Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:37 | juni 21, 2010

Spretiga tår och kastruller

Hej min vän. Då var det måndag igen. Varför går helgen alltid så fort? Jag ska i och för sig inte klaga för jag har ju semester och får slappa hela dagarna och vara med mina barn, och idag ska jag vara med min älskade mor. Vi ska gå på stan, äta middag och kanske ta en bio senare ikväll. Mysigt!
Liv har vaknat på sin ”bästa” sida 🙂 Hon började morgonen med att dra ut allt hon hittade på golvet.
Kastrullskåpet älskar hon. Jag får ha ett öga bara så hon inte tappar en kastrull på sina långa, spretiga tår.

e21
Det är inte särskilt lätt att skriva för Liv sitter i mitt knä och vill trycka på tangentbordet hela tiden. Hon är extremt klåfingrig 🙂
Här får du några fler bilder från helgen.

En trevlig polisman träffade vi på vår väg till hotellet. Vi åkte helt fel med tunnelbanan och han som körde kallade oss idioter i högtalarna för att vi för att Jessica fastnade med sin väska i tunnelbanedörren. Otrevlig typ och lite pinsamt!

En trevlig polisman som vi träffade på vår väg till hotellet. Han hjälpte oss, för jag och Jessica åkte helt fel med tunnelbanan, hamnade långt ifrån dit vi skulle. Han som körde tåget kallade oss t.o.m. idioter i högtalarna för att Jessica fastnade med sin väska i tunnelbanedörren. Otrevlig typ och lite pinsamt!


Vårt fina hotellrum...

Vårt fina hotellrum...


...med balkong på Scandic Park.

...med balkong på Scandic Park.


Utsikten.

Utsikten.


e71
Vi åt brunch på

Vi åt brunch på Nordic Light. Supertrevlig miljö och god mat. Rekommenderas!


Nu måste jag rusa. Mamma väntar.
Hörs om ett tag.
Önskar dig en underbar start på veckan och gott mod.
All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “Spretiga tår och kastruller”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, vilken supersnygg baseballjacka!! Var har du köpt den? Kram Annica

  Svara
 • Hej vacker!
  Så gulligt när Liv drar ut alla kastruller 😉 det är nog ganska vanligt att småbarn gör så, men jobbigt för oss att plocka undan hela tiden, ha ha ha!
  Fin jacka du har 🙂
  Kram Lommo

  Svara
 • Hej finisen.En riktig liten busis är vad hon är,men ack så charmig och söt.Men som sagt det är vanligt för små i den åldern som precis börjat upptäcka världen.Härligt med Mammadag.Kanske man skulle införa här också.Så fräscht hotellrummet ser ut på Scandic Park.Verkligen ngt. att fundera över.Älskar när det är vackert inrett.Ha nu en riktig toppendag med Mamma Linda.Var rädd om dig.Kram.

  Svara
 • åhh vad du är fin i håret 🙂 eller ja, hela du förresten 🙂 du har kanske sagt det tidigare men vilka slags hårförläningar har du? såna man syr fast eller någon annan variant? Hur ofta måste du göra om dem?

  Svara
 • Förmodar att du menar att du håller ett öga på henne, så hon INTE tappar en kastrull på sprettårna ;o) Låter förövrigt helt underbart att bo på hotell en natt.
  Kram

  Svara
 • Hej,
  undrar lite smått vem som vunnit espresso maskinen!? Lever fortfarande väldigt mycket på hoppet om att vinna den 🙂
  Mvh, Marie

  Svara
 • Hej! Vilka härliga bilder från eran mysiga tjej kväll! Vad roligt med en helkropps bild på dig också, ta gärna flera sådana som variation 🙂 Hoppas du och mamma får en helt fantastiskt mysig och trevlig kväll! Härligt att ta sig tid att rå om varandra 🙂 Kram till fina dig!

  Svara
 • Oh vilken SÖT polis 😉

  Svara