Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:26 | juni 19, 2010

Tjejdag

Hej min vän. Hoppas du mår bra!
Jag och Peter hade en riktigt mysig kväll igår. Vi blev så inspirerade av all bröllopsyra kring Kronprinsessan, så kvällen slutade med att vi tittade på vår egna bröllopsfilm och jag storgrät. Kärlekstårar 🙂
Nu har jag och Jessica checkat in på mitt favorithotell Scandic Park. Vi har ett jättefint rum med balkong och utsikt över Humlegården.
Vi ska göra oss klara nu och bege oss ut på stan. Kika på kortegen (om det är möjligt pga allt folk) och äta middag.
Hör av mig imorgon med bilder och skvaller 🙂
Må gott och var rädd om dig.
All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “Tjejdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Djävlar i havet vilken tråkig klänning Victoria gifte sig i,och kom nu inte och var så bajsnödigt royalistiskt korrekt och påstå att den var stilren & enkel bla bla bla…Hade verkligen förväntat mig nåt mer upphetsande när det är vi som betalar kalaset!
  Kan ni inte ha en utlottning av premiär biljetter till nya twilight filmen?

  Svara
 • Jag håller inte med dig.Jag tyckte verkligen att klänningen var enkel och vacker.Enkel precis som Victoria är.Hon skulle verkligen inte passa i en gräddbakelse.

  Svara
 • Hej! har nu suttit och följt kronprinsessans och Daniels vigsel! sminket har runnit av mig, så rörande och vackert.Hoppas ni fått en blick av kortegen, önskar er en kul kväll!
  Du är värdefull!
  kram

  Svara
 • Hej ,hej.Jag har också suttit och sett Kronprinsessan och Daniels vigsel.Här var inte ett öga torrt kan jag säga.KÄRLEK är väl det vackraste ord som finns.Finaste Hannah du var precis lika VACKER på ditt bröllop.Hoppas du och Jessica får en underbar helg tillsammans.Kram på dig vännen.

  Svara
 • Hejsan!
  Vackert var det.Kungliga Brölloppet alltså;))
  Å vilket Fiint tal Daniel höll,så även dennes far-me like…Äkta kärlek,känns genom TV rutan…En å annan tår trillade nedför kinden,men så ska det ju vara på Bröllop;=)
  Ha en Bra Dag,mvh;maria

  Svara