Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:06 | juni 27, 2010

S(k)öndag

Hej min vän. Hoppas allt är väl. En underbar helg börjar gå mot sitt slut.
Hur har din helg varit?
Jesper och Angelica har precis satt sig i bilen för att fara tillbaka mot Skåne. Avundas dem inte. Vet inte hur många gånger vi har kört den sträckan och det känts som om vi aldrig ska komma fram. Träsmak i bak!
Älskar att ha huset fullt av vänner, middagar och sena kvällar med sällskapsspel och prat. Så jag kommer sakna dem 🙁
Nu ska vi njuta av den vackra dagen och hitta på något kul med barnen.
Vi hörs senare idag.
All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “S(k)öndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det ser ut som att ni har haft en perfekt midsommar. Det har jag också haft. Har snusat på liten söt och snäll pojkbebis hela midsommarafton. Han föddes den 23 juni och dagarna bara går i ett… nu är det amning och sömna som gäller… bara! Mysigt men intensivt. KRAM

  Svara
 • Grattis Maja till ert lilla underverk.Lycka till med lill killen.Kram.

  Svara
 • Åh, grattis fina Maja! Är så glad för er skull 🙂 Visst är det en helt obeskrivlig känsla att få hålla i sitt barn, känna den ljuvliga doften och ovillkorliga kärleken?!
  Önskar er all lycka och en underbar sommar med ert lilla mirakel. Vad ska han heta?
  Stor kram
  /H

  Svara
 • O ja! Det är fortfarande väldigt overkligt allting, samtidigt som han är så självklar. Han har väl alltid funnits här? 😉 Namn är ett litet gissel, vi har svårt att bestämma oss. Eventuellt blir det Anton. Några bra förslag? KRAM

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vill bara tacka för en underbar blogg.
  Som ja läser flera gånger varje dag.
  De du skriver e helt underbart att läsa.
  Ja har för mig att ja läste förr i nåt inlägg att du hade haft Perioral Dermatit,visst stämmer de?
  Nu e de så att både jag o min doktor på Hälsocentralen tror att ja oxå fått de. Har haft en del problem me min hud genom åren efter att ha räkat sola sönder den en gång för många år sen.
  Skulle du vilja ge mig lite tips hur du handskades me de o va som gjorde att du blev av me det?
  De skulle betyda jätte mycket för mig.
  Tack på förhand o ett stort tack för allt du skriver.
  Kram/ Mikaela

  Svara
 • På tal om ngt.helt annat Hannah.Vad heter märket på dina flip flops?Jag har för mig du köpte dom i Skåne när ni var nere.Kram.

  Svara
 • Hej Hannah!! du ser ut att ha haft en skön helg. Själv har jag jobbat:( Jo jag ska med ungarna imorgon till sjudarbadet. Det skulle va kul om du ville titta förbi. Alla andra ungar är ju på fritids eller bortresta nu, så man måste hitta på nåt så de inte klättrar på väggarna hemma:)(eller klipper av sig håret som min minsting gjorde igår:(… ) Skrev ett mail tidigare till info-adressen med telenr å så, så kanske du kopplar vem jag är:) Syns kanske imorgon….kram

  Svara
 • ser ut som om du skulle behöva ta det lite försiktigt i solen? du har såna där mörka fläckar som jag också fick för några år sedan ( är också ljus i hyn) och på mig har det inte helt gått bort, det sitter lite kvar i pannan. Jag slutade med mina ppiller och då försvann det. I all välmening, jag for själv väldigt illa av att se nästan misshandlad ut i ansiktet.

  Svara