Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:26 | juni 23, 2010

Grå jeans och färgglada puffar

Hej min vän. Har du haft en fin dag? Här har solen skinit och värmt oss hela dagen. Jag har haft en underbar heldag med Mio och Liv på stranden. Nu på kvällen blev jag dock på sjukt dåligt humör. Det bara kom över mig. Behövde vara lite för mig själv, sitta i lugn och ro och bara få vara. Fastade i ett avsnitt av ”Cold Case”, tycker det är en bra serie och det här avsnittet fick mig att gråta, men jag blev ändå på bättre humör av en stunds ensamhet.
William kommer hem imorgonbitti. Han har så kul med sin kompis John att han ville sova hos honom en natt till. Det har varit mysigt och viktigt för mig och Mio att få egen tid också.

Badstranden vid oss.

Badstranden vid oss.


Mio badade och Liv lekte i sanden. Det var faktiskt rätt skönt i vattnet, inte för att jag badade men jag doppade fötterna.

Mio badade och Liv lekte i sanden. Det var faktiskt rätt skönt i vattnet, inte för att jag badade men jag doppade fötterna.


Vi fikade och tittade på folk. Jag gillar inte att gå runt i bikini utan satt och tryckte på vår filt i min strandklänning.

Vi fikade och tittade på folk. Jag gillar inte att gå runt i bikini utan satt och tryckte på vår filt i min strandklänning.


Efter den här bilden togs så upptäckte jag att det var solkräm på hela linsen. Bilden blev helt suddig.

Upptäckte att det var solkräm på hela linsen. Bilden blev lite suddig.


Efter stranden så promenerade vi så långt att vi kände att vi aldrig mer ville gå. Jag och Mio var helt slut. Liv sov skönt i vagnen slapp få blåsor på fötterna... eller snarare knäna.

Efter stranden så promenerade vi så långt att det kändes för en stund som om vi aldrig mer ville gå ett steg, bara åka bil. Jag och Mio var helt slut. Liv sov skönt i vagnen och slapp få blåsor på fötterna... eller snarare knäna.


Vi åt sushi och fick energin tillbaka.

Vi åt sushi och fick energin tillbaka.


Peter kom hem med mjuka, fina sittpuffar till barnen. Snyggt att ha i deras tv-rum. Bryta av med färgklickar mot allt svart och vitt.

Peter kom hem med mjuka, fina sittpuffar till barnen. Snyggt att ha i deras tv-rum. Bryta av med färgklickar mot allt svart och vitt. Älskar att Peter jobbar med leksaker och barnkläder. Tror i och för sig att pojkarna gillar det mest.


Gurra och Mio hjälpte Peter att kratta upp alla kottar från gräsmattan. Tio kronor fick de för arbetet och korv med bröd.

Gurra och Mio hjälpte Peter att kratta upp alla kottar från gräsmattan. Tio kronor fick de för arbetet och korv med bröd.


Slavdrivare, grillmästare, leksaksdirektör och en mycket älskad man ser du här.

Slavdrivare, grillmästare, leksaksdirektör och en mycket älskad man ser du här.


Bad även Mio att plocka ur kottarna ur sina öron så han hör bättre.

Bad även Mio att plocka ur kottarna ur sina öron så han skulle höra bättre.


Imorgon ska vi handla och fixa inför Midsommarafton. Jesper och Angelica kommer upp från Skåne och ska bo över hos oss i helgen. Åh, jag verkligen längtar! Min granne Ann-Charlotte kom över med olika tidningar igår och vi satt i kvällssolen och bestämde menyn för fredag. Det blir sillunch och grillning till kvällen. Ska berätta mer sedan 🙂
Fick mina jeans idag. De som jag tänkt på sedan min tur till stan i måndags.
Peter var så godhjärtad och köpte mina jeans på rean. Skön att slippa fara in till stan. Snygga va? de ser ut som leggings men de är vanliga jeans i ljus grått.

Peter var så godhjärtad och köpte mina jeans på rean. Skön att slippa fara in till stan. Snygga va? De ser ut som leggings men de är vanliga jeans i ljus grått.


Snygg detalj bak på rumpan. Dragkedja bak istället för knappar fram.

Snygg detalj bak på rumpan. Dragkedja bak istället för knappar fram.


Vad ska du göra i midsommar? Hoppas att det inte regnar, eller det kanske har blivit lite av en tradition 🙂
Hörs imorgon, sov så gott!
All kärlek.
Ps. Du har väl inte missat att titta på förstasidan. Vinnare har utsetts 🙂


21 kommentarer21 kommentarer om “Grå jeans och färgglada puffar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jätte snygga jeans =) Å puffarna hur läckra var inte dom då 😉 Vi har också njutit i solen i dag… badat och myst! Varit och övningskört första gången med min son jätte kul…kan inte fatta att han är 17år redan shit vad snabbt det går när man har barn!

  Svara
 • Hej! är också ute i övningskörningssvängen..hjälp vad tiden går, nu sitter man som mamma handledare i passargerarsätet och ”lilla dottern” bakom ratten..men kul är det!
  Trevlig midsommar!

  Svara
 • Ja visst är det kul å man blir så stolt =) Trevlig midsommar! Kör försiktigt!!! 😉

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Snygga jeans.Super läckra puffar.Kan inte Peter ha någon typ av postorder,eller var kan man hitta dom kläder och leksaker han säljer,verkar så spännande.Så skönt det ser ut där ni badar,helt fantastiskt ju.Vi ska fira Midsommar med goda vänner som vi inte träffat på länge.Ser verkligen fram emot en riktigt mysig midsommar.All kärlek till dig fina.Kram.

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har följt din fina blogg ett bra tag nu, men aldrig varit registrerad så jag har inte kunna kommentera! NU har jag äntligen gjort slag i saken =)
  Vilken underbar familj du har och vilken härlig livsinställning! jag kommer fortsätta läsa=)
  KRAMAR I MÄNGDER!!

  Svara
 • Gokväll! vilken härlig strand ni har! så fina jeans, de lär klä dig så bra!Skönt att du fick en stund för dig själv, det behöver man ibland när det är intensivt. Men nu när de är 14-17 år så ser man inte alltid röken av dem pga pojkvän, fotbollsträningar, bo lite hos pappsen…ojoj vad man saknar dem!
  Vilken duktig grillmästare, han har många titlar din prins Peter. Härligt att vara lycklig Hannah!
  Snart midsommar och jag jobbar….snyft, men det får gå! semester om 3 veckor och då blir tylösand och havet.
  kramis och godnatt!

  Svara
 • vilken mysig dag ni har haft:)
  Ni får ha en jätte mysig midsommarafton 🙂
  själv ska man nog ut och festa, tror jag, och det kan ju gå lite hur som helst…
  massor av kramar till eran fina familj!

  Svara
 • Du som är så vacker Hannah och har en supersnygg figur ska väl inte sitta och trycka i en strandklänning på stranden.Av med den och på med fina bikinin och var stolt.Kram vännen.

  Svara
 • Vilken mysig dag ni ser ut att ha haft.
  Egen tid behöver vi alla och det måste man unna sig för att orka vara med bra mamma/fru/vän tror jag 😉
  Imorgon är det midsommar och den sk avi fira med vänner&barn och dansa runt stången, äta och dricka gott,längtar 🙂
  Trevlg midsommar!!!!

  Svara
 • Åhhhhhh 🙂 🙂 FINA bilder!!!!!!!! BÄSTA bloggen- slår ut alla andra med hästlängder!!!
  – VAR kan man finna sittpuffarna (jag frågar åt fler än mig) ?????????? Jag vill ha den gröna och den blåa!! Vart jobbar karln? Kanske du inte vill skriva men iaf vart kan man få tag på puffarna? 🙂
  Kramar!! 🙂

  Svara
 • Vi ska få hit vänner. Vi blir (om alla är friska *peppar peppar*) 12 vuxna och 5 barn + 1 bebis. Vi har inte ute möbler som räcker till så många så vi kommer sitta inne och äta. Så om det måste regna kan det göra det under tiden vi käkar. Före och efter får det gärna vara sol!:-)
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Har läst din blogg länge men inte uppfattat med vad och var peter jobbar?
  KRam

  Svara
 • Hejsan Hanna!
  Hoppas du njuter i fulla drag av det här underbara vädret och din ledighet. Jag har själv en tös som är född maj-09 och en pojk som nyligen fyllt 6 år (juni). Jo jag såg dina fina bilder och till min stora glädje såg jag att ni har super fina sittpuffar till barnen. Är detta något som en vanlig dödlig kan få tag på? Kan du tipsa om vart det går att köpa sådana…håller på och inreder lilltjejens rum och hon skulle nog mysa gott i en sådan…tack tack, må gott!

  Svara
 • Midsommar är en högtid jag alltid ser fram emot!
  Det är nämligen nästan bara då som släkten på min pappas sida är samlade allihop – vi är utspridda över halva Sverige.
  Nu blir vi inte alla i år men nästan i alla fall 😉 Ett tjugotal tränger ihop sig hemma hos min farmor och farfar under några dygn och frossar i gudomlig mat som mina kockkusiner tillagar åt oss!
  Alltid lika spännande att se vad de hittar på!
  Jag har aldrig sett midsommar som ett tillfälle då man festar loss utan fokus ligger helt och fullt på maten!
  Underbart med sushi förresten, jag åt sushi till lunch i en solig park igår! 🙂

  Svara
 • Åh vilka härliga sittpuffar, kan man köpa dom sen tro?
  🙂
  Anna E

  Svara
 • Här ska vi fira midsommar i stillhet med min sambo, dotter och sonen. Vart hittar man puffarna måntro? Hade varit väldigt fina och ha i barnens rum.
  Ha en underbar midsommar
  //Eva

  Svara
 • Så himla fint ni bor!!! Att ha en så mysig strand alldeles nära…Så härligt!
  Ha en trevlig midsommar!
  Kram

  Svara
 • Åhh vilka läckra sittpuffar… Vart finns dom å få tag i….???? Gud så härligt att Peter jobbar med det roligaste i livet,barnkläder å leksaker,….. Vilken lycka för era barn…
  Önskar er en riktigt Trevlig Midsommar…. Kram Jennie

  Svara
 • Måste bara fråga är det Sjudargården? (stranden alltså) Var där när jag var liten, min farmor bor i Sigtuna.

  Svara
 • Äntligen! Jag har försökt minst tre gånger att bli medlem! Har misslyckats varje gång. Har man misslyckats en gång går det inte att registrera den angivna mejladressen igen så jag har fått starta upp nya mejladresser. Första gången jag försökte bli medlem var när bloggfamiljen startade … Nu är jag här i alla fall! Lycka! 🙂
  Malin – 31-årig fembarnsmamma

  Svara
 • Det är så härligt med fint väder och bad. Tror nog att alla mammor behöver en stund för sig själv ibland. Ha en fortsatt skönt midsommarhelg. Kram Carita

  Svara