Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:46 | juni 9, 2010

Stolta brorsor och sunkig mamma

Hej min vän. Här hemma är det fullt hus. Två kompisar till William och Mio är här och Liv blir uppvaktad till tusen.
Hon får åka runt på bilen med dem, öva på sina fortfarande ostadiga steg, med en hjälpande hand och blir buren överallt. William lär kompisarna hur man enklast bär henne på höften 🙂 Och brorsorna är som två stolta tuppar.
Själv hasar jag runt okammad och sunkigt. Älskar det!


11 kommentarer11 kommentarer om “Stolta brorsor och sunkig mamma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill bara säga att du är fantatisk! Blir så glad när jag läser här! En kram till dig fina du!

  Svara
 • Hej Hanna.
  Funderar på hur du gjort för att dina barn ska tycka så mycket om varandra. Jag förstår att de också bråkar en del, eftersom syskon gör det, men de verkar tycka så mycket om varandra också… Tänkte på det i förra inlägget också när W har lärt M att spela gitarr… Jag tror att jag aldrig gjorde sånt med mina syskon. Mina minnen är mest att de tyckte jag var en jobbig lillasyster =) Men nu, som vuxna har vi ju bra relation med varandra och det är ju fantastiskt. Skulle inte vilja vara utan mina syskon en dag. Hoppas att vår son får ett syskon också någon gång…
  Kramar Mia

  Svara
 • Mojje, killarna är fantastiska med lillasyster och även mot varandra, oftast. Men precis som i alla familjer så har vi samma bråk och tjafs. ”Mamma han slog mig” följt av ”Men han började!” Det är inte direkt alltid Sound of Music här hemma. Hade det varit det hade jag blivit nervös åt andra hållet. Ibland är det tjafs och ibland är det kramar. Precis som i alla familjer. Det viktigaste är att det är mer kramar än bråk och än så länge ligger kramarna på plussidan.

  Svara
 • Hej Hannah! Du ser väldigt fräsch ut även när du är sunkig, måste jag säga. Angående det Mojje skriver: kärleken mellan Mio, William och Liv är så härlig att få ta del av, både i text och bild. Självklart förstår jag ju att de bråkar också, men de verkar vara så himla fina mot varandra. Gulligt 🙂

  Svara
 • Dom är väl bara så söta.Lilla Liv som kämpar på,pluttan.Jag kan inte se att du ser sunkig ut Hannah alltid lika vacker.Ni se ut till att ha fint väder,här är det så där.Kram på dig vännen.

  Svara
 • Hej söt 🙂
  Härligt när syskonen är stolta över sina småsyskon & titta på Liv, vem hade ine varit stolt över henne 😀 ?
  jag tycker alltid dus er fräsch ut, inte sunkig alls!
  Kram Lommo

  Svara
 • Vad härligt att Liv får vara med och busa med sina brorsor! duktig hon är som knallar runt 😉 Man blir alltid så glad när man läser din blogg och kul att du bjuder så mycket på dig själv! STOR kram till dig FINA Hannah

  Svara
 • Oj om man ändå såg ut så där när man är sunkig 🙂
  Duktiga lilla Liv! Vår lilla tjej ”glömmer bort sig” och släpper sitt stöd ibland när hon står nu så troligtvis kommer hon snart att kunna stå själv :)Tänk vad fort det går med de små va?
  Ha en fin kväll!
  Kram

  Svara
 • Sigtuna verkar vara en härlig liten sommarstad, kan du inte dela med dig lite tips om ställen värda att besöka om man tar sig vägarna förbi 🙂

  Svara
 • Syskonkärlek 🙂

  Svara
 • inne på samma spår som föregående talare…..
  syskonkärlek när den är som bäst!
  kram o god natt

  Svara