Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:36 | juni 13, 2010

Vackert hår och tävling

Hej min vän. Helgen börjar lida mot sitt slut. Jag har haft en jätteskön helg. Hur har din varit?
För att inte saknaden av helgen ska bli för stor så tänkte jag muntra upp dig med att bjuda på en liten tävling och ge dig chansen att vinna VIVISCAL. Det är ett preparat som kan ge dig tjockt, vackert hår.
Nu har ju jag extensions i mitt hår, vilket så klart sliter en aning och efter att jag slutade amma så tappade jag oerhört mycket av mitt egna hår. Mitt hår har blivit tjockare och starkare och jag tror faktiskt att detta verkligen fungerar. Har lagt min karta med tabletterna vid tandborsten. På så vis är det omöjligt för mig att missa att ta dem. Är usel på att komma ihåg sådant annars.
Jag tycker även att mina naglar blivit starkare sedan jag började äta dessa tabletter. Mina stumpar har blivit långa 🙂
Så nu har du chansen att vinna VIVISCAL i ett halvår! Det kostar egentligen 500 kr för en månad, alltså 3000 kr för 6 månader.
viviscal-swe_3pack
Gå in och läs om produkten på deras hemsida HÄR.
Ge mig nu bara en bra anledning i kommentarsfältet varför du ska vinna 🙂 Jag behöver ditt svar senast nu på fredag.
Lycka till!
Världens största kram.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


93 kommentarer93 kommentarer om “Vackert hår och tävling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh precis vad jag behöver,har tunt nordiskt hår och när jag ammade sonen så tappade jag massvis av mitt redan tunna hår 🙁 naglarna är sköra och skulle verkligen behöva stärkas då de bara går av. Verkar ju vara en kanonprodukt 🙂
  kram//Linda

  Svara
 • ”Mitt hår ramlar av, allting är pest
  Med denna vinst blir livet åter till fest”
  Efter hur duschsilen ser ut efter mig ska jag nog var glad att jag inte är skallig….. Denna vinst skulle vara helt perfekt för mig att få vinna.
  Ska hålla tummarna stenhårt och hoppas att jag har tur. Fyller år snart så det skulle kunna bli en finfin födelsedagspresent=)

  Svara
 • […] Du hittar tävlingen HÄR! […]

  Svara
 • vet inte om det beror på att jag har så lågt järnvärde men frissan VÄGRADE färga/tona mitt hår så länge jag tappade så mycket hår(hon stod med näven full när hon schamponerade mig)
  nu köpte jag toning på ica för att få bort lite grått som börjat komma men visst vore det skönt att ha tjockare hår o slippa höra ungarna skrika skräckslaget när dom ser mina tussar i duschsilen 🙂

  Svara
 • Då håret börjar bli tunnare vore kanske detta något för en man med eller 😉 Låt mig få prova !

  Svara
 • Att vara blondin med blekta slingor kostar på hårets kvalitet….:/ Men vill man vara fin…

  Svara
 • Ja vad ska jag säga, mitt hår pratar man bara inte om. Sen det vart populärt med extension har jag slängt mina sista pengar på att sätta i slingor för att jag inte ska se sjuk ut, var 4:e månad eller när jag haft råd. Har prövat många kurer för hår men det enda det växer ut tjockare och längre hår är på benen, där man som kvinna INTE vill att det ska växa. Om du säger att detta är en bra produkt ( har aldrig hört talas om ) är det värt att delta i denna tävling för att möjligen få en chans att pröva åtminstone att få tjockare hår utan ”fake” en dröm!

  Svara
 • Har testat olika preparat till hår & naglar men tycker inte dessa har fungerat. Så det skulle vara kul att testa detta märke. Läste om märket o det verkade vara jätte bra.

  Svara
 • Efter två väldigt täta födslar och en väldigt stressigt liv som mor plus jobb så har man inte särskilt mycket hår kvar. Jag som tidigare hade jätte tjockt hår börjar få väldigt tunt. Behöver verkligen något som hjälper mitt hår på vägen.

  Svara
 • jag är inne på amning med barn nr tre och håret bara rasar av mig 🙁 har fortfarande som en lite kortare krans runt huvudet av det jag tappade med tvåan och vill inte ens tänka på hur jag ser ut om ett halvår… om jag inte vinner alltså 😉

  Svara
 • Min bror har längre naglar än jag? Oretvist tkr jag, men mina verkar inte växa mer.. Och håret, har brustit utav all plattning 🙁 Skulle verkligen behöva vinna nu! 🙂 hihi

  Svara
 • Är en heltidsarbetande mamma/fru/veckogräsänka som skulle behöva lite uppmuntran, skulle vara skönt att börja med håret 😉 KRAM KRAM

  Svara
 • 3 barns mamma som just nu ammar minstingen o jag vet hur hår o naglar ser ut efter det. Jag skulle behöva lite hjälp att bli vacker :-). Kram kram

  Svara
 • Har permanentat mitt hår för jag ville ha det tjockare, istället gick håret av så nu är det som några strån i nacken. Behöver verkligen hjälp med håret, så det skulle nog vara en bit på vägen iallafall. Kramar!

  Svara
 • Hej Hannah! Nu har jag dykt upp här, en ny liten filur 🙂 Jag har läst din blogg sen Liv föddes, men det har helt enkelt inte blivit av att jag registrerat mig, och då har jag inte heller kunnat kommentera din blogg, men nu är jag här och det är enbart positivt för jag älskar att du delar med dig av hur din vardag ser ut med din fina familj. Jag har haft en mysig och lugn helg. Härligt att du också har haft det bra! Nu kommer vi till kruxet, mitt HÅR! Jag är 20 år och har varken ammat eller fött barn än, men mitt ruffs är inte något att vara kaxig om. Jag tappar stora tussar! Mitt hår har alltid varit tunt, men nu är det bara ”sletor” kvar, och jag vågar inte tänka på hur det kommer se ut i framtiden. Jag vet inte vad det beror på egentligen, men sedan jag var tvungen att byta p-piller på grund av mitt för höga blodtryck så har jag tappat mängder av hår. En av biverkningarna är ju håravfall och jag kan tänka mig att det har drabbat mig 🙁 Så anledningen är att jag behöver och vill verkligen vinna det här. Jag skulle bli såååå tacksam och glad!
  Kramar!

  Svara
 • Hej Hannah-Hårfager;-)Jag har alltid haft tunt hår. Min frisör är artig och menar att jag bara har många, tunna och fina hårstrån. Vilken lögn, men det svider inte lika mycket som när barnen påpekar att mina vikar är lika djupa som ”Bottenviken”. Nu vet ju alla vem som behöver dessa ”lyckopiller” 🙂
  Tack för en superkul blogg!
  Glad sommar hälsar Sameli

  Svara
 • Det här hade varit en perfekt födelsedagspresent till mig (fyller år på lördag). Jag permanentade mitt redan korta hår för några månader sen i hopp om att få hollywoodlockar. Vad vi inte visste då var att det låg kvar gammal(!) blekning under alla mörka toningar, så halva håret går av och jag gick ut från salongen med krullig pottfrilla. Något som då stimulerar hårväxten och dessutom gör håret tjockare hade varit guld till mitt råtthår. Och naglarna ska vi inte tala om 😉 korta mjuka naglar som viker sig vid minsta lilla. Ja som du förstår, jag skulle verkligen vilka vinna det här 🙂

  Svara
 • Hej!
  Åh det där vill jag vinna, harså tunt blont hår och naglarna bara går av hela tiden. Skulle vara jätte kul om jag vann det då skulle jag rekomendera det på min blogg !
  Kram på dig världens bästa Hannah

  Svara
 • Halva ”peruken” ligger som klistrad kring benen på mig och tjejerna när vi badar badkar.
  Ståluggen och även ”ståmittbenan” har aldrig varit mer stubbig.
  Vill slippa be sambon att rensa bort den äckliga hårblobben ur avloppet, IGEN!
  Så pliiiiis, jag behöver verkligen denna underprodukt!
  Puss & kram Anna

  Svara
 • Glömde ju säga att jag slutade amma för några månader sen….
  Kramen

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna det för att jag inte kan ha långt hår, pga att det är för skört och tunt, kan inte ha i löshår, blir bara värre!
  Kort hår är väldigT fint också och man kan göra många snygga frisyrer, men jag har alltid drömt om ett långt hårsvall 🙂 Jag har en mellan längd på mitt hår idag, så det skulle passa perfekt att äta det nu, eftersom det ser bara så tunt och trist ut. Håller mina tummar 🙂
  Kramis Sarah

  Svara
 • Hmm….kan det verkligen finnas något preparat som får ordning på mitt hår…..upp till bevis =) (hoppas, hoppas).
  Kram Marie

  Svara
 • Hej Hannah 🙂 Jag ska vinna för att jag älskar din blogg och att jag äntligen blivit medlem så jag kan kommentera allt vettigt du skriver. Nä, skämt åsido. Förstår att alla vill ha denna produkt lika mycket som jag och att jag inte mycket kan göra. Men nu fick du i alla fall en kommentar, hoppas att jag skänker lite glädje. Och det är som alla andra skrivit, jag vill verkligen ha produkten pga. mitt tunna tråkiga hår och naglar som ALLTID är tunna och sköra. Jag lider verkligen av detta, att så fort man tar i håret så får man hårstrån i handen. Påverkar en varje dag. Men det är sådan jag är gjord, men kan man hitta något som förbättrar det som detta vore jag överlycklig! 😀
  Vill bara tacka för en underbar blogg, du är den du är, det är därför jag läser varje dag. Tack för det. Kramar

  Svara
 • Oh, det där skulle jag verkligen behöva. Har världens tunnaste, tristaste hår med noll volym. Och varje dag får jag plocka x antal hårstrån från min mörkgråa soffa (bra val av färg, nej). Dessutom ryker endel av mitt hår på jobbet(!). Jobbar extra som personlig assitent till en liten tjej och ibland blir det lite fel när hon vill kramas…

  Svara
 • Jag skulle verkligen behöva vinna, och av samma anledning som dig så tappade jag nästan allt mitt hår efter att jag fött mitt barn, nu är han 9 månader och det börjar sakta men säkert växa ut lite, men inte så mycket som jag hade velat. Jag har jättestora vikar där det är helt kalt och det är såååå fult!!! Jag skulle verkligen bli jätteglad ifall jag vann för jag behöver få något gjort med mitt hår, för jag vet inte vad jag ska göra, jag har inte råd att köpa en massa medel och mediciner så detta skulle vara räddaren i nöden! Kram

  Svara
 • oj då, jag kan nog inte vara med! stimulerar hårväxten..???halva jag är luden på armar mm och har tjockt och mycket hår på huvudet!!!så jag väntar nog på nästa tävling! ska din man vara med i tävlingen??
  Nu ska jag kojsa, ska vara hos tandläkaren 7.30. Gillar att gå till tandläkaren och somnar oftast när de pillar i munnen, men imorgonbitti är det första gången jag ska dra ut en visdomstand…då somnar jag kanske inte eller vad tror ni??
  natti!
  kram

  Svara
 • Fick första dottern i januari 2006, vår tredje flicka föddes juli 2009, behöver jag säga mer? Efter tre små på kort tid, med allt vad det har inneburit hormonellt, så upplever jag att mitt hår börjat krypa upp längs sidorna likt en man med håravfall samt att det tunnats ur enormt. Åh, en kur för att liva upp burret igen vore ju underbart 🙂

  Svara
 • Hoppas att du läser kommentarerna ända ner hit..!
  Detta hade varit en perfekt vinst för mig som har så tunt hår.. Jag har provat det mesta utan att något fungerat. Om ett halvår fyller jag 25- den bästa presenten hade nog varit att få tjockare hår tills dess!

  Svara
 • Bröllop!!

  Svara
 • Eftersom jag efter amningen fått stubb i luggen och ser ut som Taggen i Degrassi High (om ni minns det programmet!)..Skulle göra vad som helst för att luggen ska växa ut igen..

  Svara
 • Jag är blond med blekta slingor i som sliter otroligt mkt på håret. Håret har blivit både tunnare och fått sämre kvalitet, vilket är hemskt. Så det här kanske är ngt för mig.., hoppas 🙂

  Svara
 • Detta är precis vad jag behöver! Vi kämpar med att försöka bli gravida, och när man läser om hur dåligt allas hår blir av graviditet så känner jag att jag måste förbereda mig eftersom mitt hår redan nu är i dålig kondition. Jag vill vinna en kur så jag kan förbereda håret innan graviditeten!

  Svara
 • Vill vinna dessa produkter men inte till mig själv för jag har tjockt hår utan till min lilla-syster. Hon tappade massa hår när hon amma sin dotter och hade redan tunt innan, stackarn. Hon är världens bästa syster helt enkelt så därför vill jag vinna vinsten till henne. Vet att hon läser din blogg men ställer aldrig upp i tävlingar så jag får väl göra det åt henne =)

  Svara
 • Denna producter behöver jag. var ca 7 mån sedan föde våran son och tappar fprtfarande samma hår och mina naglar går söder heal tiden 🙁

  Svara
 • Åh det här är precis vad jag behöver. Efter att ha ammat tre barn har håret aldrig kommit tillbaks och blivit detsamma. Det är tunnt och är allmänt trist. Spelar ingen roll om jag försöker styla håret . . . . det går liksom inte.
  🙁

  Svara
 • Hej Hannah! första ggn som jag skriver här men jag har läst och smygit omkring i din blogg ända sedan mama-tiden. Du inspirerar mig och förgyller en tvåbarnsmammas vardag! Ett hår-mirakel-piller låter som en perfekt 28 års present 😉 fyller år idag. Har en dotter på 2,5 som är i en härlig trotsålder just nu (har du några tips att dela med dig av?) och en supersnäll bebis på snart 7 månader… Mitt stackars hår hann aldrig riktigt bli sig själv igen innan det var dags för graviditet nr 2, nu undrar jag om det någonsin kommer att bli ett normalt hår igen istället för detta torra, porösa, slitna, trötta barr? vore kul att testa om det här preparatet skulle kunna få fason på min kalufs : ) Tack för en fin blogg!

  Svara
 • Låter som en underbart produkt som jag gärna skulle testa själv, men en som behöver det ännu mer är min lillasyster. Hon har två småtjejer och som en ung tvåbarnsmamma har hon varken tid eller råd att fixa håret och nu ska hon gifta sig nästa sommar och jag skulle gärna vilja ge henne detta i present så att hon ska känna sig fin igen =)

  Svara
 • Hej underbara Hanna.
  Tänk om jag kunde få lika vackert hår som du har! Jag hadde ett jobbigt år förra året och det ledde till att håret rasade. Jag fick klippa mig kort och nu bara hoppas jag att det ska komma tillbaka..
  Så detta medel kanske skulle kunna hjälpa mig?
  Hoppas på tur!
  Kramar till dig och din familj

  Svara
 • precis va ja behöver…ja tunnt baby fjun hår…å naglarna är som små stubbar på mina fingrar…visst ja är nagelbitare utan dess like men naglarna är mjuka å tunna..å gå av om de bli lite längre..ja tappa håret i omgångar….då ja fick sonen för lite mer än fyra år sedan blev ja nästan kal på ena sidan av huvudet……
  ja skulle aldrig ha råd å köpa detta preparat …så vinner jag bli ja överlycklig…

  Svara
 • Är trött på att se ut som ”skalle-Per” i Ronja Rövardotter och har testat det mesta för att få tillbaka mitt svall. Därför skulle detta verkligen vara på sin plats annars är nog en toupe lösningen för mig
  Kramar

  Svara
 • Hejsan…
  Mina naglar vill INTE som jag vill…Dessa bara delar sej å går av hela tiden…har tidigare varit nagelbitare,men slutat med detta å vill NU få snygga långa naglar på naturligt vis;)Hoppas att jag har turen på MIN sida denna gången…,=)Då skulle jag bli jätte,jätte GLAD!!!

  Svara
 • Mitt hår är svinto efter tvätt, låt mig få prova!

  Svara
 • Efter två graviditeter med följande amning skulle jag verkligen bli glad om jag fick möjligheten att få prova något som ska vara bra bara för mig!! Håret och naglarna har verkligen kommit i skymundan dessa år men nu är det dags att prioritera mig själv 🙂
  Kram till dig Hanna

  Svara
 • min sambo har ammat vår lilltjej och hennes största önskan är att få extensions(!?!) nu eftersom största delen av hennes hår ligger i dusch- och handfatssilen, tyvärr har jag inte råd att ge henne det så en vinst här vore kanon!!! Kanske jag slipper rensa silen varje kväll? 😉

  Svara
 • Hej Hannah o tack för din blogg!
  Jag ska gifta mig! Är så glad. Samtidigt har jag drabbats av giftstruma som gör att man tappar mycket hår och det blir väldigt tunt o livlöst. Det är än lite tid kvar till bröllopet, så jag hoppas så klart att jag kan vinna dessa bra produkter och hoppas kunna få till en fin brudfrisyr trots struman!
  kram Anna

  Svara
 • Åhh, det hade varit bra för mig! Efter amning är mitt hår en skugga av sitt forna jag 🙁 Dessutom är jag ”begåvad” med säkert Sveriges klenaste naglar som skivar sig och går sönder så fort man ens tittar på dem nästan… Har gått och fått nagelförstärkning innan men med vilda bebin hemma och en mammaledigs ”lön” finns det inte längre så mycket tid eller pengar till sådant.
  Hade varit väldigt spännande att få prova! 🙂
  Kram kram!

  Svara
 • Har alltid haft tunt hår,har nu försökt spara ut det i flera år men verkar som det inte blir så mycket längre än till axlarna eftersom det blir så tunt.Vill verkligen testa detta..:)

  Svara
 • Jag är faktiskt rätt nöjd med mitt hår, kvaliteten kanske inte är den allra bästa och visst har jag dåliga hårdagar som alla andra. Men jag skulle vilja vinna denna kur för att ge till min mamma! Hon har tappat en hel del hår pga av stress osv. Håret påverkas ju väldigt mycket av hur man mår och hon har haft en jobbig tid. Vinner jag går det raka vägen hem till min mamma och jag lovar att ingen skulle bli gladare än henne om hon fick det och det fungerar. 🙂

  Svara
 • Hej,
  Förmodligen finns det några i denna ”familj” som behöver produkten mer än jag – men jag vill ändå vinna och ge mitt hår en extra ”boost”.
  Kram 😀

  Svara
 • Jag har haft det ganska tufft sista tiden, fick reda på att min son har en sjukdom väntar nu på MR röntgen av hans hjärna. Så jobbigt att leva i ovisshet, detta påverkar ju även min hälsa, känner hur jag får tunnare hår och sämre naglar hela jag känns ganska skör och ur ballans. Så med ett sådant paket kanske man skulle känna sig lite piggare iallaf.
  Måste säga att din blogg är underbar och du verkar vara en så härlig och positiv människa.
  Många kramar till dig.

  Svara
 • jag tappar mycket hår. Så detta medel kanske
  skulle kunna
  Hej Hanna!
  Jag tappar mycket hår. Så detta medel kanske
  skulle kunna hjälpa mig?

  Svara
 • Hej alla glada! Jag vill vinna paketet till min man som har fått så tunt hår och med det faktiskt sämre självförtroende…vet inte om det funkar till män också men skulle gärna testa!

  Svara
 • För 9 år(!) sedan jag slutade amma,
  är inte längre en fruktsam mamma
  Börjar nu få gråa hår,
  har även börjat nagelbita mina tår.
  Om jag ändå detta paket kunnat få vinna
  jag återuppstår som min mans drömmars älskarinna…
  Kram från en trogen bloggläsare på 35 år
  Marie Sandberg Lesniak

  Svara
 • Jag är så trött på mitt tunna skandinaviska hår!
  Därför önskar jag vinna så jag har tjockt hår till nästa vår!

  Svara
 • För två år sen fick jag en kronisk sjukdom i sköldkörteln vilket har inneburit att mitt hår och mina naglar har blivit mycket tunnare och skörare. Jag skulle bli så tacksom om jag kunde få vinna denna produkt!

  Svara
 • Jag vill vinna dom till syrran! Hon har jättekänsliga naglar som går av lätt och hon vill så gärna ha långa! Skulle vilja göra henne glad med denna vinst =)

  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna eftersom jag på sista tiden inte hinner med mig själv. jag läser till lärare (vilket är enligt mig det bästa jobbet man kan ha) och när jag inte läser så jobbar jag extra, allt för i dagens samhälle får man inget jobb utan erfarenhet så det gäller att samtidigt som man läser måste skaffa sig en erfarenhet. Detta är enligt mig inga problem i vanliga fall men eftersom terminen är slut måste man ha ett sommarjobb och detta har gjort jag den senaste månaden har lämnat in ett flertal examinationer, jobbar extra som vikarie samt kommit in i mitt sommarjobb. Som ett exempel så lämnade jag igår huset kl 11.00 för att jobba dag och natt för att sedan åka raka vägen in till skolan (läser sommarkurs som att fördjupa mina kunskaper och för att kunna ge eleverna bästa möjliga hjälp i framtiden), sen till bibliotek för att hämta böcker för att sedan åka på ett personalmöte. Jag var hemma vid 17.00 idag och är nu helt slut i kroppen. Så har det varit den sista tiden och ingen kan komma att säga att det är enkelt att vara student, inte om man är ung och vill ha både utbildning och erfarenhet för att kunna få ett jobb i framtiden. Jag älskar att pyssla med både naglar och hår och skulle verkligen behöva ett tillskott i min kropp för att nå ett bra resultat.

  Svara
 • Hej!
  Jag tycker jag förtjänar att vinna detta då jag,precis som du Hannah,varit gravid och ammat barn i snart 2 års tid!
  Min dotter blir 2 år i augusti och inte långt efter att vi fick henne så kom även vår son som nu snart blir 8 månader.
  Jag slutade amma för ett litet tag sedan och man märker ju att det tar ut sin rätt på håret!
  Sen tycker jag även att jag förtjänar lite ”lyx” åt mig själv,det händer ju inte så överdrivet ofta att man skämmer bort sig själv… 😉
  Tack för en fantastisk blogg!
  Kram/Caroline

  Svara
 • Hej! Jag har haft en tuff vår med många motgångar. Som en följd har jag börjat tappa mycket hår och min frisör sa häromdagen att jag måste ta tag i det innan jag ser ut som Skalle-Per 😉 Var inne på hemsidan och läste om Viviscal och det kanske kan vara min räddare i nöden :)! Tack för en superblogg!! Kram

  Svara
 • Hej hej!! Jag vill gärna vinna för jag väldigt tunnt hår i vanliga fall o efter amning ännu tunnare… skulle kännas underbart om detta fungerade. Vilken känsla att få ha tjockt hår nån gång i livet 😉
  Kram <3

  Svara
 • Mitt hår är så tunnt att barnens löss spelar döda när jag passerar. Kram!

  Svara
 • Hej!!! Som nybliven fyrabarns mamma är mitt hår allt annat än vackert vad man än gör så går det bara av.Jag hade tunt innan men nu har jag knappt nåt kvar snart Graviditeten har tagit hårt på mitt hår. 🙁
  Kram & ha det bra!
  Tusen tack för en super bra blogg som alltid får en att le!

  Svara
 • Toppen blogg!! Tack !!
  Mitt (förr tjocka,långa blonda hår) har nu blivit väldigt tunt och skört pga. att jag har gått ner 50kg i vikt efter en operation, och hårt kämpande. Har försökt med mkt, utan resultat.. 🙁
  Hade såå bra !! kram från värmland..

  Svara
 • Jag vill så gärna vinna hårtabletter för jag har ammat och mitt hår har inte hämtat sig efter det =( Har *gubbflikar* Hahaaa å så känner jag mig lite deppig så det vore kul med lite uppmuntran och vinst!!! Kram

  Svara
 • Jag fick eksem i hårbotten för 2 månader sedan och tappade sjukt mycket hår. Stora tussar på kudden var morgon, hårtussar stora som marsvin i duschen osv. Nu har eksemen äntligen försvunnit och jag tappar inte lika mycket hår längre MEN håret tunt och de känns förfärligt. Jag gillade mitt långa, friska hår som jag hade tidigare men nu har de blivigt tunt och livlöst. Usch. Kanske dessa tebletter vore något för mig. Så jag hoppas på vinst. Oavsett är bloggen super. Tack.

  Svara
 • Hej!! Vart ska jag börja?? 🙂 Jag har LIDIT av håravfall i 12 år…Doktorerna kan inte ge mig nåt svar på vad som är fel..Har testat ALLT .( Lagt ut tiotusentals kronor på behandlingar o piller som inte hjälpt. MEN man slutar ju aldrig hoppas att man en dag stöter på RÄTT..Kanske viviscal är det rätta för mig?? Jag har så många komplex som kostar,så om jag kunde vinna detta så skulle det vara guld värt!! Håller tummar o tår! 🙂 Kramisar!

  Svara
 • Hej!
  Detta låter som min räddning!!! Mitt hår är katastrof och jag har ofta väldigt dåligt självförtroende pga det:( Efter graviditeten tappade jag massor av hår under lång tid. Sen stannade det äntligen upp! Men sedan någon månad tillbaka rasar det av igen:( Deppigt… Är riktigt nyfiken på om denna produkt skulle hjälpa mig!! Vill verkligen prova!
  Håller alla tummar jag har!

  Svara
 • Hej fina Hannah! läser din blogg dagligen och nu slog jag slag i saken och bli medlem så att jag kan börja kommentera dina fina inlägg och ha chansen att vinna denna mirakelprodukt. Sedan jag fick min son och slutade amma(sonen är nu 7 månader) så är håret katastrofalt, tunt och slitet!! Under graviditeten så fick jag sådär tjockt och fint hår men bara efter ca 4 månader så började det rasa av mig, vill ha mitt fina gamla hår tillbaka!!SÅ snälla ge mig chansen att vinna denna produkt med hopp om att det fungerar på mig! Med vänlig Hälsning Josefin

  Svara
 • Hej söta du! Jag gjorde misstaget för ett par månader att permanenta håret.. Egentligen blev resultatet helt okej men redan samma kväll kändes hårbotten konstigt men jag tänkte att det kanske var normalt efter så stark vätska. Nästa morgon när jag vaknade så fick jag panik! Hela hårbotten var fylld med stubb! På varje ställe spolarna suttit hade håret gått av. Väldigt ovanligt sa min frisör och inget hon kunde göra något åt. Efter detta så lossnar tussar med hår varje gång jag drar handen igenom. =(
  Jag skulle vilja vinna så att jag kan få tillbaka mitt någorlunda tjocka hår!
  Tack för en underbara sida och blogg!
  Kram Josefine

  Svara
 • Jag har självlockigt hår sedan födseln.
  Alla vänner har kunnat klippa, färga eller frisera sina hår, medan mitt hår växt och varit som det själv velat.
  Vissa dagar har man önskat att man haft rakt hår, men till större del så har jag gillat mitt hår.
  Att dessa vitaminer kan hjälpa mig att få behålla mitt tjocka fina hår, eller att kanske tom. få det att växa mer vore guld värt för mig!
  Håret växer inte längre än till axlarna…..det lockar sig mer.
  Läser din blogg dagligen och ÄLSKAR den!
  TACK för att du delar med dig!

  Svara
 • Den 10/11-09 tog jag steget in i mitt nya liv. Jag gjorde den dagen en gastric bypass och har nu tappat 37kg. Det gav mig livet åter och jag ångrar mig inte för en sekund. Hela tiden har allt gått så bra och jag har mått som en prinsessa. MEN (sagt med lätt Tony-Irving-accent) – håret och naglarna är en disaster. Jag tappar hår och naglarna är mjuka och skivar sig.
  Vinner jag detta kit har jag kanske fått ordning på det lagom tills jag når min målvikt (om 21 kg, vid jul om planen håller).

  Svara
 • P g a sjukdom har jag den senaste tiden tappat ”jättemycket hår”. Klippte mig, men kan på några ställen se rejält med hårbotten. Jag skulle bli jätteglad om jag fick möjlighet att prova detta kit.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har fött två små yrväder på tre år. Med min första (som även heter Mio ;), fick jag tyvärr inte amningen att fungera och då märktes inte heller så mycket på håret och naglarna men efter att jag lyckades amma min lilla flicka (Leia), som är lite äldre än Liv, i 6 månader, har jag tappat otroligt mycket hår! Jag slutade amma för snart ett år sedan men tappar fortfarande lika mycket och börjar undra var detta ska sluta :S Skulle väldigt gärna prova det här kitet! Kram på er

  Svara
 • Hej hej!
  Skulle verkligen vilja vinna detta paket. Har fått så himla tumma och sköra naglar nu efter att jag födde min son och jag ammar fortfarande. Tänk då hur de kommer att vara när jag slutar amma… en katastrof!
  kram

  Svara
 • Hej! skulle gärna vilja vinna paketet! för jag tappar mycket hår dagligen och halva huvudet (på högra sidan) är väldigt glest, har nästan inget hår där. kan aldrig ha mittenbena, måste ha snedbena (ha allt hår på högra sidan)för att täcka glesa områden. vill verkligen verkligen testa paketet för att åtminstone litet hår ska växa ut där på glesa områden på högra halvan.. tack kram

  Svara
 • Jag är född med en kraftig och lockig hårman som tyvärr har säckat ihop lite vartefter åren gått. Nu har jag dessutom haft mycket grubblerier och vånda att tampas med under några månader och det märks direkt på håret som blir tunt och frasigt i stället för tjockt och krusigt. En mirakelkur vore definitivt värt ett försök. Skulle jag dessutom få lite stuns på mina nedbitna naglar så vore det en bonus. : )
  Kram.

  Svara
 • Jag fick barn den 24 maj: Kommer inte ihåg vad jag säger eller vart jag lägger saker, känner mig konstant bakfull, mina kläder passar inte längre för jag har gått upp i vikt- så nu måste jag banta, mitt sår efter snittet läker inte som det ska, jag gråter för ett bu, ska nu leva på halva inkomsten, JAG TAPPAR HÅR!!!!
  HJÄLP! PUSS OCH KRAM

  Svara
 • En sak som varit jobbig för mig i många år är att jag har fått tunnare hår. Jag vill kunna slänga iväg mina toffsar och ha håret utsläppt utan att helatiden gå och skämmas för att se ut som en golvmopp. Å snälla, ge mig hopp!

  Svara
 • Håret lossnar och hjässan lyser
  får använda mössa och låtsas att jag fryser,
  för efter amning av barnen jag fått
  är tjockt hårsvall ett minne blott,
  så jag vill prova Viviscal nu och här
  så jag slipper se ut som Skalle-Pär!

  Svara
 • Hej hade jag vunnit hade jag gett min syster vinsten. Hon har reumatism och äter mycket mediciner så hon har fått mycket tunt hår. Hon har försökt med allt i från naturläkemedel till schampoo som ska göra håret tjockare. Så hade varit kul och se om Viviscal hjälpte henne. Hoppas =)

  Svara
 • Åh jag skulle verkligen behöva vinna det där, mina naglar är en katastrof, är så tunna att några av dom går att vika åt fel håll :S Håret har också fått sig en dust efter mina graviditeter, är snart tre år sedan sista barnet nu men tappar fortfarande alldeles för mycket hår för att jag ska vara nöjd. Vore roligt att prova och se om det hjälper.

  Svara
 • Hej Hanna. Vilken härlig blogg du har. Jag skulle bli överlycklig om jag vann den här produkten. Jag har alopecia, vilket innbär att man tappar allt ifån fläckar till allt kroppshår. Läste om viviscal att det hade fungerat på alopeciapatienter och blev så glad för något annnat fungerar inte… (har provat allt) Jag ska gifta mig om en och en halv månad och har panik med håret!! Fick mitt andra barn för åtta månader sedan och nu får jag fler och fler fläckar som bara växer och blir större. Bla. i hårfästet fram, och det går ju inte att dölja:-( Vill inte ha peruk igen…Blir så otroligt ledsen när jag ser mig i spegeln…Ja ja.. nog med självömkan, men jag skulle iallafall bli världens gladaste om jag vann.
  Många kramar

  Svara
 • Åååh jag är i stort behov av Viviscal !! Efter att ha ammat dottern är håret inte längre som det var förut. Istället för att sitta på huvudet kan man hitta det lite överallt. Bäst verkar det trivas i duschsilen för där finns massor 🙁

  Svara
 • Jag vill vinna detta mirakel till mitt trista hår och mina naglar som aldrig hinner växa ut pga.dom är så sköra efter lång tid med nagelbyggning.Kram Marita.

  Svara
 • Jag är självklart med! Varför:
  Om det fanns en personbild som visade varför man behöver Viviscal så skulle den föreställa mig! Jag har ett väldigt tunnt hår som växer alldeles för långsamt och just nu är jag inne i en period när jag tappar massor av hår så man kan ju undra var det skall sluta…

  Svara
 • Jag vill självklart vara med och tävla om detta!!
  Efter att jag hade slutat att amma så bara försvann mitt hår….det blev supertunnt och jag känner mig fortfarande som en flintis:-) Även mina naglar bara krackelerade!!! Så jag är i STORT behov av detta så att jag kan se någorlunda vettig ut i håret!

  Svara
 • Hej, blev medlem för denna tävling:-) Har en vän som fick barn för ett halvår sen och har tappat sitt tjocka fina hår, ser att hon tycker detta är mkt jobbigt, fast hon visar inte detta då hon säger att det e värt det för flickan har skänkt henne så mycket glädje. Om jag fick möjlighet att ge tillbaka henne tjockt hår så skulle jag se henne lysa upp igen som den vackra tjej hon är:-) Skulle bli en fantastisk gåva. Vilken härlig blogg du skriver!! kram!

  Svara
 • Hej!
  Har för ett tag, helt utan anledning, börjat förlora mitt hår. Tycker att jag gör allt som man ska för att håret ska må bra. Äter bra, motionerar, använder bra hårprodukter m.m. Men trots det försvinner mitt hår mer och mer för var dag som går. Tycker att jag provat allt i hårprodukts- och vitaminväg men ingenting tycks hjälpa. Till detta ska tilläggas att jag bara är 24 år gammal och jag vill gärna ha lyckan att ha ett vackert hår i alla fall i några år till. Det skulle göra mig väldigt glad att få prova Viviscal, då jag har hört så mcket gott om dom, i hopp om att få tillbaka mitt hår och slippa gå runt i mössa och keps.
  Hoppas verkligen att du hör min bön
  Kram Josefin

  Svara
 • Hej!
  Har tappat väldigt mycket hår pga stress. Var sambo med en kille som tog ner min självkänsla totalt. Han såg till att jag förlorade en massa vänner, dock har jag de bästa vännerna i världen som har tagit mig tillbaka men håret är inte det samma som förut. Självkänslan är fortfarande inte på topp och det blir inte bättre av att man känner sig sliten med tunt hår. Hoppas på möjligheten att få testa på det här.
  Kram Kristina

  Svara
 • Hej!
  Vill gärna ha dessa produkter för att få tillbaka mitt tjocka hår som var min signatur förut.. nu tappar jag det mest =)
  Skulle vara perfekt att fira min löneförhöjning med de här produkterna! =)

  Svara
 • Hej!
  Jag är i stort behov av hår =)! Efter över 9 månaders konstant amning har jag blivit av med mycket av min kalufs. Min älskade son föddes i september förra året och han visar inga tecken på att vilja sluta bli ammad! Jag njuter förstås av stunderna då han ligger hos mig och myser men det är på bekostnad av mitt hår! Hjälp mig att få mina lockar tillbaka =)
  Hälsningar Petra

  Svara
 • Skulle kännas skönt att slippa bli kallad ”Skalle-Per” av mina älskade barn !!

  Svara
 • Om Jag vann skulle Jag dela vinsten mellan mig och min syster.
  Jag har alltid haft hopplöst tunt och tråkigt hår,och extensions är inget för mig – såå Jag vill testa om Jag kan få tjockt hår på naturlig väg!
  Min syster har hår som Jag, hon har dessutom börjat bli tunnhårig fast hon inte är så gammal, det gör henne lite ”ledsen” och Jag vill göra henne Glad 🙂 igen!
  Syster Tina

  Svara