Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:41 | juni 12, 2010

Lördag!!!

Hej vacker. Hoppas allt är väl. Vilken blåst! Inatt blåste det så mycket att jag trodde taket skulle flyga av. Utemöblerna for fram och tillbaka över terassen.
William var tapper och steg upp 8 imorse för att kämpa med sitt fotbollslag. Peter är lika tapper som är där som support i det kalla, blåsiga vädret.
Jag, Liv och Mio håller oss inomhus 🙂
Har inte gjort ett jota idag. Skönt att bara vara, njuta av helgen.
William ska på KISS ikväll, hoppas innerligt att det blir bättre väder eftersom konserten är på Stadion.
Åh, nu kom precis Peter och William hem. Inga matcher vunna, tyvärr 🙁
Puss och kram.


6 kommentarer6 kommentarer om “Lördag!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej finisen.Vi har också full storm här,så himla tradigt.Vi som ska på fest utomhus.Som tur är så är där partytält med värme.Vilken upplevelse för William och se Kizz.Läste precis i Kvälls Posten att Juli och Augusti ska det bli högsommar,längtar redan.Jag har inte heller gjort ett jota idag,bara slappat hela dagen.Men som sagt jag får väl hoppa in i duschen snart och göra mig redo för partaj.Ha en fortsatt fin Lördag.Puss o Kram hela dan.

  Svara
 • Hej!Här blåser det något fruktansvärt och skvätter regn…puuh vad tungt att återvända hem till detta skitväder! vad ska vi få för sommar i år?? kul för William att gå på Kiss ikväll, hoppas vädret blir skapligt. Får inget gjort idag, går bara runt och är rastlös och det har tagit 14 timmar att packa upp halva resväskan…måste rycka upp mig nu.Sitter och funderar på vilken kust man ska fara till i sommar en vecka i taikonlådan,vädret kan man ju inte rå över, men visst mår vi gott av sol och värme istället för regn och rusk och oktobertemperaturer. Nu ska jag höja volymen på datorn och dra på en uppiggarlåt…
  Hoppas du och maken får en mysig kväll tillsammans!
  kramis

  Svara
 • Åh härligt med tappert folk som vågar sig ut i detta väder! Jag är mer som du…sitter hemma och trycker 😉 Jag hittar alla ursäkter för att slippa gå ut! det har dock blivit ett och annat gjort här hemma. Så helt oduglig har man inte varit. Trevlig helg på er! Kram
  /dinarasblogg

  Svara
 • För mig är stark vind alltid lika med surf!!!har blåst sydvästlig vind här nere så jag hoppar i havet för lite lek i vågorna-fattar att jag är inne på helt fel forum för denna typ av diskussion..men jag är så sjukt stokad just nu!!!!skulle sett KISS oxå imorgon men men…hoppas sonen din får en angenäm kväll.
  Ha en trevlig kväll,
  Graafryds:)

  Svara
 • Håller med att det har varit ett riktigt tråkväder blåst och regn:-( vart är sommarvärmen???
  Har inte gjort så mycket jag heller men har lyckats börja med den gigantiska strykhögen:-)
  Hoppas William får en fantastisk kväll även fast inte vädret är med. Skulle gärna ha gått själv och kollat på Kiss:!
  Ha en forsatt trevlig Helg!
  Kram Sussie

  Svara
 • Vi var också på fotboll i ”skrutt vädret” igår men när dotterns lag vann för först gången så var det värt att värt att bli lite blöt

  Svara