Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:57 | juni 20, 2010

Solig middag i säker stad

Hej min vän. Hoppas allt är väl.
Vaknade precis. Konstigt att ha sovit en hel natt utan att vakna av att Liv vill ha sin napp eller av Peters snarkande 🙂 Skönt att få ha sovit ut riktigt ordentligt, men nu saknar jag ändå att ligga i sängen hemma.
Jag och Jessica hade en underbart rolig dag och kväll. Vi åt middag på M/S Gerda och solen sken. Lill-Magnus kom också dit och underhöll oss. Han får en verkligen att skratta 🙂
Det var galet mycket folk ute på stan och man kände sig säkrare än säkrast för det stod poliser i varje hörn.
Har du gjort något skoj? Vad tyckte du om det Kungliga bröllopet? Vi såg inte kortegen för allt folk så jag tog kort på dem på tv-skärmen istället. Nu kan jag lura mina barnbarn i framtiden att jag såg dem 🙂
Nu är det brunch som gäller. Vi vet ännu inte var, men vi hittar nog något trevligt ställe.
Önskar dig en fin dag.
All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “Solig middag i säker stad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tittade på tvn hela dagen igår tror jag. Blir så lycklig över bröllop och satt och smågrät hela tiden!

  Svara
 • Vilket fint halsband! Vart har du köpt det? Vilken tur Sthlm hade med vädret. Här i skåne regnade det nonstop. Mulet idag :S Men det unnar vi brudparet 😛

  Svara
 • Grrrrrrrr…Nyp din man i örat! han upprör idag!!
  kram

  Svara
 • Visst gör han City.Han upprör i högsta grad.

  Svara
 • SKITSNYGGT HALSBAND.

  Svara
 • Vad härligt du har haft det, Hannah! Förstår att du kände dig säker bland alla poliser. Jag kollade på bröllopet igår (framför tv:n) och det var så romantiskt. Dessutom tyckte jag att Victorias klänning var riktigt vacker och stilfull. Den passade henne perfekt.
  Puss & kram 🙂

  Svara
 • Jag lät TV:n vara på hela dagen lång, i 13 timmar följde jag bröllopssändningen!! 😀 Emellanåt fixade jag med tvättberget vi hade med oss hem från utlandet 😉 Snacka om att man kände sig överväldigad efteråt, det var så mycket att ta in. Och jag må då säga, vilket FANTATISKT tal av Prins Daniel 🙂

  Svara
 • Hej! Jag undrar hur du gör för att få så fina lockar i håret hela tiden? kram

  Svara