Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:03 | juni 10, 2010

Sprutor och sömntutor

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Idag ska jag och barnen in till stan och äta lunch med en vän till mig och så ska vi ta vår tredje fästingspruta. När det kommer till sprutor så är pojkarna tuffare än mig. Avskyr bara synen av sprutor men avskyr djävulens påfund fästingar och deras smitta mer!
Mio vaknade för fem minuter sedan och Liv och William sov till halv tio. Skönt med sommarlov. Särskilt när de har en morgontrött mamma 🙂
William och Liv ligger i sängen och tittar på tecknat. Ser så sött ut.


11 kommentarer11 kommentarer om “Sprutor och sömntutor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sovmorgnar är underbara 🙂 Vilken supermysig bild på William och Liv , man blir så rörd och känner igen sina barn som brukar sitta sådär, supermysigt!
  Önskar dig en forstatt skön torsdag, kram!

  Svara
 • Underbara William och Liv.Denna äkta syskonkärlek som är så fin.Kram på er denna Torsdag.Imorgon är det Fredag Hannah.

  Svara
 • Härligt att få sova på morgonen 🙂 Sover Liv ända tills 9.30 eller vaknar hon tidigare och somnar om? Jag har en kille som är 1 år och han kliver upp senast 07.00 🙂
  Hoppas du får en trevlig lunch!!

  Svara
 • Katja77, jag har lika hemma hos mig, morgonpigga barn! Jag har iaf haft tur att min 10 månaders har sovit hela nätterna från hon var ca 5 veckor 🙂 Ha en bra dag!

  Svara
 • Ha en trevlig dag i stan, själv ska jag med min man och lilla tjej och titta på min son när han spelar gitarr på avslutningen, sen blir det restaurangbesök 🙂 i mitt hus har man aldrig sov morgon, båda vaknar runt 06.30. tur att jag är ganska morgonpigg och väldigt effektiv på morgonen 😉 Kram till er!

  Svara
 • charmigt med denna äkta syskonkärlek!
  ha en skön fortsättning på denna soliga torsdag! må så gott! kram

  Svara
 • Lycka till <3

  Svara
 • Ja det är bara synd att de inte fått fram hur man vaccinerar sig mot allt de kan smitta oss med!

  Svara
 • Just ja! Nu kan man gilla min blogg på facebook! Fixade idag och känner mig lite mallig över det, trots att det är enkelt, vem som helst kan göra det och det gick jättesnabbt. Men ändå. Så vill ni så surfar ni in och trycker på gilla-knappen! 😀
  http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/pages/anna-med-litet-a/120534907987752?ref=ts

  Svara
 • Åh Hannah såg du Greys Anatomy i går, vilket slut… Längtar tills på onsdag=)
  Kram

  Svara
 • Helt galet slut!! Vill inte googla o ta reda på om ngn av dem dör men hoppas verkligen inte det!

  Svara