Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:53 | juni 14, 2010

Kvarglömd

Hej min vän. Har din måndag börjat bra? Min har börjat en aning stressigt 🙂
Hade frisörtid kl 11 i Vällingby så vi gjorde oss klara för att fara dit. På vägen skulle vi stanna till hos min revisor med några papper och även hämta upp Linnea som skulle underhålla Liv när jag fick utväxten fixad.
Väl i bilen på väg, lite lagom stressade, får jag ett SMS av Bobby att han inte kan vara där förrän kl 13. Okej, ingen större skada skedd bara tid att fördriva och ingen barnvakt till Liv för Linnea kunde inte senare.
Bestämde med pojkarna att ta ett stopp på Lekpalatset i Jakobsberg, långt hemifrån. Väl där när jag skulle betala så upptäcker jag att plånboken är hemma, kvarglömd!!
Som tur är bor mamma inte så långt härifrån så hon kommer snart och löser ut oss. Barnen fick gå in och leka i alla fall. Träffade även en gullig tjej (en av oss här i ”familjen” :-)) som erbjöd sig att låna pengar till mig. Tack!


12 kommentarer12 kommentarer om “Kvarglömd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • oj då, tur att du har mamma nära och gulligt av tjejen här att erbjuda pengar. Ha en fortsatt lugnare dag!
  kram

  Svara
 • Stackars dig Hannah.Vilken början på en Måndag.Den kan inte annat än att sluta riktigt bra.Så snällt av tjejen att låna dig pengar.Hej på en stund vackra Hannah.Du är så värdefull för mig.Marita.

  Svara
 • oj vilken början på dagen o veckan! skönt att det finns trevliga människor som lånar ut pengar till en. själv är jag ledig efter att ha jobbat helgen, men vaknade med fruktansvärd huvudvärk o halsont, fryser, allmänt risig. försöker vila/sova bort eländet.
  hoppas du får en lugnare fortsättning på dagen! må så gott! kram

  Svara
 • Tur i oturen 🙂 Vad långt hår lilla Liv fått! Hoppas det ordnar sig under frisörbesöket utan barnvakt. Kram

  Svara
 • tur din mor bo när å kunde hjälpa..
  vi i norrland ha så otroligt trist väder…spöregn…
  inte det lättaste att underhålla två barn..hade vare enklare om man haft bilen hemma då hade man åkt in till stan..

  Svara
 • liv å min dotter är ju typ jämngammla..min dotter född i feb…

  Svara
 • i början på aug ska min dotter skolas in på dagis å ja ska ut i arbetslivet igen..ha inget jobb..så söker jobb för fulla muggar..

  Svara
 • Oj, så tokigt det kan bli ibland! Som tur är så ordnar det sig ju oftas. Hoppas du får en mysig fortsättning på måndagen och att du blir nöjd med ditt frisörbesök.

  Svara
 • hej fina du! tänkte bara säga att jag fortfarande gärna ställer upp som barnvakt någon gång om det skulle krisa för er. du har ju mitt nummer.. 🙂
  stor kram //Ida

  Svara
 • Hej söta du!
  oj vad stressigt det kan bli ibland 🙁
  Liv ser så lång och ”stor” ut ibland…men när hon sitter i knät på William så ser man hur stor han blivit 🙂
  ha det så trevligt hos frissan, kram lommo!

  Svara
 • Vilken osis, men tur att det ordnade sig! Blir alltid smått gråtmild när människor ställer upp och erbjuder sig betala åt andra. Jag tycker det är fint gjort.
  Kram

  Svara
 • Det syns verkligen vem som är Livs pappa 🙂

  Svara