Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:29 | juni 28, 2010

Tävla med Eniro

Hej fina du,

Nu är det dags för tävling med Eniros Restaurangbokning där du kan vinna en drömmiddag för två på valfri restaurang. Jag kommer lotta ut två middagar; en till dig som har en egen blogg och en till dig som inte har en blogg.

Om du har en blogg så följer du dessa steg:

1. Gå in på länken HÄR och välj ut vilken restaurang du skulle vilja gå på.

2. Skriv en motivering på din blogg varför just du ska vinna middagen med Eniro och vem du skulle vilja bjuda.

3. Ta med länken till Eniros restaurangbokning i ditt inlägg.

4. Länka ditt inlägg till detta blogginlägg för att vara med och tävla.

Om du inte har en blogg så anmäler du dig som vanligt i kommentarsfältet. Här skriver du varför du ska vinna, var du vill gå (använd länken ovan) och vem du vill bjuda på en underbar middag.

De bästa motiveringarna i respektive kategori vinner varsin middag för två personer.

Lycka till!

google_eniro_rest_300x250


47 kommentarer47 kommentarer om “Tävla med Eniro”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilken kul tävling! En middag ute unnar man sig sällan..eller typ aldrig. Jag skulle överraska min dotter som blir 18 snart med en mysig kväll bara hon & jag. Vi har alldeles för lite kvalitetstid vilket hon gärna vill. Med plugg och 3 smågrabbar glöms det lätt bort tyvärr.
  Kram Linda

  Svara
 • […] klickar HÄR för att komma till […]

  Svara
 • Hej Hannah!Vilken trevlig tävling. Jag skulle vilja överraska min man. Den 10 juli är det vår dag, 11 år sen vi träffades i Borgholm där båda råkade befinna sig, fullt på Kapelluddens camping, men där utanför möttes vi en ljuvlig sommarkväll 1999. I dag är vi gifta och har tre döttrar tillsammans, det vill jag fira. Kram Lina

  Svara
 • 10 juli är vår dag i dubbel bemärkelse då det även är vår bröllopsdag!!!

  Svara
 • http://gulasidorna.eniro.se/företag/pizzeria-restaurang-montmartre:68240998_gs?geo_area=blekinge&search_word=restaurang
  Glömde ju länken men jag vill bjuda min man på restaurang Montmartre i Karlskrona, som är ett kanontrevligt ställe!!

  Svara
 • Hej! En middag för två, det är grejen vi kan få. I augusti vi varit gifta i fem år, oj vad vad tiden den går. Barnen är kräsna och vill hem, när vi någon enstaka gång äter ute alla fem. God mat, samtal och blickar utan att barnen varandra under bordet kickar, är min dröm att bjuda maken som är så öm(?). En vanlig fredagkväll, det är ett hiskeligt gnäll; -Vi vill ha tacos, -vi vill ha tacos. Hujedanmej vad jag då önskar att få, att med mannen i lugn och ro iväg gå!

  Svara
 • Jag skulle ta med mig min härlige man på ”Dolce vita” och njuta av en passionerad Italiensk middag med en smarrig efterrätt som avslutning !!

  Svara
 • jag och min älskade man firade igår 10 årig bröllopsdag, underbart men vi kom inte iväg till någon mysig restaurant, vi har blivit bekväma och stannade hemma. vill överraska honom med en riktig middag inne i staden så det ialfall för en kväll känns som att vi är unga och äventyrslystna 🙂
  jag skulle älska att få gå till Dolce vita och bara äta och umgås med min själsfrände.. <3

  Svara
 • Jag och min man firar vår första bröllopsdag den 11 juli, vad är mysigare än att åka på restaurang tillsammans, bara han och jag. Fixa barnvakt till flickorna och bara få rå om varandra för en kväll, underbart!! Vi går aldrig på restaurang annars men just denna dagen skulle jag verkligen vilja göra det. Och skulle vi få möjligheten att göra det nu så skulle det bli på Store Thor i Ystad

  Svara
 • Jag skulle vilja ha en myskväll med min älskade man! gärna på Dolce Vita 🙂
  Vi hade vår första semester, för 10 år sen, i Italien och min man blev då totalt förälskad i italiensk mat! Jag var redan totalt sålt på italiensk mat eftersom jag bott där som barn. Men nu med två småbarn hinner vi sällan ut på restaurang ihop..Så det önskar jag mig verligen! Speciellt eftersom vi har fem veckor kvar innan vår semester börjar..phu..
  Stor sommarkram!

  Svara
 • Min lilla dotter på 3 år och jag på Torekällbergets värdshus. Vi tittar på djuren innan och äter sen en bra lunch med trevlig personal! Jag ska snart opereras och orkar inte göra så väldigt avancerade saker med henne men det hade varit kul att få göra något som vi båda tycker om.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag skulle så gärna vilja bjuda med min syster ut en middag på Dolce Vita, hon är en underbar människa som står mig väldigt nära. Familjen är det viktigaste man har och min syster bor nästan 60 mil ifrån mig.. Jag håller tummarna för denna middagen, jag vill överraska syrran! 😉 Ha det så bra Hannah!

  Svara
 • Jag vill gärna vinna för att överraska min man! Idag är vår förlovningsdag:-) Om vi vinner väljer jag Tapas Bar och Restaurang..för jag älskar tapas=)

  Svara
 • Jag vill hemskt gärna ta med mig min allra bästa väninna till Dolce Vita. Vi träffas inte lika mycket längre sedan hon lämnat vår stad och flyttat till Sthlm.Saknar våra spontana fikastunder där vi pratar om allt & inget.Så en tjej kväll på en mysig restaurang i Sthlm vore rena drömmen. 🙂 Varm sommarkram från mig

  Svara
 • Min man och jag firar också 10 års jubileum, dessutom fyller jag 40 i år 🙂 Man kan ju säga att det blir ett 50 års jubileum!
  Vi älskar båda två att äta och dricka gott, min man Thomas är medlem i ölfrämjadet. Själv är jag bara medlem i mitt eget vinfrämjande, ha ha 🙂 Ett av våra mysigaste ställen är Accurat på Söder i Stocksholm, där har dom ett stort utbud av öl och god mat.
  Kram
  Anna E

  Svara
 • Jag vill äta middag med min man, han är så rar att jag vill överraska honom med att jag vann, vann en tävling han inte ens visste fanns, han skulle undra; var ska vi äta nånstans? Att serveras på Il Forno Italiano i Uppsala vore härligt gott, och att slippa laga den själv vore riktigt flott!

  Svara
 • Hej.
  Jag skulle naturligtvis bjuda min man till Falsterbo för att han är hemma och tar hand om våra sex barn medan jag arbetar, han är verkligen värd en middag på tu man hand.

  Svara
 • Vad pinsamt, jag råkade posta i fel kommentarsfält…. i alla fall, detta skrev jag!
  Hej Hannah, bloggfamiljer och Enirogänget!
  Jag skulle bli så glad om jag fick bjuda min student till pojkvän på finmiddag på Operakällaren!
  Han fyller nämligen år i juli, och eftersom vi båda är fattiga gourméer så vore det roligt att få lyxmat på restaurang, istället för “finmaten” hemma i form av fläskkarré på högtiderna 😉
  Kram/ Enya

  Svara
 • 1, Jungle Thai i Jönköping
  2, http://deliciousinpink.wordpress.com/
  Motivering finns på hemsidan..
  Kram

  Svara
 • Jag skulle vilja bjuda ut min älskling på en romantisk middagsdejt. Vi har varit tillsammans i ett halvår men har aldrig varit ute på någon romantisk middagsdejt. Så jag skulle verkligen vilja ha en romantiska dejt ute med honom och då skulle vi gå på Gastons i Halmstad. Han har haft det lite jobbigt i sitt liv och skulle verkligen behöva en sådan överraskning.

  Svara
 • En ljummen sommarkväll strosandes längs gatorna i Göteborg med Mats tätt intill. En fördrink nere vid hamnen, en puss, en blick som får mina knän att svaja. Middag på underbara Caleo skulle göra denna kväll fulländad.

  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja gå på http://www.kallarenkronan.com i Kalmar och bjuda med min käre make dit. Är inte ofta man kommer iväg som småbarnsföräldrar då både pengar och tid läggs på andra håll. Men denna restaurang i gammalt 1800-talsstuk älskar vi båda och därför vore det extra roligt att få bjuda med honom dit! Min motivering lyder: Ge oss chansen att få äta en middag på tu man hand i detta underbara somriga land. Jag hoppas på turen att få bjuda maken min genom att kamma hem vinsten din! Då ska jag hoppa och tjoa och vi ska oss verkligen roa! 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!
  Efter många år tillsammans med barn från varsitt äktenskap (precis som ert) så känner jag att det mest kärleksfulla jag kunde får göra är att bjuda min underbart fina man på restaurang http://www.hardrock.se
  Vi har 4 barn tillsammans, alla grabbar från åldern 18-12..inget gemensamt men vi har det så toppen bra tillsammans med våra 4 barn.
  Nu känner jag att det vore toppen att få bara vara vi 2, inte mamma och pappa från höger till vänster utan bara vara Sara & Henrik ett par timmar…
  Jag vet att Ni vet hur det är att bygga en familj på grunder där några barn har föräldrar från olika håll och vad viktigt det är att få egen tid..
  Så jag hoppas verkligen att jag får chansen att bjuda min fina man på en underbart skön middag på tu man hand…det behöver VI
  Kram och ha en skön sommar//Sara
  Sara Nordberg
  Sandelsgatan 9 B
  115 34 Stockholm

  Svara
 • Jag skulle vilja bjuda min Seglingstokiga sambo på ”Restaurang 5 Knop” http://gulasidorna.eniro.se/f%C3%B6retag/ristorante-5-knop:70369133_gs
  Han har hela våren läst seglingstidningar och tittat på filmer på båtar på internet. Jag skulle väldigt gärna vilja att hans dröm om en segelbåt skulle gå i uppfyllelse, men tyvärr har vi ingen ekonomisk möjlighet till det. Som en liten kompensation skulle jag vilja ordna barnvakt och bjuda honom på en romantisk middag vid Umeälvens strand.

  Svara
 • Hej! Då vi har villa, volvo och 3 barn så tycker jag att det är dags att slå till och knyta ihop våra band ordentligt. Då min sambo inte kommer till skott efter alla år tillsammans så är det dags att jag gör slag i saken och friar till min sambo. Det skulle jag vilja göra på rest. ”Greken på hörnet” på söder då vi älskar grekisk mat. Ha en skön sommar. Kram Sussie
  http://gulasidorna.eniro.se/företag/greken-på-hörnet-restaurang:68228815_gs?geo_area=Stockholm&district_codes=41&word_ids=226753&search_word=restauranger&click_id=googlewordse

  Svara
 • På denna restaurang firade jag och min man vår första bröllopsdag. Det är en mycket fin restaurang där det inte finns någon stående meny utan de utgår från de råvaror som finns för säsongen. Det är otroligt bra service och en jättefin atmosfär att få avnjuta en middag med mannen i sitt liv. Nu firar jag och min man vår 5-åriga bröllopsdag och det hade varit helt underbart att få göra ett nytt besök på denna restaurang och få tänka tillbaka på våra fina minnen från denna lyckans dag då vi sa JA till varandra!
  http://gulasidorna.eniro.se/företag/bloom-in-the-park:71053170_gs?geo_area=malm%C3%B6&search_word=bloom

  Svara
 • Jag och min sambo bor ute på Öckerö och vi kommer väldigt sällan ut och äter beroende på att det tar väldigt lång tid och är krångligt att ta sig med färjan. Jag saknar att gå ut och äta och att se lite folk och nu har vi bestämt att förlova oss under sommaren och då skulle det passa utmärkt att gå ut och äta på någon mysig restaurang. Våran första dejt hade vi på pastaPlus i göteborg och jag skulle gärna gå dit igen och ta en romantisk förlovningsmiddag =)

  Svara
 • Skulle vilja/behöve en middag på tumanhand tillsammans med Sambon Micke,då vårt förhållande är på väg utför,varken tiden eller orken till någon mellan oss två finns med 3 banr i olika åldrar i huset….Den 27 juli irar vi 8 års förlovning å jag vill inget hellre än att fortsätta mitt liv med honom,men fortsätter det som vi har det idag så vet jag inte hur någon av oss ska orka…Men en krävande snart 2 årig dotter som inte släpper sin mamma ur sikte mer än när hon sover så blir min ”fritid” lika med noll…Tid med Micke är vad jag behöver å han behöver tid med sin Jennie….En middag utan barn vore ett 1.a steg….Kram Jennie

  Svara
 • Hej, jag skulle vilja vinna så att jag kan bjuda mina underbara föräldrar på en fin middag. Precis, om jag vinner låter jag mina föräldrar få en underbar middag på Fredsgatan 12. Mina föräldrar ställer upp oavsett vad det gäller och släpper allt för händerna. Nu har jag chansen att ge dom någonting tillbaka(om jag vinner), och det här kan vara min guldlott till dom <3 =)

  Svara
 • Jag är med!
  Mitt bidrag hittar du här:
  http://care69.blogspot.com/2010/06/vinn-drommiddag-for-tva.html

  Svara
 • Hej på Er!
  Min underbara Älskling fyller år i augusti och det skulle vara så trevligt att få överraska honom med en romantisk middag på Stallmästargården:)
  Innan middagen tänkte jag att vi skulle ta en promenad i dom fina omgivningarna och där överraska honom med lite skumpa och jordgubbar…..
  Ha en underbar sommar alla fina vänner på Bloggfamiljen!
  // Helene

  Svara
 • Hej fina Hannah! Vad roligt med en tävling.:) Jag skulle jättegärna vilja bjuda ut min blivande man på en mysig middag på Dolce Vita i Stockholm.. Han friade till mig i juni och vi ska gifta oss nästa sommar. Han är den mest underbara kille och gör allt för mig, så jag skulle vilja göra något fint för honom.:)
  Kramar från Carolina

  Svara
 • Jag vill ta med min fina söta man till Cafe Opera å fira vår bröllopsdag. Motivering finns i blogginlägget. http://blogg.aftonbladet.se/lovgren/2010/07/tavling-med-bloggfamiljen-a-eniro

  Svara
 • Jag vill gå till Pontus by the sea och äta med min pojkvän…
  Vi har haft det lite jobbigt under våren men efter en månads uppehåll nu hittat tillbaka till varann och då skulle jag vilja bjuda honom på en härlig middag utan barn för att få lite ensam tid tillsammans….

  Svara
 • Det skulle vara alldeles underbart att få gå ut och äta med min älskade pojkvän på Hard Rock Café.Då jag har en son sedan tidigare så skulle jag vilja ge mannen i mitt liv en helkväll med min fulla uppmärksamhet.

  Svara
 • Jag har skrivit ett inlägg på min blogg om varför jag ska vinna och med vem jag skulle vilja gå.
  http://lilithsliv.blogspot.com/2010/07/tavling-middag-for-tva.html

  Svara
 • Hej!
  Den människan jag skulle vilja ha med mig är min bästa vän Jessica!
  Då jag fallit pladask har hon funnits där varje gång. Tack vare henne har jag insett vad vänskap är.
  År 2010 har varit ett otroligt tungt år, då hon oväntat förlorat två människor hon älskat högt i livet, jag skulle vilja få henne att glömma allt om det är så bara för en kväll, tror att en hel kväll på en fin restaurang skulle göra succé.
  Hoppas på en vinst 
  Jag skulle vilja bjuda henne till La Famiglia!

  Svara
 • Hej!
  Om jag vann skulle jag absolut bjuda min älskade man på restaurangbesök! Vi har haft ett turbulent år med många sjukhusvistelser då vår dotter är allvarligt hjärtsjuk. Oavsett vad som sker har vi varandra och han är min stöttepelare i vått och torrt! Vi har inte tagit steget att ännu göra något på tu man hand. Självvalt, men med tanke på allt som varit och som väntar har vi levt i ett slags symbios alla tre, samt naturligtvis med resterande barn i familjen. Vore fint med en stund för oss själva och att då bli bortskämda med god mat:) Skulle då välja att ta honom med till restaurang Borggården, behörigt avstånd från hemmet och verkar vara en mkt trevlig restaurang:)

  Svara
 • Hej familjen!
  Om jag skulle vinna skulle jag bjuda ut min sambo på Barcelona Bar, för att fira hans 30 års dag i augusti och min examen. Under tiden som jag har pluggat har han alltid ställt upp för mig och bjudit mig på middagar när vi har varit ute. Nu skulle jag vilja bjuda ut honom på en fin middag, istället för pizza som passar min ekonomi bättre tills jag börjat jobba.
  Kram till er!

  Svara
 • Jag skulle bli väldigt glad om jag vann en middag för två där jag skulle vilja ta med min sambo för att visa min uppskattning för allt han gör för mig. Är gravid i v35 och utöver gravidtröttheten så har jag dessutom precis blivit akut opererad för en inflamation i ryggen. Hade inte klarat detta utan min sambo som funnits här hela tiden! //Mia

  Svara
 • Åh vilken mysig tävling!!! Klart man vill vara med här.
  Min motivering kan kanske tyckas konstig men denna person är den jag helst skulle vilja dela en mysig middag med.
  Jag är ensamstående mamma till världens underbaraste lilla prinsessa på 6 år! Jag har min lilla tös på ”heltid” och har så alltid haft då hennes far valt att ej vara delaktig.
  Vi har ett suveränt bra liv jag och min tjej, njuter av varenda dag med henne.
  Jag skulle sååååå gärna vilja ta med henne ut på en fin och mysig middag på Olssons brygga.
  Hon skulle älska att få klä upp sig fint som den lilla prinsessa hon är och få gå på fin restaurang (vilket min ekonomi ej tillåter).

  Svara
 • Vilken kanontävling! Jag skulle vilja ta med min pappa på restaurang Minerva i Stockholm. Där skulle vi ha en trevlig kväll tillsammans och prata och umgås. Min pappa blev akut sjuk dagarna innan midsommar, så hela midsommarhelgen fick han tillbringa på sjukhus, så han missade alla festligheterna. Nu är han pigg igen så det skulle vara kul att kompensera honom på det här sättet. (http://gulasidorna.eniro.se/företag/minerva-restaurant:68224154_gs?search_word=minerva)

  Svara
 • Min andra länk funkar inte så jag gör om. Vill ta med min söta man till Cafe Opera, motivering finns i blogginlägget…http://blogg.aftonbladet.se/lovgren/2010/07/middagstavling-med-bloggfamiljen-a-eniro

  Svara
 • Jag skulle bli glad om jag fick bjuda ut min mamma på en fin middag. Hon är bosatt i Borgholm
  och sitter i rullstol sedan ett par år tillbaka efter en ryggoperation. Mamma har kommunala insatser i form av hemtjänst och är beviljad utevistelse 1½ timma / vecka. Själv är jag bosatt 20 mil från Borgholm men försöker åka ”hem” så ofta jag kan för att hon ska komma ut på lite småutflykter.
  Eftersom många restauranger tyvärr inte är handikappanpassade så har jag valt följande restaurang utanför Borgholm:http://gulasidorna.eniro.se/f%C3%B6retag/halltorps-g%C3%A4stgiveri-ab-landsv%C3%A4gen:66241102_gs?geo_area=borgholm&search_word=restaurang
  Hälsningar Pia
  [email protected]

  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja bjuda min man på ett restaurangbesök. Han finns alltid där för mig och stöttar på alla sätt. Jag vill gärna visa min uppskattning med ett besök på Skatans Café och Krog i Sundsvall.

  Svara
 • Jag vill bjuda min underbara sambo.
  Allt står i mitt inlägg i bloggen som finns här:
  http://annikasliv.blogspot.com/2010/07/en-middag-pa-mockelsnas-herrgard-det.html

  Svara
 • Min bästa vän: är pålitlig, ärlig, trogen, och vacker, därför kallar jag henne min bästa vän. Jag är så lycklig att ha en vän som henne.
  Utan henne hade jag inte vart den människa jag är idag.
  Jag vill överraska henne med en middag på Akropolis Resturang i Eskilstuna.
  Hoppas att hon då glömmer sin skilsmässa för en stund
  [email protected]

  Svara