Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:56 | juni 22, 2010

Rockstjärnor och groupies

Hej min vän. Min morgon har börjar med musik. Hittade världens gulligaste rockband på övervåningen. Liv sjunger för full hals och pojkarna spelar. Snacka om att de kommer få massor av groupies efter sig om de fortsätter så här 🙂


14 kommentarer14 kommentarer om “Rockstjärnor och groupies”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nejmen åååhh så gulligt!!!! Jag dog en smula när jag såg dessa ursöta rockungar.
  Ha en härlig dag!
  Kram

  Svara
 • Dina barn är bland de sötaste jag sett, den här bilden är helt otroligt gullig!!! Du borde rama in den och hänga upp den, eller ge ramen med fotot till alla tre när de är sisådär 25 år gamla! 🙂
  Kram! Ha en underbar dag!

  Svara
 • Det är den första bilden jag syftar på =) och självklart menar jag att alla tre borde få en varsin ram med ett varsitt kort i när de blir stora.
  Kram!

  Svara
 • 😀 😀 The Graafryds. Åh, så gulligt. Kan du inte filma dem och lägga upp filmen här, så man får höra hur de låter?

  Svara
 • Hahaha!!! Heeeelt gudomliga! 😀 Jag skulle köpa en biljett direkt för den konserten ;-)Hoppas ni får en fortsatt fin dag. Själv har jag varit på en intervju idag för ett nytt jobb… Håll tummarna för mig! Kram 🙂

  Svara
 • Härligt att få ha en egen liten konsert hemma 🙂 min son spelar gitarr från morgon till kväll och lilltjejen brukar trumma till så här är det också musik för fulla muggar. Tur att det låter bra annars vet jag inte vad jag skulle göra 🙂 har suttit ute i solen och läst skvallertidningar och i kväll blir det bio med min sambos stora dotter. Kram till dig fina Hannah du förgyller min vardag 😉

  Svara
 • Vilka musikaliska barn du har!! 😀 Vad underbart!!

  Svara
 • Ha ha ha, vilak söta & underbara barn 😀

  Svara
 • ÅÅÅÅ, så underbart söta barnen är. Vilka kanonbilder!
  Går lilla Liv nu?
  kram

  Svara
 • Ha, ha, vilka coolingar 🙂

  Svara
 • Så himla himla söta……helt underbara bilder!! Kul att kunna få sitta på första parkett när det är konsert:-)
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Ahhhh gud så söta dom är förstår att du blev alldeles varm i hjärtat!!! Du har lyckats fint med dina söta barn Hanna. Jag blir så full i skratt när jag tittar på Livans ben på nedersta bilden….ser precis ut som min Claris =)Kram till dig!!!!

  Svara
 • Vilken härligt gäng, kanske blir något stort av dom 😉
  Det ser ut som Liv försöker äta upp micken 😉

  Svara
 • jag dööör! galet sött band! undra om mina små kommer sätta ihop till ett tvåmannaband en dag…mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara