Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:37 | juni 17, 2010

Sol och bad

Hej kära Du. Hoppas allt är väl. Jag har packat bilen full med ungar och åkt hem till mamma 🙂
Solen skiner och vi ska bada och mysa.
Hej på en stund.
All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “Sol och bad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej alla busungarna.Ha det så mysigt hos Mormor Linda.Kram.

  Svara
 • Nu har jag äntligen läst ikapp två veckors blogginlägg! Puh! 🙂
  I Grekland var det underbart och varmt, rena paradiset – men det är på något vis väldigt skönt att komma hem också! Hem till föräldraledighet och svensk sommar – underbart!!
  Och vet du Hannah, då jag fick se en karta över Sthlm med Sigtuna utmärkt (flög till Arlanda) så tänkte jag direkt på dig! *s*… Jag känner inte till var förorterna kring Sthlm är utplacerade, känner bara till dem vid namn så jag blev förvånad över att det ändå var såpass ”nära” Arlanda.

  Svara
 • Så härlig dag! men hjälp vad solen är stark..otäckt! fast jag varit utomlands i 2 veckor och har bra färg så brände jag mig nästan idag här i sverige då jag har möjligheten att vara ute på arbetstid emellanåt. Hoppas ni har haft en härlig baddag i pool och sol!
  natti
  kram

  Svara
 • På tal om stark sol.Jag satt ute i högst 15-20 min. igår och solade.På den lilla stunden brände jag mig.Jag bränner mig normalt aldrig utan blir brun direkt.Visst är det konstigt?

  Svara
 • Vilken härlig sommardag det var igår! Synd att det inte höll i sig. Här är det igenkorkat och grått idag. Regnet hänger i luften. 🙁
  Kram

  Svara