Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:24 | juni 13, 2010

Utflykt

Regn, sol, regn, sol och dessvärre så verkar det stanna vid regn nu 🙁
Skönt att vi tog oss ut en stund i alla fall. Vi fick ju som sagt njuta av solens värme små stunder mellan regnskurarna. Vårt besök på fotbollsplanen slutade i ösregn. Vi sprang därifrån helt dyblöta.
Har gjort en liten utflykt i Sigtuna, ätit glass och tittat på vår lokala golfbana. Likt större delen av Sveriges befolkning så ska Peter ta upp sitt golfande och börja spela i sommar. Mig får han inte dit. Har uselt tålamod med det där golfandet. Försökte en gång men lyckades aldrig ens träffa bollen 🙂

Pojkarnas tålamod när vi väntade i bilen på Peter var ungefär som mitt med golfen.

Pojkarnas tålamod när vi väntade i bilen på Peter var ungefär som mitt med golfen.


I Sigtuna finns det mycket historia. Visste du att det är Sveriges äldsta stad?

I Sigtuna finns det mycket historia. Visste du att det är Sveriges äldsta stad? Tror det måste vara Sveriges turisttätaste stad också. Det kryllar av turister här på sommaren, de kommer i stora lämmeltåg. Likt tyskarna när de vill åt solstolarna på charterresorna 🙂


q38
William har sin nya KISS t-shirt på sig. han kom hem med plektrum till honom och Mio som han fått av Paul. samma plektrum som användes under konserten. Kul nu när de ska börja gitarrskola. Han fick en fin bild med sin mobil på han och någon av de sminkade farbröderna. Är liiite avis.

William har sin nya KISS t-shirt på sig. Han kom hem med plektrum till honom och Mio som han fått av Paul. Samma plektrum som användes under konserten. Kul nu när de ska börja gitarrskola. Han fick en fin bild med sin mobil på han och någon av de sminkade farbröderna. Är liiite avis.


Små ankbebisar. Ville ta en.

Små ankbebisar. Ville ta en.


William höll på skämmas ihjäl inför sina kompisar när jag högljutt skrek ut min förtjusning över ankbebisarna. Får nog dra ner på mig själv ibland.

William höll på skämmas ihjäl inför sina kompisar när jag högljutt skrek ut min förtjusning över ankbebisarna. Får nog dra ner på mig själv ibland.


Snart blir det tävling. Mirakeltabletter för hår och naglar kan bli dina för ett halvår framöver.
Nu ska jag fara och handla middag. Måste äta nyttigt idag. Mår illa av all skit jag tryckt i mig i helgen… men gott var det 🙂
Puss och kram.


5 kommentarer5 kommentarer om “Utflykt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej igen.Samma här.Jag har också tryckt i mig en massa rent ut sagt skit mat hela helgen.Men försvarar det med att vädret varit så dåligt.Man får ju ha något att skylla på eller hur?Jag eller vi är väldigt nyfikna på Sigtuna.Det ser ut som en riktig idyll ju.Mannen tyckte vi skulle ta en tur dit nästa vecka.Men det är kanske bättre att vänta till efter bröllop och Midsommar.Ja vi får väl se vad som händer.Måste vara en stor upplevelse för William det han varit med om,spännande.Först VM och sen golfbanan det bådar inte gott Hannah.Det blir inte så mycket mys i Sommar för er.Stor kram.M.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag ville bara visa dig en bild som jag undrar om William har sett bilden på honom och Andreas på Erik Grönwalls blogg :). En himla fin bild måste jag säga!
  Alla kramar i världen till dig och din familj!

  Svara
 • Här kommer länken till hans blogg. Du får bläddra ner en bit för att hitta bilden :)!
  http://www.erikgronwall.se/blogs/erik-gronwall

  Svara
 • Härligt att man får se George Clooney nu också när man går in hos er på Bloggfamiljen.
  Förstår precis din förtjusning över fågelungarna. Jag blir gråtig när jag ser små gulliga djurungar. Börjar alltid prata med pipig röst också. 🙂
  Tänk vad William har det bra som får träffa sina idoler. Jag är förmodligen väldigt omogen för min ålder, men den dag du skriver här att William har fått träffa Madonna, så kommer jag att bli grönare än Hulken av avund och må psykiskt dåligt. Än så länge känns det okej, för Kiss är inga jag imponeras av 😉
  Sov så gott!!

  Svara
 • härligt med små utflyckter, sen är det ju extra skönt att ha vädrets makter med sig!
  fina bilder! extra roligt har william haft!
  haha…ja du hannah, det är inte lätt med både vm o golf….tröstar dig med att vm är bara 1 månad, det går fort!! golfen förstår jag, har inte heller något vidare tålamod med det!
  kram o god natt

  Svara