Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:01 | juni 8, 2010

Ansiktsmålning

God morgon min vän. Jag och Liv har precis stigit upp. Vi har legat kvar länge i sängen och lyssnat på musik. Hon älskar musik 🙂
Igår var jag och Liv hemma hos mamma på förmiddagen. Mysigt att åka dit, äta lunch och sitta och prata en stund. Har verkligen inte gjort någonting annars. Gått hemma och fixat och grämt mig över att jag inte lyckats ta tag i mina krukor som jag ska ha på terassen. Får inte ändan ur vagnen trots att jag så länge har velat göra fint där ute. Mitt lilla trädgårdsland verkar inte heller bli av i år. Ska ta tag i det nu. Pojkarna har ju sommarlov så de kan hjälpa mig att få ordning.
Njuter verkligen av att vara ledig och hemma med barnen. Sommaren är snart över och då är det dagis som gäller för Liv och resor ner till Göteborg igen för mig.

Livan!

Livan!


Syster och Tristan kom också förbi mamma en stund.

Syster och Tristan kom också förbi mamma en stund.


Min och Peters spontana middag igår var jättetrevlig. Vi kom fram till att vi måste bli bättre på att ta en kväll i veckan då vi äter middag, bara han och jag. Viktigt att hinna med varandra i vardagen. Klart att det blir ett litet projekt med barnvakt mm, men det är det värt. Mina barn tjatar om att få ha barnvakt någon gång. Tydligen är jag hemma för mycket 🙂
Vi åt på en restaurang som heter M/S Gerda. Trevligt och mycket med folk att spana på. Nästa gång ska det bli mer än tre två timmar, men två är bättre än inget :-)

Vi åt på en restaurang som heter M/S Gerda. Trevligt och mycket med folk att spana på. Nästa gång ska det bli mer än två timmar, men två timmar på tu man hand är bättre än inga timmar alls.


Idag ska jag gå igenom alla frågor som jag fått. Får många om vilka hud-och hårprodukter jag använder, så jag får ha en fotosession i badrummet när jag är klar här 🙂
Såg din fråga i förra inlägget, Nikki, och håller med dig om att det är ett intressant ämne. Det ska jag verkligen skriva om och ge min syn på det. Kul att se vad andra också tycker i den frågan.
Liv sitter på golvet bredvid mig och har hittat en tuschpenna som hon ritat med på ett papper. Dessvärre har hon målat sig i ansiktet och ätit lite av också. Får köpa sådan där färg som hon kan kleta med i badkaret, och måla i ansiktet med bäst hon vill. Måste tvätta av henne nu innan det torkar.
Önskar dig en fin dag.
Hej på en stund.
All kärlek.


7 kommentarer7 kommentarer om “Ansiktsmålning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah
  Det är så viktigt att ta den tiden med varandra! Jag och min sambo är barnlediga varannan vecka och då tar vi hand om varandra, vårdar det vi har. Sen tror jag att har man barn från var sitt håll samt uppbrott från andra förhållanden så vårdar man det man har idag mer! Uppskatta vardagen med lite mys!
  //Ulrika

  Svara
 • Hej Hannah! Jag är alldeles ny medlem här, så kul 🙂 Men jag har följt din blogg enda sedan mama-tiden. Jag gillar dig väldigt mycket! Jag har en liten fråga, tänkte att jag passar på nu då du skrev att du skulle svara på lite frågor.. Jag såg dig och din mamma i Förkväll, så härlig hon verkar. Hon verkar vara uppfylld av sin tro, och det är så inspirerande tycker jag! Kommer själv från en troende familj, och har under åren hittat min egna tro. Har du upplevt under åren att din mamma haft problem med dina val? Nu menar jag främst inte det som var då du var 18 år, utan senare. Alkohol, samboskap och sådana saker. Jag har haft erfarenheter som inte varit så positiva gällandes det, men skulle gärna vilja höra hur du upplevt det. Det mammor tycker och tänker har ju en tendens att sätta spår i oss 🙂 Du och din mamma var i alla fall jättefina!
  Kram

  Svara
 • hej hannah!
  vad fina ni är! det hade varit så roligt att se bilder från när william och mio var små! när det är mio som sitter på din höft och inte liv 🙂
  tack för underbar läsning! blir glad av din blogg! kram

  Svara
 • 🙂 Tack 🙂
  Vad roligt att du också (precis som vi)tycker det är intressant ämmne 🙂
  Man är nästan lite rädd (biter sig i läppen…) för de olika reaktionerna (diskussions-storm..)man kan få bara man säger meningen ”jag önskar mig en son/dotter”.
  Men jag/vi tror att dessa ord är tankar som många mammor har… som man kanske inte vågar prata om. Alla (verkligen alla)jag pratat med har en stark åsikt när det gäller önskan av kön på foster.
  Skulle vara roligt om någon kunde de olika metoderna som ska funka… Preimplantation genetic diagnosis (PGD), Ericsson -metoden, Shettles method,Whelan method… o allt va dem heter. Själv har jag bara fått info från min vän i USA.. här hemma verkar det inte finnas någon info alls ? (jag kan ha fel).
  I USA berätta Loice att dem har någon form av ”thermometer and ovulation predictor test sticks” .. sånt har jag inte hört nå om här.
  Intressant diskusison.. hoppas många hör av sig. Ena vännen (M) har 2 flickor o önskar sig en pojke, min andra vän (Louice) har 3 pojkar o önskar sig en flicka… -vad ska man säga- man kan ju inte rå för vad man drömmer om.
  Kramar o tack för en härlig blogg 🙂

  Svara
 • Hej fina du.Vill bara önska dig en fin och värdefull dag.Kram vännen.

  Svara
 • Vad fint att ni fick en stund för er själva igår, du och Peter 🙂
  Men du skrev… ”Sommaren är snart över…” ????
  För mig har sommaren precis börjat och det är tre veckor kvar till min semester 😀
  Puss & kram

  Svara
 • Jag har ingen semester i år jobbar hela sommaren o skall vakta min dotters hus när hon åker till Mallis i augusti. Men samtidigt får jag träffa en massa nya trevliga människor hela tiden o det är super trevligt…

  Svara