ge den till mig som en belöning efter en lång och jobbig graviditet och förlossning. Eftersom jag är föräldraledig en tid framåt lär jag inte ha råd att köpa en den närmaste tiden heller. Gud ska veta att man behöver espresso med en 2-åring och en nyfödd hemma. Tack för mig! Kram Suzana

  Svara
 • 4 fina färger.
  Jag skulle nog vilja ha maskinen för mig själv.
  Sen skulle jag bjuda mina vänner på härligt kaffe och njuta av livet…..

  Svara
 • 4 härliga färger!
  Med kaffeälskare av STOOORA mått,
  skulle en maskin från Lavazza,
  oss ypperligt passa.
  Tänk att få en gudomlig dryck,
  med bara ett enkelt tryck,
  det skulle vara supergott.

  Svara
 • Den finns i 4 färger.
  En snygg espressomaskin vore rena drömmen. Är föräldraledig med min dotter på 3 månader och min man studerar. Så med andra ord, detta kallar jag för lyx i vårt liv:). Espressomaskinen skulle bli den finaste inredningspryl vi har i vårt lilla kök, och jag lovar att den blir använd av oss.

  Svara
 • Den finns i 4 härliga färger.
  Som förräldraledig hade der varit gott att få koppla av med en rykande varm espresso. Det är vardagslyx för mig.

  Svara
 • 4 färger finns maskinen i. När stressen är som högst när man är mitt uppe i vardagen, trots att man är föräldraledig skulle det vara underbart att få en kopp espresso. Bara känna hur lugnet infinner sig.

  Svara
 • A Modo Mio Limited Edition finns i fyra sprakande färger; turkos, grön, rosa och orange.
  Tänk att få njuta av en Espresso med härlig arom och förföras av en ljuvlig doft. Att förflytta sig i tankarna från en jobbig morgon till Italiens Rom och få ha det soft. När man sedan ur drömmarna abrupt vaknar står espressomaskinen turkos där och sprakar. Vilken härlig känsla för en fru som inte tycker om att stiga upp långt före sju.

  Svara
 • Maskinen finns i fyra färger.
  Jag har en stor önskan om att vinna denna som blir en gåva till blivande maken. Han har slitit hårt på arbetet sista året och han är verkligen värd lite lyxigt morgonkaffe då han sitter i bilen på mornarna.

  Svara
 • Maskinen finns i FYRA härliga färger!
  När jag sätter mig i soffan för att vila min rump,
  vore det kanon att kunna få en kopp kaffe utan sump!
  Då jag inte ens äger en maskin som kan brygga,
  vore det en riktig ära att få vinna denna snygga!

  Svara
 • Hej på er.
  Den finns i 4 färger och min motivation; ja vad ska jag säga nu när alla andra skriver så bra? Jag önskar att jag vann denna maskin så jag kunde göra mig av med den gamla som jag nu har som jag fått ”ärva” av en rik bekant som inte vill ha den längre. och nu är den helt slutkörd!
  kramar christel

  Svara
 • den här fina maskinen finns i 4 färger!!!!
  min motivering; mitt i en oerhört sorglig skilsmässa gör jag nu det modigaste för mig som människa. jag flyttar någon helt annanstans, för att börja om, för att försöka bli en hel människa igen. en god kopp i solen, skulle kunna skingra mitt mörker för en stund.
  tack för en fantastisk blogg!

  Svara
 • Det finns 4 färger! I juli ska jag och min sambo gifta oss, vi har då varit tillsammans i 10 år. Vi kommer att ha ett pyyttte litet bröllop med bara vår familj. Och vi har bara önskat oss bidrag till en resa som vi ska göra med våra tre barn. Eftersom vi då inte kommer att få de traditionella hushållspressenterna vore det fantastiskt roligt om jag vann en sådan här. Håller tummarna!

  Svara
 • A Modo Mio Limited Edition finns i fyra sprakande färger.
  Hemma hos oss är det bara min sambo som dricker kaffe. Han är världens bästa sambo och pappa och förtjänar verkligen en espressomaskin. Skulle vara så kul att få ge honom lite vardagslyx i allt slit 🙂

  Svara
 • 4 olika färger finns det 🙂
  varför just jag ska ha kaffemaskinen är helt enkelt eftersom jag är värd den 🙂

  Svara
 • Den finns i fyra olika färger.
  Och varför just jag?,jo,det eju så att vi precis köpt hus,då känns det som detta e något för oss.Hade vart kul me ny grejj i detta gamla hus som vi kommer att renovera.=)
  Mvh AngelicaK

  Svara
 • A Modo Mio Limited Edition finns i inte mindre än 4 ljuvliga färger! Lika ljuvliga som färgerna på espressomaskinerna, lika underbar skulle min morgon bli med en espresso från Lavazza. Äntligen en morgon utan kaffesump i kaffet! :o)

  Svara
 • Den lyxiga maskinen finns i fyra fina färger.
  Jag vill så gärna vinna den för att jag aldrig skulle göra mig råd annars. Det går pengar åt alla håll och kanter och det jag unnar mig minst är saker till mig själv. Tänk att få en EGEN kaffemaskin som bara är MIN… drömmer…
  Kramar från mig

  Svara
 • Finns i fyra härliga färger.
  Lika pigg och glad som man bli av en härlig espresso… lika pigg och glad skulle jag bli av att få en sådan färgklick i vårt trista kök !!

  Svara
 • Den finns i fyra härliga färger!!! Eftersom jag är ett espressofan och tillika kaffeälskare så skulle denna maskin förgylla min morgon….och då menar jag varje morgon!! Den skulle även skapa en oerhört härlig färgklick i mitt högglansiga svarta kök!

  Svara
 • Den finns i fyra härliga färger!
  Jo du Hannah min mamma hade en kaffepanna, men den gick sönder så vi fick försöka laga den.
  Men den var så trasig så vi fick slänga den men vad händer då igen? Samma mamma fick problem, men snälla Hannah jag vill ge min mamma en kaffepanna som håller och som dessutom är snygg, då vet jag att mamma skulle känna sig trygg!

  Svara
 • Den finns i fyra fantastiska färger.
  Jag vill vinna denna för att jag aldrig ägt något sådant fint till mitt kök och den hade verkligen blivit en fin färgklick!!!

  Svara
 • Den urtjusiga kaffemaskinen finns i fyra läckra färger och skulle passa perfekt i mitt nyinflyttade hem. Pga av sjukdom har jag inte tillåtits utöka familjen men nu igår gav min läkare grönt ljus! Håller tummarna för ett efterlängtat syskon och vill fira på alla sätt jag kan!!!

  Svara
 • Den finns i fyra färgsprakande läckra färger!!
  Min ”Perkulator” (heter det så??) som jag har nu börjar sjunga på sista refrängen och häromdagen så gav plastkorken upp och då sprutade det kaffe i hela köket, (inga barn i närheten som tur var). Så jag hade blivit så oerhört glad för en lyxig kaffemaskin!!!

  Svara
 • Kaffemaskinen finns i fyra härliga färger och den skulle uppskattas sååå av min sambo Mikael. Vi fick en liten flicka den 25/12 och när min sambo fyllde år i början av februari så var vi alla tre fortfarande typ insnöade i vårt hus så jag kom aldrig iväg för att köpa honom den födelsedagspresent han är värd! Jag skulle så gärna vilja ge honom den här espressomaskinen för det är han verkligen värd så som han tagit hand om både mig och lilla Stella!

  Svara
 • Kaffemaskinen finns i fyra färger!
  Jag vill vinna den för att jag verkligen älskar kaffe och jag är en riktig finsmakare. Dricker inte vilket kaffe som helst!

  Svara
 • 4 färger!
  För mig skulle det vara en dröm att kunna dricka en god latte hemma varje morgon. Med en sån start kan ju inget gå fel! 😀

  Svara
 • Fyra färger!
  Nytt kök söker snygg espressomaskin med glimten i ögat och kunskapen att göra den perfekta espresson.
  Svar skickas till ”Espresso sökes”.

  Svara
 • fyra färger finns den i.
  drömmer om en tyst morgon när man och barn sover, då jag kan få börja dagen med riktig vardagslyx, en espresso från Lavazzas.

  Svara
 • Den finns i fyra färger och jag ska vinna maskinen för jag verkligen ääääälskar espresso 🙂

  Svara
 • A Modo Mio Limited Edition finns i fyra färger.
  Jag borde vinna espressomaskinen därför att jag är en student som precis har lärt mig att dricka espresso och har äntligen förstått tjusningen med denna underbara dryck både på grund av dess smak men även dess funktion när det handlar om att orka med sena nätter av tentaplugg. Tyvärr är studiemedlet lite för knappt för att det ska räcka till en espressomaskin som annars borde vara obligatoriskt för studentlivet 🙂

  Svara
 • Den finns i 4 färger. Turkos, grön, rosa och orange.
  I augusti fyller min kära mamma 60 år. En Espressomaskin vore den perfekt presenten. Snälla, hjälp mig att överraska min mamma på hennes stora dag!

  Svara
 • A Modo Mio Limited Edition finns i FYRA färger.
  Ännu en födelsedag passerade utan att mamman i huset, d.v.s jag, fick en espressomaskin…Längtar verkligen efter att få byta ut nuvarande kaffekokare ”anno 90-tal” till denna ”2010-års juvel”!

  Svara
 • Espressomaskinen finns i fyra färger.
  Jag skulle vilja vinna espressomaskinen då den skulle vara en perfekt present till min käre make. Han är en fantastisk man och pappa som alltid finns här för oss. Och han är en stor espressoälskare så denna vore väldigt passande att få ge till honom.

  Svara
 • Espressomaskinen finns i fyra färger.
  Jag skulle gärna vinna espressomaskinen för då skulle min älskade man få den den 18:e juni när vi firar 5-årig bröllopsdag. Vilket perfekt present det skulle vara.

  Svara
 • Den finns i fyra färger. Och jag borde vinna för att den skulle passa såååå bra i mitt kök plus att jag faktiskt inte har en vanlig kaffekokare ens en gång så det skulle verkligen behövas :S

  Svara
 • God Morgon. Maskinen finns i 4 färger. Har ingen bra motivering. Har inget att ”skylla” på.
  Vill helt enkelt bara ha denna läckerbit!

  Svara
 • Fyra härliga färger.
  Jag vill vinna denna får att få lite färg i köket. 🙂

  Svara
 • Fyra färger.
  Tänk att få överraska mannen min med en rykande varm espresso en lördagmorgon, han som alltid gnäller över att jag inte dricker kaffe och det är såååå tråkigt att dricka själv. Nu kanske han skulle upskatta det! 🙂

  Svara
 • Finns i 4 färger.
  Åh, en espressobryggare skulle göra susen just nu…till min man vars företag inte går så bra pga otur med en bilaffär…kanske inte räddar företaget, men en kopp gott kaffe kan förgylla en deppig tillvaro iallafall…
  O så e ju lite färg i köket aldrig fel!

  Svara
 • I hur många färger finns A Modo Mio Limited Edition? Den finns i FYRA färger
  För att pimpa mitt tråkiga kök
  och dessutom få espresso utan stök
  Håller jag tummarna för en Lavazza
  tror att en turkos skulle passa 😉
  Kram // Emelie

  Svara
 • Hej, vill gärna vara med hos Er och tävla om den härliga ”lilla pärlan”.
  Espressomaskinen finns i 4 läckra färger.
  Att vinna espressomaskinen från Lavazza
  är något som skulle mej passa.
  Kaffekokaren är nu ett minne blott
  när Lavazza fått ett nytillskott.
  Att bli barista i mitt egna kök vill jag testa
  och bjuda mina vänner på det allra bästa….
  Sommarhälsningar från Pia
  [email protected]

  Svara
 • Espressomaskinen finns i 4 färger.
  Hej, absolut att jag vill vara med och tävla om denna fina espressomaskin. Efter flera år med både arbetslöshet & studier
  så ska jag äntligen skaffa mej ett eget litet krypin. Espressomaskinen står inte allra högst upp på ”min måste köpa-lista”
  för det är så mycket annat som är viktigt att köpa. Så därför gör jag ett försök att kanske kunna vinna en grön & skön
  maskin. Skulle vara kul när kompisarna kommer med flyttgröten att kunna bjuda på en caffe latte.
  Hälsningar Johan

  Svara
 • Espressonmaskinen finns i fyra färger!
  ”Svärmor har tröttnat på blaskigt kaffe. Vill så gärna göra henne glad!”

  Svara
 • Den finns i fyra vackra färger!
  Jag skulle bli överlycklig om jag fick vinna den underbara Espressomaskin! Har alltid sån otur i spel, dock tur i kärlek 😉 och med en liten 8 månaders här hemma som vaknar aaaaalldeles för tidigt på morgonen skulle en härlig kopp espresso skulle göra susen för mitt morgontrötta huvud! Sen har vi precis flyttat och fått ett fint kök där den rosa skulle passa perfekt! =)
  Sommar kramar från My!

  Svara
 • 4 färger!
  Jag säger bara Bebis in the house. Mummy needs some coffee.
  🙂

  Svara
 • Den finns i fyra färger.
  Jag vill vinna för att det skulle bli en perfekt present till min älskade man när vi firar vår första bröllopsdag nu i juni!

  Svara
 • 4 underbara färger.
  På den limegröna ”står det”:
  ”Jag är pusselbiten, som göra att Ronnemar´s kaotiska mornar får ett ljust skimmer över sig och blir fullkomligt njutbara för resten av livet”

  Svara
 • Svar 4 läckra färger.
  Med denna kanske man äntligen kan bjuda på en drickbar kaffe. Mina vänner brukar klaga……att jag gör sämst kaffe i Dalarna.

  Svara
 • Fyra färger!
  Jag skulle definivt ha användning för en läcker espressomaskin nu när jag ska börja dejta igen. (efter 19 års samboliv)
  Borde ju vara lättare att locka med sig någon karl med en snygg espressomaskin i köket ! 😉

  Svara
 • Hej hej!
  Den finns i fyra färger.
  ”Lavazza,
  skulle i mitt kök utmärkt passa.
  Och eftersom jag alltid är så snäll,
  borde jag få dricka espresso morgon som kväll.. 😉
  Kram Kram

  Svara
 • Fyra färger finns den i!
  Vårt 25 år gamla kök börjar bli lite sunkigt och skulle må så bra av en färgklick! Att färgklicken sedan producerar riktigt gott kaffe gör ju inte saken sämre.

  Svara
 • Tjena tjaba, hallåh!! Lavazza finns i fyra härliga färger som lyser upp vilken plats som hellst. Anled till att jag skulle vilja vinna är att vi förra året köpte en husvagn, 30 år gammal, skabbig som bara den men ändå så himla mysig, jag älskar nämligen att få campa med vår husvagn. Denna läckra apparat hade som sagt vad blivit ett rejält lyft i vår skabbiga men ack så mysiga husvagn. Nu hooopas jag på tur, få dricka en god epresso varje morgon i sommar då vi ska åka till mitt älskade Öland och campa med vår lilla husvagn. Ha en bra sommar alla glada människor, bloggfamiljen vill jag passa på att tacka för en bra sida med bra bloggar. Kram Anna

  Svara
 • A Modo Mio Limited Edition finns i 4 färger.
  Jag vill vinna för att 1. Både jag och min partner älskar espresso och 2. Vi flyttar strax hem till Sverige igen och kommer bygga upp vårat hem från scratch och att vinna en espressomaskin skulle pigga upp oss i flyttkaoset och espresson skulle dessutom hjälpa oss att hålla oss vakna när vi flyttar in, packar upp och sedan pustar ut i vårat nya hem! 😉
  Kram

  Svara
 • Fyra fina färger, en av dom skulle göra sig såå fin i mitt annars så kala och trista kök, en vinst skulle vara en toppenpresent till min födelsedag på måndag!

  Svara
 • 4 färger finns den i!! Jo den skulle se så fin ut helt enkelt med alla mina andra lime-färgade prylar, å så är vi espressotokiga med förståss:)

  Svara
 • espressomaskinen från Lavazza finns i fyra färger och en av dem skulle vara så välkommen hem till oss i vårt gamla och tråkiga kök. Att det dessutom är en underbar vardagslyx att få en nygjord espresso är bara ett plus 🙂

  Svara
 • A Modo mio – den underbara espressomaskin som skulle kunna rädda upp mina mornar kommer i fyra färger, och skulle i härligt orange vara en härlig källa och tillgång till lyx i vardagen!

  Svara
 • Hej! Den finns i 4 färger!! Jag vill överraska och uppmuntra min man – vi har kämpat länge för att få ett syskon till vår 4-åring och genomgått flera ivf och missfall. Senaste ivf sa vi att om det lyckas ska vi minsann fira med en espressomaskin!! (Eftersom ivf är en dyr historia känner vi inte att vi kan unna oss sådan lyx så länge vi håller på och kämpar.) Men det gick inte denna gången heller 🙁 Jag skulle så gärna vilje ge honom en espressomaskin ändå, som ett hopp och en tro att det en dag ska gå vägen och att den (kanske löjligt) får bli en symbol att vi inte ger upp! Kram och tack för en underbar blogg!!! Tack vare denna tävling blev det äntligen av att jag blev medlem!!!!!!

  Svara
 • Hejsan,,
  Den finns i 4 färger och den rosa skulle passa perfekt i mitt kök..
  Och jag har aldrig druckit espresso..
  Nån gång måste vara den första,,det kan väl inte bli mer perfekt än att få dricka det i min alldeles egna och nya espressomaskin..
  Vilken underbar vardagslyx…
  Tack för mig..

  Svara
 • Rätt svar är 4 färger.
  Efter tre år av studier på annan ort skall jag äntligen få flytta ihop med min kära sambo igen. Vi har lyckats hitta en kanonfin lägenhet som vi verkligen älskar! Det vore därför trist att komma dragandes med min trötta lilla kaffekanna som jag slitit så hårt på under mina tre studieår. Jag överraskar gärna min kära sambo med en riktigt läcker espressomaskin, både för kärlekens och för kaffets skull 🙂

  Svara
 • Den finns i 4 färger!
  Jag skulle vilja överraska min sambo på vår års-dag den 2 juli(13 år) med en espressomaskin för han är en riktig kaffetunna 🙂

  Svara
 • Finns i fyra färger!
  Vill ha en kopp starkt kaffe för att kunna få energi då vi har det så kallt och sommaren lyser med sin frånvaro

  Svara
 • expressomaskinen finns i fyra färger
  Istället för att gifta mig
  skulle expressomaskinen trösta mig

  Svara
 • Den finns i 4 färger. Turkos, grön, rosa och orange.
  Gott kaffe är en njutning. Och Jag behöver lite sånt i mitt liv som går på sparlåga just nu.

  Svara
 • Den finns i 4 färger. Turkos, grön, rosa och orange.
  Jag vill vinna för jag vill njuta av en god kaffe när jag sitter ute i solstolen & njuter av att se mina barn bada i poolen.De få dagar jag är ledig i sommar.Som vikarie måste jobba året om =(

  Svara
 • Svar: Fyra färger.
  Gott kaffe var det ont om här hemma,
  med en Lavazza blir det en annan femma.

  Svara
 • Den finns i 4 färger.
  Nu gör jag något som går emot min egen vilja men jag skulle vilja vinna en esprossomaskin till min fru, hon har nu länge gått o önskat att få inreda vårt kök med rosa saker men jag har sagt stopp för detta, där går min gräns men nu vore väl detta en perfekt grej för mig att vinna till henne, dä jag skulle vilja ha den i rosa. Tänk vilken överaskning för henne att komma in i köket o se en rosa espressomaskin, vilken lycka för henne, vilket hon verkligen är förtjänt utav.

  Svara
 • Lavazzas ursnygga espressomaskin finns i fyra färger.
  Det hade varit otroligt rolig att vinna den. Efter en lång och tung vinter med mycket sjukdomar och tråkigheter i släkten och dessutom ett vattenskadat kök skulle vi behöva lite glädje i våra liv igen. En turkos espressomaskin hade varit underbart, både jag och mannen är stora kaffeälskare!

  Svara
 • Espressomaskinen från Lavazza finns i 4 härliga färger.
  Med nystartat företag, hus under renovering och en liten flicka på ett år så finns det just nu inte många korvören kvar att lyxa till det för. Inte heller många minuter till lyxig egentid och vad hade varit lyxigare än en stund framför bloggfamiljen på morgonen med en rykande het espresso när mannen gått för att lämna lilltjejen på dagis och själv åka till jobb. Då har jag en timmes ensamtid och kan inte tänka mig något lyxigare!

  Svara