Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:30 | juni 14, 2010

En bra dag

Hej min vän. Jag vill börja med att berätta hur glad jag är att du är här som min vän. Orkar läsa och lyssna på mig 🙂
Dagen flöt på riktigt bra trots kvarglömd plånbok och ingen barnvakt. Mamma, min älskade mamma, kom och löste ut oss från Lekpalatset och så åt vi lunch tillsammans. Pojkarna ville så gärna vara med sin mormor och hon med dem så jag blev två barn fattigare till mitt frisörbesök, och väl hos frisören sov Liv i sin vagn hela besöket och vaknade glatt när vi var klara. Helt perfekt!
Har känt mig väl till mods idag, på gott humör helt enkelt. Skönt, för jag har känt mig smålåg ett tag och mitt tålamod har varit lika med noll. Gillar inte att vara en surkärring. Renat av avskyr det! Men nu är jag tillbaka gladare än någonsin 🙂

Liv fick åka bebiskarusell med sina hjälpsamma brorsor. De tyckte nog inte att den var lika rolig som Liv tyckte. Hon tjöt av skratt i Williams knä.

Liv fick åka bebiskarusell med sina hjälpsamma brorsor. De tyckte nog inte att den var lika rolig som Liv tyckte. Hon tjöt av skratt i Williams knä.


Titt ut!

Har ibland känt att en rymdfärja som denna skulle vara skön att ha till hands ibland. Skicka barnen på en tur till Månen.


Mamma, min räddare i nöden... alltid!

Mamma, min räddare i nöden... alltid!


Bobby färgade min utväxt på hans salong i Vällingby. Använde sina egna stylingprodukter på mig som var riktigt bra. Doftar gott. jag är ju en "sucker" på dofter som du vet. Hans Bobby-serie går att köpa på bl a Kick´s, COOP, ICA Maxi. Imorgon är det dags fö frisörbesök nummer 2. Var fjärde månad byter jag ut mina extensions, och nu är det dags igen. Ska bli kul att se hur det ser ut utan också med tanke på mina mirakeltabletter som jag ätit i några månader.

Bobby färgade min utväxt på hans salong i Vällingby. Använde sina egna stylingprodukter på mig som var riktigt bra. Doftar gott. Jag är ju en "sucker" på dofter som du vet. Hans Bobby-serie går att köpa på bl a Kick´s, COOP, ICA Maxi. Imorgon är det dags för frisörbesök nummer 2. Var fjärde månad byter jag ut mina extensions, och nu är det dags igen. Ska bli kul att se hur det ser ut utan också med tanke på mina mirakeltabletter som jag ätit i några månader.


Färgen blev en aningens ljusare, men det gillar jag nu på sommaren. Solblekt hår, bränna och fräknar i massor är mitt sommartema, och så Ullred t-shirten som pricken över i:et.

Färgen blev en aningens ljusare, men det gillar jag nu på sommaren. Solblekt hår, bränna och fräknar i massor är mitt sommartema, och så Ullared t-shirten som pricken över i:et.


Har inte glömt bort alla frågor. Har bara inte hunnit svara på alla ännu. Liv gillar inte när jag sitter vid datorn, i alla fall om inte hon får trycka på alla tangenter och ändra alla inställningar som någonsin funnits. Sarah, ang charterfesten som du undrade över så fick alla gäster en påse med mugg, bestick, ”glas” och tallrik (allt i plast) med en tuschpenna för att skriva sitt namn. De fick hålla reda på sin egna mugg mm under kvällen. Riktigt charter och så blev det lite disk. Vi gjorde egen Sangria som vi bjöd alla på när de kom, till middag blev det helgrillad gris med tillbehör. Vi sjöng allsång och allt slutade i en sjuhelsikes fest! Det viktigaste av allt för att få den rätta charterkänslan var att ALLA var utklädda till allt från Stig-Helmer till charter-slampan 🙂 Rekvisitan var bl a en neonskylt där det stod ”Peppes Bodega” och en vassbar. Lycka till med din Charterfest!
Tack för mig.
God natt.
All kärlek.


10 kommentarer10 kommentarer om “En bra dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah har ni kommit på tema för årets fest då?

  Svara
 • Hej fina annabelle, jag kan säga att det kommer nog bli många pudelfrisyrer och trasiga jeans, en och en annan kille i smink också skulle jag tro 🙂
  Så snart jag har fått iväg inbjudningarna ska jag skvallra.
  Kram kram
  /H

  Svara
 • Finisen.Kram vännen.

  Svara
 • Wow, du är otroligt vacker 🙂
  Ditt hår ser ut att må bra, med eller utan extensions, så verkar det som du vårdar det bra?! naw, söta lilla Liv, vad lik hon är Peter på bilden med dig & bobby, så himla go!
  Vad gjorde man utan sin mamma, som alltid finns där för en, världen stannar utan mammor!
  kram & godnatt!

  Svara
 • Hej igen 🙂 Det blev ju jätte fint, Det var så kul att se dig och lilla Liv fasten hon sov.)).
  Ha det så bra.
  Hej från mig som dök på dig när du satt i frisörstolen :)..Kram

  Svara
 • Jätte fin! du är så vacker och har en otrolig utstrålning! Vad skönt att du inte känner dig låg längre, tyvärr gör jag det 🙁 men hoppas på att min surtant ska försvinna snart. Har du kollat din värden på sköldkörteln? visst såg dom inte så bra ut förr? STOR kram till dig

  Svara
 • Härligt att dagen blev bra och att du känner dig väl tillfreds. Håller verkligen med dig om att fräknar, solblekt hår och en schysst bränna är sommar! Tyvärr blir inte min bränna så där vackert gyllenbrun som din, jag blir snarare lite grisröd. Hett!
  Må så gott!
  Kram

  Svara
 • Du är för gullig Hannah! Tack för att DU förgyller min vardag med din fina blogg. Som jag sagt till dig tidigare, när man går in hos Bloggfamiljen är det som att öppna ett fönster och det strömmar in ljus!
  🙂 Så fin du blev i håret, lycka till med etapp 2 imorgon.
  Godnattkram!

  Svara
 • Känner igen det med datorn! Min Linus, som ju är jämngammal med Liv, börjar storgråta så fort jag sitter framför datorn:( Men blir glad igen om jag går in på babblarna.se o sätter på musikvideon där. Succé!!! En låt som snabbt sätter sig på hjärnan, suck, men som de små i den åldern verkar älska!!!

  Svara
 • Ja, vilken tur att man har sin mamma!!!
  Ditt hår blev supersnyggt i färgen!
  Och det är vi som ska tacka dig för att du vill blogga och dela med dig…alltid lika roligt att gå in och läsa och se bilder på dina fina barn!
  Ha det bäst!

  Svara